Wally είπε:
Ο Νικος, προφανως, για αλλη μια φορα οργανωσε μια εξαιρετικη μαζωξη και ειμαι σιγουρος οτι ολοι περασατε εξαιρετικα.
Εγώ δεν έκανα τίποτα.
Λοιπόν, θα ήταν μια ιδιαίτερα κουραστική συνάντηση για μένα για τους λόγους που ξέρουν μερικοί
, και δε θα ερχόμουν. Ξεκινάω από Σχηματάρι, στο δρόμο έκλειναν τα μάτια μου, στο ύψος της Μαλακάσας κάνω αναστροφή και μπαίνω στον παράδρομο για Χαλκίδα, μολις φτάνω εξω από το Σείριο, ξαναμπαίνω εθνική, μολις φτάνω Λυκόβρυση και βλέπω τον πανικό με τα αυτοκίνητα, αρχίζω να το μετανιώνω και βγαίνω από ΕΟ για να ξαναστρίψω για Χαλκίδα. Τελικά μετά από πολύ σκέψη είπα να μη στερήσω την αφεντομουτσουνάρα μου από μερικούς μερικούς, οπότε και ήρθα. Περιττό να πω ότι έφτασα Χαλκίδα στις 02.30+ αφου πήγαινα με 80 χλμ και από τον παράδρομο για να μην έχω κίνηση (ε, είναι και ~6ευρώ τα διόδια, γιατί να τους τα χαρίσω!).
@other_reality, η φωτογραφία δεν έχω ιδέα πώς βγήκε γιατί δεν έχω πισί σωστό εδώ που είμαι και πρέπει να βρω και το USB καλώδιο του κινητού μου να μεταφέρω φωτός.
Δεν το κρύβω ότι στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα μετά από τηλεφώνημα του Saulot ότι αυτός και ο Ηρακλής είναι ζοχαδιασμένοι με την πάρτη μου γιατί λόγω ωραρίου τους, δε μπορούν να έρχονται, οπότε και υποσχέθηκα ότι θα κανονίσουμε την επόμενη φορά Σάββατο πρωί. (αν και δε μπορώ να καταλάβω, γιατί πρέπει ντε και καλά εγώ να το κανονίσω, αλλά τελοσπάντων αυτό με τιμα ιδιαιτέρως, πάντως επί της παρούσης λεφτά δεν έχω να σας φιλέψω
). Επίσης, στεναχωρήθηκα όταν μου είπε ο Saulot "Που είσαι, δε θάρθεις;", αφου θυμήθηκα ότι απόψε είχε Sisters of Mercy, αλλά λόγω κάποιων ατυχών γεγονότων, το είχα εντελώς απορρίψει στο μυαλό μου, όπως και πολλά άλλα. (ευχομαι να μην ξεχάσω την 30 Ιούνη να δω τους Saxon & Lita Ford)
Αφτά.