Σπεύδω καταρχήν να πω κι εγώ περαστικά στον φίλτατο Βάγγουλα και να εκφράσω παράλληλα τη βεβαιότητά μου ότι ο ασυγκράτητος αυτός αρσενικός χείμαρρος,ο master του all time classic greek καμακιού,ο καθηγητής του αντρικού τρόπου ζωής και διασκέδασης,θα επιστρέψει δριμύτερος κι ακόμη καλύτερος...!
Από 'κει και πέρα,ακολουθεί παρακάτω συνοπτική περιγραφή του meeting
με τα μάτια του Μάνου:
-Ήμασταν 16 μέλη + 2 φίλες του Amigos + guest star,της τελευταίας σχεδόν στιγμής,ο φίλος jumaru17,που οι περισσότεροι εξ' ημών τον είδαμε για πρώτη φορά.Καλώς ήρθες και στα meetings μας λοιπόν φίλε !
-Πολλά παλικάρια μας ήταν κουρασμένα/είχαν υποχρεώσεις/έχουν παντρευτεί πλέον (
) κι αποχωρήσανε σχετικά νωρίς,δίχως να προλάβουμε να πούμε πολλά μ' αυτούς.Δε πειράζει,next time..!
-Όπως ανέφερα και στο "Windows 7" thread,o φίλος Θέμης (Gryzor) με δωροδόκησε μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων των παρευρισκομένων,με ένα MS keyboard + 80 και πλέον δισκέτες για να σταματήσω να κακολογώ τα Vista !!!
Μission accomplished..!!!
-O (Ηλίας) Plink κάποια στιγμή έκανε μια πολύ χρήσιμη κι ενδιαφέρουσα ανάλυση περί PS3,που την παρακολουθήσαμε με προσοχή θα έλεγα,εγώ,ο telonio,o μαχόθλης,ακόμη κι ο dim που δε πολυασχολείται με αυτά όλα...
-Shock,Wally κι exetlaios δε κατάφεραν δυστυχώς να έρθουν,αφήνοντας οι δύο πρώτοι ελεύθερο τον Plink να μας προσηλυτίζει στο PS3 και ο τρίτος του splatter-άδες του forum να επιζητούν επιτακτικά την παρουσία του στο επόμενο meeting...
-Δε κατάφεραν να έρθουν τελικά ούτε και οι φίλοι Iakovos και Other_reality.Next time σας περιμένουμε παίδες !
-Διαπιστώσανε κάποιοι επιτέλους ότι
ΔΕΝ κουρεύτηκα,
ούτε κι αρραβωνιάστηκα,όπως κάποιος από 'δω μέσα διέδωσε προ καιρού... :animlaugh:
-Ο Rygar ήταν ήσυχος χθες !!!!!!
(τα κουρασμένα παλικάρια που λέγαμε....
)
-Ο (Γιώργος) Saulot έκανε εμφάνιση αλα τουριστοπεζοναύτης,φορτωμένος με ένα μεγάλο σάκο στην πλάτη,μέσα στον οποίο,μεταξύ άλλων,κουβαλούσε και laptop εφοδιασμένο με Vista !!!
(εξ' ου και το μεγάλος βάρος του σάκου,καθότι μιλάμε για πολύ βαρύ λειτουργικό !!!
)
-O μαχόθλης μας έπρηξε μιλώντας μας όλη την ώρα για τους 8 Amstrad του,τα 5 monitors αυτών,τα 12.5 χειριστήριά τους και τις 215.25 δισκέτες τους
Νισάφι βρε boy !
-Ο zorro για μια ακόμη φορά έδωσε το παρόν,γεγονός πολύ ευχάριστο,και γενικότερα μια παρουσία,τολμώ να πω,"διδακτική" για πολλούς από εμάς...Δημήτρη,ελπίζω να πρόλαβες τα φαγητά και να μην αποψύχθηκαν τελείως !!!
-O Amigos μου "υποσχέθηκε" ένα tomahawk/pacman για την Α1200 μου !
-Ρε,έχει πέσει δίαιτα στο forum;
Εκτός του μαχόθλη (που έκανε μπαμ! ),και κάνα δύο άλλοι σαν να ήταν κάπως αδυνατισμένοι !
-Δώσαμε-αποκαλύψαμε μεταξύ μας τον αληθινό,τον πραγματικό,τον λογοκριμένο τίτλο της ταινίας
"Brokeback mountain".Eίναι το "Βack-door cow boys".Σαφές νομίζω...
-Το ρεκόρ προσέλευσης των 21 ατόμων-παρουσιών που έχει σημειωθεί δις κατά το παρελθόν εξακολουθεί να κρατά,μια και ούτε και χθες έσπασε...
Γενικά λοιπόν,ήταν καλά,περάσαμε ευχάριστα κι ανανεώνουμε το ραντεβού για την επόμενη φορά....