Γέλασα πολύ με αυτά που γράφτηκαν, αξέχαστες εποχές! Εγώ θυμάμαι αυτά:
Β Δημοτικού: Ένα αγοράκι, έπρεπε να γράψει στην απάντηση του προβλήματος (θυμάστε, πρόβλημα-λύση-απάντηση), "3 προβατάκια έμειναν στο λιβάδι" και αντί αυτού έγραψε: "3 προβατάκια έμειναν στο σκοτάδι!"
Γ Δημοτικού: Ρωτάει ο δάσκαλος έναν συμμαθητή μου: "Ποιό ήταν το αγαπημένο φαγητό των Ρωμαίων;" Ήταν ο χυλός, αλλά το άμοιρο παιδί δεν ήξερε και έτσι απ'ότι φαίνεται είπε κάτι που ήταν δικό του αγαπημένο: "Η τούρτα κύριε!"
Γ Δημοτικού πάλι: Ο δάσκαλος κάνει μία δύσκολη ερώτηση στη Γλώσσα. Ενώ κανείς δεν ξέρει, ξαφνικά σηκώνει χέρι ένας από τους "κακούς" μαθητές της τάξης και όλοι μένουμε άφωνοι. "Για πες μας" Λέει έκπληκτος κι ο ίδιος ο δάσκαλος. Κι εκείνος λέει: "Κύριε, ήθελα να πω ότι εγώ ξέρω μία γερμανική λέξη: Χαιλ Χιτλερ!!!" Εμείς είχαμε ξεραθεί στα γέλια κι ο δάσκαλος άφριζε και έβριζε.
Το τελευταίο για Γ Δημοτικού: Ένα κορίτσι έγραψε σε διαγώνισμα Ιστορίας, αντί για "τα κέρατα του Μινώταυρου" "τα κέρατα του Μίνωα!" Μέχρι κι ο δάσκαλος είχε ξεκαρδιστεί!
Δ Δημοτικού: Δασκάλα: Πότε είναι η γιορτή του Αγ. Γεωργίου;
Μαθητής: Στις 32 Απριλίου! Τι ωραία αντιστροφή των αριθμών!
Ε Δημοτικού: Δασκάλα Αγγλικών: Τι σημαίνει boring;
Συμμαθητής: Βόρειος! (Τι εύκολες θα ήταν έτσι οι γλώσσες ε
Στο δημοτικό πάλι, δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποιά τάξη, συζητούσαμε με το δάσκαλο για το πού να πάμε εκπαιδευτική εκδρομή. Πετάγεται ένας συμμαθητής μου και λέει:
"Πάμε στην Pizza Hut να δούμε την Πάμελα Άντερσον!" (Θυμάστε τη διαφήμιση που παιζόταν τότε; Αυτός την είχε πάρει στα σοβαρά. Πραγματικά, θα ήταν τέλεια μια εκπαιδευτική εκδρομή στην Pizza Hut
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
)
Α Γυμνασίου: Το βιβλίο Ιστορίας είχε μία φωτογραφία με το διάσημο αγαλαμτίδιο "Η θεά των φιδιών" από τη Μινωϊκή Κρήτη, που απεικόνιζε μια γυναικεία φιγούρα να κρατάει από ένα φίδι στο κάθε χέρι και να έχει ένα πουλί στο κεφάλι. Στο διαγώνισμα λοιπόν, είχε πέσει ερώτηση: "Τι γνωρίζετε για τις γυναίκες της Μινωϊκής Κρήτης;"
Απάντηση κοριτσιού: " Οι γυναίκες στη Μινωϊκή Κρήτη είχαν δύο φίδια στα χέρια κι ένα πουλί στο κεφάλι!" Προφανώς μόνο τις εικόνες του βιβλίου έβλεπε η συγκεκριμένη! Αυτό ήταν θρυλικό, ακόμα γελάω όταν το σκέφτομαι
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)