Συναντήσεις για Βιντεοπροβολές

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει!!! Υ.Γ. Σύμφωνα με τον τίτλο ("Ο γιος του Πάρτα όλα") θεωρητικά ο ήρωας της ταινίας είναι ο Τάσος Ψωμόπουλος ή Λαλάκης!!!
 
Tα εχω ολα.

Η ωρα πλησιαζει

1405160146853.jpg
 
Τυχεροί :dribble:, ελπίζω να υπάρξει εκτενής αναφορά και περίληψη αυτής της ιστορικής προβολής............τύφλα νά'χουν τα χρυσά βατόμουρα!!
 
Ακριβώς. Απαιτούμε πλήρη κάλυψη της συνάντησης και με την παραμικρή λεπτομέρεια.... :D
 
Καμία φώτο ακόμα. Παίζουν τα εξής σενάρια

1) Βλέπουν κι άλλες ταινίες μετά τον Παρταόλα.

2) Βλέπουν για 3η φορά την ταινία.

3) Έχουν πεθάνει από τα γέλια.

4) Τους έχει μαζέψει η αστυνομία γιατί κάποιος περίοικος την κάλεσε εσπευσμένα ακούγοντας τους να γελάνε ακατάπαυστα.

5) Έχουν πλακωθεί στα μπυρόνια και τα πιτόγυρα και σχολιάζουν την ταινία.
 
Δεν πρόλαβα να πάω κρίμα :(

Ελπίζω πάντως αυτές οι επικές προβολές να καθιερωθούν!!
 
Wally είπε:
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες ! :)

Έλα και οι φωτό ...

Η προβολή ξεκίνησε.

Στην οθόνη : το "ζάρι" του πάρτα-όλα.

attachment.php


Το ενδιαφέρον, στο αποκορύφωμα.

Στην οθόνη : Επίκειται χούφτωμα !

attachment.php


Παρουσιολόγιο :

panagiotis boca

Θάνος

video80

Wally

exetlaios

Βυνιλιακιας

Jackie Dragon

Stormwatch

Stratulator

Dennisd1982

attachment.php


attachment.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επική συνάντηαη - επική ταινία

Αφού συναντηθηκαμε μια μεγάλη παρέα retromaniax στις 3 το μεσημερι στο σταθμο του Θησείου ξεκινησαμε για το μαγαζι που έλαβε χώρα το δρώμενο...Τεχνικά θέματα που παρουσιαστηκαν πριν την προβολή αντιμετωπιστηκαν χάρη στην αυτοθυσία του stratulator... Γελάσαμε πολύ με το εξαιρετικό...επίπεδο της ταινίας.,τα παγκοσμιας πρωτοτυπίας ελλειπτικά πλάνα του σκηνοθέτη και βεβαια με τις ατάκες και τα πιασίματα του αξέχαστου Κώστα Χατζηχρήστου!!! Χάρηκα πολύ που συνάντησα από κοντά μέλη του φόρουμ για πρώτη φορά όπως τον Jackie Dragon τον Thanos και τον Exetlaio και που ξαναειδα τους stratulator,Wally,video80!! Καλό καλοκαίρι και τηράτε μπουτάρες μέχρι το Σεπτέμβριο!!!!
 
Ζήσαμε μεγάλες φιλμικές-στιγμές !

Δυνατό έργο, υποψιασμένοι θεατές και παγωμένες μπύρες !

Τι άλλο να ζητήσει κανείς ;

Και φυσικά, παίξαμε και λίγο "πάρτα όλα" (κυκλοφορούσαν δύο σχετικά "ζάρια" ) .

Επική η στιγμή που μια ανυποψίαστη κυρία, μαζί με το μικρό κοριτσάκι της, πέρασαν "μέσα" από την προβολή, την ώρα που ο Τάσος Ψωμόπουλος (ημίγυμνος, με σορτσάκι) "χαριεντιζόταν" σε έναν καναμπέ, με την (επίσης ημίγυμνη) Λιλή Ντερτιμα.

Κάπως έτσι καταστρέφονται ιδέες του στυλ "αντρούλη μου, πάμε με την μικρή να φάμε σε ένα ήρεμο ταβερνάκι στο Θησείο, με οικογενειακή ατμόσφαιρα".

