Συναντήσεις RetroManiax 2006-2011 (Αθήνα)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας manos426f
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
@tsalk, είχα να το ακούσω πάρα πολλά χρόνια!

Ρε παιδιά, αφήστε τα τοπία και θαυμάστε το Ρήγα να πούμε!!! Τα τοπία θα παραμείνουν ως είναι., στον αιώνα των αιώνων, ενώ ο Ρήγας πόσο ακόμα θα είναι ομορφόπαιδο.... 20; 30 χρόνια; Αντε 35, όχι παραπάνω.

Πώς το'παθε η Mets και με είπε σωστά....

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μια χαρα οι φωτο!!

Πολλα μπραβο στον φωτογραφο!!!

alkis21 είπε:
Σημείωση: Η "κυρία alkis21" είναι το νέο μέλος του GRM tataki. :)
Καλώς ήλθες Κα alkis21/tataki!

Rygar είπε:
Ρε παιδιά, αφήστε τα τοπία και θαυμάστε το Ρήγα να πούμε!!! Τα τοπία θα παραμείνουν ως είναι., στον αιώνα των αιώνων, ενώ ο Ρήγας πόσο ακόμα θα είναι ομορφόπαιδο.... 20; 30 χρόνια; Αντε 35, όχι παραπάνω.

Πώς το'παθε η Mets και με είπε σωστά....

Δίκιο έχει το παιδί! Ντροπή σας!! :D

Στις επίσημες στιχομυθίες μας, Rygar μου, κρατάω τους τύπους... (και ενίοτε βάζω και τόνους, καλή ώρα...)

Rygar είπε:
manos426f είπε:
picture.php

"Ένα γελαστό παιδί",πρωταγωνιστεί ο Rygar,κατά κόσμον Νίκος
Ψιτ, αδερφέ! Το αντίθετο έπρεπε να πεις. Ο παπάς Νίκο με βάφτισε όχι Rygar. :P

Tι λες ρε,εγώ καλά το είπα,"Rygar,κατά κόσμον Νίκος",εσύ κάπου μπερδεύεσαι...! :P :P

"Πρωταγωνιστεί ο Νίκος, κατά κόσμον Ρυγαρ" ειναι το σωστό. Αλλά ποιος νοιάζεται... Ολοι κρατάνε τα στομάχια τους, άλλος από τ'αρνί, αλλος από το κατσίκι, αλλος από το τζατζίκι, κλπ κλπ.

Rygar είπε:
"Πρωταγωνιστεί ο Νίκος, κατά κόσμον Ρυγαρ" ειναι το σωστό. Αλλά ποιος νοιάζεται... Ολοι κρατάνε τα στομάχια τους, άλλος από τ'αρνί, αλλος από το κατσίκι, αλλος από το τζατζίκι, κλπ κλπ.
Εμένα πάντως με πείραξε η τυροκαυτερή. Με χάλασε και το παλιόκρασο.

Συνάντηση Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009 (Θησείο)

(λέω να κάνω μια προσπάθεια ΜΠΑΣ και ξεκουνηθεί κανείς και έρθει)

Λοιιπόν, Παρασκευή 19 Ιουνιίου 2009 στο Θησείο στις 19.00 το απόγευμα απέναντι από το καφέ Αθηναίων Πολιιτεία, για να γουστάρουμε και το φεγγάρι που θα θέλιει 3 μερες περίπου για φουλμούν.

1. Moi
  2. Saulot
  3. Χριστινα
  4. Wally
  5. paspartoo
  6. domniki
  7. simonkey

Για να δω χεράκια!

(αντε γιατί η επόμενιη θα είναι Ιούλιιο :D )

Εάν υπάρξει λαϊκιά απαίτηση για αλλαγή της ημερομηνίας μια εβδομάδα αργότερα, δεκτόν!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παρασκευή ξεκινάει το Synch και παίζουν οι tortoise...άσε που έχω και τη μετακόμιση μέσα στη μέση.....

Ίσως περάσω μια βόλτα πηγαίνοντας για synch, αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα...

Rygar είπε:
Παρασκευή 12 Ιουνιίου 2009,για να γουστάρουμε και το φεγγάρι που θα θέλιει 3 μερες περίπου για φουλμούν.
Πανσεληνο ειχε εχτες!!!7 Ιουνιου.Η επομενη ειναι 7 Ιουλιου οποτε για να θελει 3 μερες μερες για φουλμουν μαλλον 4 Ιουλιου(Σαββατο)πρεπει να γινει η συναντηση!!!! :P

4 Ιουλίου μπορεί να είμαι Θεσσαλονίκη (εάν όχι, σίγουρα μια εβδομάδα πριν). Μου κάνει εντύπωση που ΟΥΤΕ κι εσύ απάντησες θετικά (ή αρνητικά) :( . Ο ρόλος μου έχει ξεθωριάσει πλέον, πρέπει να βρω νέους τρόπος να σας προσελκύσω. Ισως να άλλαζα το άβατάρ μου σε κάτι πιο φιλικό. Πάω στο κονάκι μου να διαλογιστώ....

Αντε πηγαινε να διαλογιστεις - παμε και μεις ΑΝΤ1 (αρχιζει ο Ποντικης)

Παιδιά σκευτομαι να ρθω και γώ , εαν βολέψει το προγραμμα. Για καφεδάκι θα ναι η συνάντιση η και για φαγητό ?

Δε θέλω σκέψεις. Θέλω πράξεις, έργα! :D Για καφέ στάνταρ, και μετά σχεδόν στάνταρ για μάσα κάπου εκεί κοντά.

μεσα!!!

Ποιός εβαλε οριο 10 χαρακτήρες ανα post?

Οι δυο μας θα είμαστε ετσι όπως πάει. Κι αν το βυσμα του Giama κάνει δουλειά ;) :P , τρεις!

Rygar είπε:
:( . Ο ρόλος μου έχει ξεθωριάσει πλέον, πρέπει να βρω νέους τρόπος να σας προσελκύσω. Ισως να άλλαζα το άβατάρ μου σε κάτι πιο φιλικό. Πάω στο κονάκι μου να διαλογιστώ....

Ο Ρόλος σου ως Τελετάρχης περνάει βαθιά κρίση βλέπω. Ίσως μια αλλαγή αβατάρ να βοηθούσε.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα