Για να μην το κουράζουμε, συμφωνώ με τον Πάνο. Θα πρέπει να ψηφηστεί ή επικρατέστερη βιντεοταινία του Σουπιάδη.Wally είπε:Λοιπον φερτε ενα Σουπιαδη...οποιον να ειναι (εκ του Φερτε μου ενα Σλογκαν, οποιο να ναι)
Kαλα μιλάμε απίστευτη φωτογραφία, ρολόι πανω απο μανσέτα (αλα παρταόλας) + το μηχάνημα που μας αλλαξε τη ζωη στις βιντεοπροβολές.. εχω πεθάνει στο γέλιο! Μετα απ'αυτο θα πρεπει καθε φορα που καποιος σκάει μύτη σε βιντεο-meeting να απευθύνει στην υπόλοιπη παρέα χαιρετισμό με τη φράση "Χαίρε Παρταόλα, οι μελλο-χούφτερμαν σε χαιρετούν".. :ave2 ..χαμός!!!Wally είπε:
Για μένα το ερχόμενο Σάββατο είναι ιδανική μέρα , θα πρέπει να δούμε άν βολεύει και τους άλλους. Ο "πυρήνας" των βιντεοπροβολών δηλαδή :Jackie dragon είπε:Ξεκινάμε να οργανωνόμαστε σιγα σιγα? Τελικα ειστε ολοι οκ για το Σάββατο? Αν ειναι ριχνω αυριο τηλέφωνο στο boss του καταστήματος να μας κλείσει την αίθουσα..
Εχει κανονιστεί για "Ράμπο - κοντός & τάπα" Με Πάνο Σουπιάδη.brees21 είπε:Κλεισατε τις ταινιες που θα προβληθουν η θελετε μια δικη μου προταση ?
Kρατάει τόσο γιατί είναι 2 μέρη. Μιλάμε για 2 VHS...RIO είπε:2,5 ώρες βιντεοταινία; είχαν τόσο μεγάλη διάρκεια; Βλέπω να επιβιώνουν στο τέλος ,οι πολύ σκληροπυρηνικοί...