Σίγουρα προσφέραμε και μια γενναία δόση απορίας, σε πέρναγαν και μας έβλεπαν να απολαμβάνουμε την ταινία.

Βραβείο κοινού, σε δύο γυναίκες που ήταν όλη την ώρα πίσω-δεξιά μας, και απόλαυσαν ( ? ) μαζί μας την ταινία, εν πλήρη αφωνία/ακινησία.

Άραγε, ξέρει κανείς, ποιές ήταν ;
 
για καποιο λογο στην πρωτη ομαδικη φωτο εγω και ο video 80 εχουμε βγει σαν μεθυσμενοι χαχαχαχα εχω να πω οτι ηταν φοβερη συναντηση πραγματικα εμπαιναν μεσα οι πελατες του μαγαζιου και αναρωτιοντουσαν τι βλεπαμε παραλιγο να γινει και επαναπροβολη αλλα δεν εκατσε θεικα σχολια και αναλυση των σκηνων της ταινιας και φοβερη συζητηση για ελληνικο Video πραγματικα περασα τοσο ωραια με ολους που αν μου λεγανε θα καθομουν και μεχρι αυριο φοβερο σκηνικο με 2 ατομα που ηρθαν εκατσαν μονοι τους πισω πισω χωρις να μιλανε καν και εφυγαν αμεσως μετα την προβολη (υποθετω οτι πρεπει να ειδαν την αναρτηση στο facebook) μετα την συναντηση χαιρετηθηκαμε με ολους και κατσαμε με τον jackie τον video τον bocajuniors και τον dennis εξω απ τον σταθμο του ηλεκτρικου Και φαγαμε περιπου μια ωρα να συζηταμε για ταινιες (δεν καταλαβα πως περασε καν) μεχρι που καταλαβαμε οτι επρεπε να φυγουμε εννοειται οτι πρεπει να συνεχιστουν οι προβολες και να ερθουν και περισσοτερα μελη η αρχη ηταν φοβερη στις επομενες προβολες πρεπει να κανονιστουν και πιο σπανια διαμαντια για προβολη
 
Ωραία φώτο παιδιά! Φάνηκε ότι το διασκεδάσατε. Βάλτε και κανένα ονοματάκι κάτω από τη φώτο να ξέρουμε τι μας γίνεται αν και βγάζω μερικούς όπως μάλλον ο Jackie πρέπει να είναι ο "drunken master". Πάντα τέτοια.
 
johnny19818 είπε:
Βάλτε και κανένα ονοματάκι κάτω από τη φώτο να ξέρουμε τι μας γίνεται
Το "παρουσιολόγιο" είναι με τη σειρά εμφάνισης, στην αμέσως-από-κάτω φωτογραφία.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολλά μπράβο παιδιά. πάντα τέτοια! :) :thumbup: :thumbup:
 
johnny19818 είπε:
Ωραία φώτο παιδιά! Φάνηκε ότι το διασκεδάσατε. Βάλτε και κανένα ονοματάκι κάτω από τη φώτο να ξέρουμε τι μας γίνεται αν και βγάζω μερικούς όπως μάλλον ο Jackie πρέπει να είναι ο "drunken master". Πάντα τέτοια.
Κρίνοντας από κάποια πρόσωπα που έχω ξαναδει στο φόρουμ, νoμίζω ότι έχει γίνει ήδη αυτό και τα ονόματα τα έχει βάλει με τη σειρά ο Exetlaios, έτσι όπως εμφανίζονται όλοι από αριστερά προς τα δεξιά, στην φωτογραφία ακριβώς κάτω από το παρουσιολόγιο.

Φοβερή συνάντηση, μπράβο παιδιά!
 
exetlaios είπε:
Βραβείο κοινού, σε δύο γυναίκες που ήταν όλη την ώρα πίσω-δεξιά μας, και απόλαυσαν ( ? ) μαζί μας την ταινία, εν πλήρη αφωνία/ακινησία.

