Wally είπε:Χαρηκα πολυ που μαζευτηκαμε. Ηταν σουπερ. Καψαμε το κεφαλι μας, καψαμε τους υπαλληλους, καψαμε τους πελατες. Καλα τα καταφεραμε.
Εκτιμούμε όλοι αυτήν την υπέρβαση - θυσία (εν μέσω καύσωνα ) του stratulator ,για αυτό τολμώ να προτείνω για την επομενη βιντεοπροβολή να επιλέξει μια ταινία ο Στράτος.Wally είπε:@Strat ηταν το λιγοτερο που μπορουσαμε να κανουμε για τη διαθεση που επεδειξες ωστε να γινει η τελικα προβολη...hope u like it
Wally είπε:@Strat ηταν το λιγοτερο που μπορουσαμε να κανουμε για τη διαθεση που επεδειξες ωστε να γινει η τελικα προβολη...hope u like it
Aξιοςςςςςςςςςςςς,ΑξιοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςStratulator είπε:Ρε παιδια,δεν εκανα τιποτα!... Ευχαριστώ πάρα πολύ!...
Αλλά ,δεν ξέρω αν είμαι άξιος γι'αυτόν τον βαρύ τίτλο... :sweat:
Stratulator είπε:Ρε παιδια,δεν εκανα τιποτα!... Ευχαριστώ πάρα πολύ!...
Αλλά ,δεν ξέρω αν είμαι άξιος γι'αυτόν τον βαρύ τίτλο... :sweat:
video80 είπε:Εκτιμούμε όλοι αυτήν την υπέρβαση - θυσία (εν μέσω καύσωνα ) του stratulator ,για αυτό τολμώ να προτείνω για την επομενη βιντεοπροβολή να επιλέξει μια ταινία ο Στράτος.
metalcandyman είπε:Aξιοςςςςςςςςςςςς,Αξιοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Ajax87 είπε:Καλοριζικος ο Τιτλος!!
RIO είπε:Είσαι ο Παρταόλας και σου αξίζουν όλα...
Μια χρυσή ταινια οπως ο παρταόλας επιβαλλόταν να εχει ως "κατοικία" μια χρυσή θήκη! Οσο για το Διόνυσο δυστυχως λογο καποιων προσωπικών υποχρεώσεων δε θα ειμαι φέτος.. Θα σας αναφερω παντως το legacy που ειχα δημιουργήσει στη περσινη κατασκηνωτική περιοδο με τη συγκεκριμενη ταινια.. Στη σκηνη μου ειχα ενα παιδάκι στην ηλικία περιπου των 8 ετών το οποιο ηταν η αδυναμία σε πολλες απο τις γειτονικές μου ομαδάρχισσες.. Οταν μας επισκεπτόταν καποια ομαδάρχισσα στη τραπεζαρία της σκηνής συνηθως επαιρνε αγκαλιά αυτο το παιδάκι και παίζανε, η πλακα ηταν οτι εκείνος εβρισκε ευκαιρία και άπλωνε "χέρι" (κατι το οποιο φυσικά αυτες επαιρναν εντελώς αθώα) κι εγω μετα απ'αυτο το γεγονός τον αποκαλούσα χιουμοριστικά "χούφτερμαν"! Ενα αλλο αστείο περιστατικό ηταν σε καποια φάση που ελεγα στα παιδιά οταν θελουν να πουν μια πρόταση να βάζουν τουλάχιστον σε μια λέξη το "α" στερητικό (οπως π.χ. οταν ο Χατζηχρήστος λεει "Α-σουπή" αντι για "σιωπή") και το αποτέλεσμα ηταν να ειχαμε προτάσεις απο τα παιδιά οπως "Θέλω να παω στην α-πισίνα" ή "Πάω να πάρω το α-πακέτο με το δεκατιανό".. Μιλάμε για καταστάσεις με τρελό γέλιο!Stormwatch είπε:Ένα ευχαριστώ στον Jackie που οργάνωσε το event (ο οποίος έφερε το dvd της ταινίας σε χρυση θήκη παρακαλώ... )
Jackie, επειδή αν δεν κάνω λάθος φεύγεις αύριο για Διόνυσο, πάρε μια κόπια της ταινίας μαζί σου. Επιβάλλεται οι μικροί κατασκηνωτές να εισπράξουν το δίδαγμα της ταινίας. Το πρότυπο του άρχοντα, τίμιου και γενναιόδωρου Παρταόλα που πρόκοψε στην ζωή του πρέπει να περάσει βαθιά μέσα στις παιδικές ψυχές τους ωστέ να αποφύγουν τις κακοτοπιές και να μην καταντήσουν σαν τον Μάικ και τον Κρις.
Το μόνο σφάλμα χθες ήταν οτι δεν αφήσαμε ένα αντίγραφο της ταινίας στο dvd player του καταστήματος ώστε να το ανακαλύψει σαν θησαυρό κάποιος μελλοντικός πελάτης...
Εις το επανιδείν!