Κάτι παρόμοιες (αν όχι ίδιες) είχαμε κι εμείς στο κυλικείο του σχολείου μας. Κυκλοφορούσαν σε πορτοκαλάδα (αεριούχο), κόλα και γκαζόζα και είχαν εμετική γεύση! Θυμάμαι μάλιστα ότι είχαν και ένα περίεργο μεταλλοειδές καπάκι (όχι βιδωτό), που άνοιγε, τραβώντας ένα είδος μεταλλικής γλώσσας.Εγω θυμαμαι που περναμε απο τα κυλικεια Sinalco Cola και μια πορτοκαλαδα που δεν θυμαμαι πως την ελεγαν και ηταν σε πλαστικα μπουκαλακια τα οποια επαιζαν το ρολο της....μπαλας στα διαλλειματα οταν αδειαζαν!
MrCadillac είπε:αγαπημενο σνακ στο δημοτικο: κουλουρι παραγεμισμενο με πατατακια η πιτσινια η pizza mexicana
Καλά και εμείς μεγαλώσαμε με ζαχαρούχο γάλα,αλλά εσείς πραγματικά το απογειώσατε!!!(μα ζαχαρούχο στο ψωμί;;;; :xm: )Άντε μετά να συμβιβαστείς με τα τρόφιμα χαμηλών λιπαρών και άνευ ζάχαρης στα "γεράματα"...Juanita είπε:Αχχχχ... ναι!!!:dribble::dribble::dribble:
Και ψωμί πολυτελείας με γάλα ζαχαρούχο!!!
Ενα κουτάκι στη φρατζόλα του μισού κιλού!!!![]()
![]()
Stanfromgreece είπε:σε ποιά φρατζόλα ρε παιδιά??? εγώ με το κουταλάκι το έτρωγα! (και τώρα που το θυμήθηκα... έχω ένα κουτάκι ζαχαρούχο στο σπίτι...χμμμ... ήρθε η ώρα του!!!)
μπα...εγώ είμαι σταθερός στις απόψεις μου... σκέτο με το κουτάλι! Πεντόκιλα θα πάρω...αλλά θα είναι μπογιές για να βάψω το δωμάτιο της μικρήςJuanita είπε:Δοκίμασέ το με λευκή μπαγκέτα και θα με θυμηθείς :sure: . (μόνο μη με θεωρήσεις υπεύθυνη για τυχόν παραπάνω πεντόκιλα...)
MrCadillac είπε:αγαπημενο σνακ στο δημοτικο: κουλουρι παραγεμισμενο με πατατακια η πιτσινια η pizza mexicana
Καλά spyros δεν υπαρχεις..spyros_s είπε:Υ.Γ. Άσχετο...θυμάστε τους χυμούς ροδάκινο που μας έδιναν στα σχολεία για να μην καταλήξουν στις χωματερές λόγω τότε ΕΟΚ; Ήταν σε μεγάλες αλουμινένιες κυλινδρικές κονσέρβες και παίρναμε όσες μπορούσαμε να σηκώσουμε... Νομίζω ότι αυτό σταμάτησε περίπου το 1985. Μετά τις πέταγαν ή τις πούλαγαν στις εταιρείες "μαύρα"...
Τα κανανε κι αλλου αυτα? :sealed:MrCadillac είπε:αγαπημενο σνακ στο δημοτικο: κουλουρι παραγεμισμενο με πατατακια η πιτσινια η pizza mexicana
+++++++++++Stanfromgreece είπε:σε ποιά φρατζόλα ρε παιδιά??? εγώ με το κουταλάκι το έτρωγα! (και τώρα που το θυμήθηκα... έχω ένα κουτάκι ζαχαρούχο στο σπίτι...χμμμ... ήρθε η ώρα του!!!)
Nομίζω τα γλειφιτζούρια που λες ήταν της εταιρείας chupa chups.Επίσης είχαν βγει τέτοια γλειφιτζούρια που περιείχαν αυτοκόλλητα με power rangers αλλά και με spice girls!zouzou είπε:Επίσης πουλάγανε και κάτι γλυφιτζούρια με τατουαζ μέσα στο χαρτάκι τους (φρου φρου κ.α.)
Εγώ το γεμιζα με kiss ή σοκολατα γαλακτος ΙΟΝteflon είπε:Γειά σου ρε Cadillac.....![]()
......εγώ τα γέμιζα με extra τυρογαριδάκια .....
![]()