Φίλε Άλκη, μην τσαντίζεσαι.alkis21 είπε:Λοιπόν, επειδή απ'ότι κατάλαβα ή πρέπει να μείνω νηστικός ή θα χαρακτηριστώ φασίστας, αφαιρέστε με και μένα από τη λίστα (και κάθε παρόμοια λίστα στο μέλλον). Thanks.
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με τον αδερφό μου τον OMEN. Δεν λυπάμαι μόνο για το παιδί και την ανεγκεφαλίτιδα μερικών, αλλά για τη κατάντια αυτού του τόπου περισσότερο. Πήραμε απόφαση με τη γυναίκα μου να μην έρθουμε τελικά, γιατί βλέπει πως δεν μου βγαίνει. Δεν το είχα ανακοινώσει πριν γιατί μέχρι πριν από λίγο δεν είχα σύνδεση στο Internet. Φίλε Τάσο και φίλε Βάγγο, συγνώμη θα τα πούμε κατ΄ιδίαν υπό προσφορότερες συνθήκες.Omenforever είπε:Πριν ο Μάνος κάνει την εκκαθάριση του thread, το πρώτο μήνυμα κάτω από αυτό του Shock ήταν το δικό μου όπου αναφανδόν δήλωνα ότι θα βρίσκομαι στη συνάντηση όπου και όποτε γίνει…
Φίλοι μου… δε μου βγαίνει σήμερα. Το γνωστό γεγονός με έχει κάνει ΣΚΑΤΑ και δε μπορώ, απλά δε μπορώ, να παραβρεθώ. Δε μπορώ να γιορτάσω, θέλω να πενθήσω. Κι αυτός είναι ένας από τους τρόπους που θα χρησιμοποιήσω.
Πιστεύω ότι δεν είμαι ο μόνος «ευαίσθητος» που σκέφτεται έτσι γιʼ αυτό ταπεινά θα έλεγα να αναβάλουμε τη συνάντηση μας για καλύτερο χρόνο και χωρίς τις ηχηρές απουσίες που θα έχουμε την Παρασκευή. Το τι θα πράξει ο καθένας είναι, βέβαια, αυστηρά δικό του θέμα.
Ευχαριστώ για την προσοχή.
Αν κατέβεις (που μάλλον θα κατέβεις) θα βρεις σίγουρα εμένα και την Ιωάννα, τον Gryzor... και τον Telamona αν προλάβει όπως είπε...Λορένα είπε:εγω.. αν κατεβω.. (που μαλλον θα κατεβω), θα ερθω σιγουρα, και ας ειστε μονο 3! Χουανιτα παιδι μου, μαζι θα τα πιουμε
Αυτός είσαι ρε φίλε...dim είπε:Δεν θα μπορουσα να λειψω...οποτε ας προστεθει το ονομα μου στη λιστα.
Αχ, δε μπορω να ακουω για απονευρωσεις Εχω τραβηξει πολλα απο ενα καταραμενο δοντι Κουραγιο Rygar!Rygar είπε:ΑΛΕΡΤ!!!! Μολις κανόνισα ραντεβού με τον οδοντίατρο για απονεύρωση. Αντί να την κάνω Δευτερα πρωί που ξεκινά η άδειά μου, το μετέθεσα Παρασκευή απόγευμα γιατί πλέον δε μπορώ να φάω ούτε από την αριστερή πλευρά .