Άραγε, ξέρει κανείς, ποιές ήταν ;

Αυτό θα μείνει απορία εκτός & άν μας την λύσουν τα ίδια τα (μυστιριώδη αυτά) άτομα.

Εγώ άν και κουρασμένος απο τη μετακόμιση -σχεδόν όλο το πρωινό κουβάλαγα- σκευτόμουν τη βιντεοπροβολή αυτή σαν όαση χαλάρωσης και έτσι έγινε!!!

Πέρασα τέλεια & ποτέ μα ποτέ δεν φανταζόμουνα οτι θα παρακολουθήσω κάποτε τη συγκεκριμμένη βιντεοταινία με παρεάκι 10-12 ατόμων & ομοιδεάτες μου! Οταν προ 10ετίας την έβλεπα σπίτι (απο το extra και διαφορα άλλα μικρά κανάλια) και ολο με χλεύαζαν τα αδέρφια μου για τις επιλογές μου.

Παιδιά η "Βιντεοπροβολή" πρέπει - επιβάλλετε να γίνει θεσμός για το φόρουμ.
 
Tιτανοτεράστια και ρετροεπική η σημερινή βιντεο-συνάντηση, μετα απ'αυτο μια νεα σελίδα μαζώξεων ανοίγει για το retromaniax που οπως λεει κι ο video80 αναμένεται να γίνει θεσμός.. Άφθονο γέλιο, θανατηφόρα live comment σε καίρια σημεία της ταινίας και φυσικά αρκετές συζητησεις που με άφησαν εντυπωσιασμενο οσο αφορά τις τεράστιες γνώσεις μελών οπως π.χ. του Θάνου και του Παναγιώτη γυρω απο το βίο και τη πολιτεία της 80's εποχης των βιντεοταινιών και γενικοτερα του ελληνικού καλτ κινηματογράφου..

Οσο για τις 2 γυναικες που ηταν στη πισω πλευρα μας, σε καποια φάση πέτυχα τη μια να κανει facepalm γελώντας την ωρα που εδειχνε μια σκηνη με το Ψωμόπουλο που φόραγε το μποξεράκι-σόρτς στο σπίτι της Ντερτίμα.. Μεσα στο επομενο 20ήμερο αναμένετε να οργανωθεί και η επόμενη βιντεο-φιέστα.. Μείνετε ρετροσυντονισμένοι..
 
Τα σουβλακια,οι ρετσινες κλπ,κλπ που ειναι;;; Ειναι δυνατον προβολη του γιου του παρτα ολα χωρις σουβλακια και ρετσινες :sealed: :sealed: :sealed: :sealed:
 
Περασαμε αψογα!

Ομως ο γερο Παρτα Ολας μας εκανε γυμνασια:

α)Ειχα φερει ολα τα συμπραγκαλα και μολις παμε για το μαγαζι αντιλαμβανομαι οτι ειχα ξεχασει το τηλεκοντρολ του player το οποιο δεν εχει εξωτερικα κουμπια χειρισμου!!

Την κατασταση σωζει ο Strat οπου παει να φερει αλλο μηχανημα αναπαραγωγης.

Εν τω μεταξυ, ο μαγαζατορας ενω μας ειχε πει οτι δεν εχει player, σκαει μυτη με ενα ωραιοτατο Sony.

Αυτο ειχε ως αποτελεσμα μια καθυστερηση μιας ωρας και ετσι δεν υλοποιηθηκε το γκαλα με συζητηση περι του φιλμ.

β)Οταν φευγαμε, πηγα να παρω το τρενο. Ομως υπηρξε δυστυχως αλλη μια αυτοκτονια στις ραγες της Ομονοιας (δεν περνανε στις ειδησεις πλεον αυτα) και διεκοπη η συγκοινωνια προς Κηφησια. Ποδαρατο μεχρι το μουσειο και λεωφορειατζα.

Χαρηκα πολυ που μαζευτηκαμε. Ηταν σουπερ. Καψαμε το κεφαλι μας, καψαμε τους υπαλληλους, καψαμε τους πελατες. Καλα τα καταφεραμε.

Ραντεβου στο επομενο "ταινιοραμα".
 
Πίσω
Μπλουζα