Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Τι έγινε αγόρι μου; Εσύ δεν είσαι που έχεις δηλώσει ότι δε σ'αρέσουν οι "ταινίες";;Ajax87 είπε:Σαν παιχνιδι δεν ξερω τι θα ειναι αλλα απο γραφικα ειναι αλλου , δεν χορταινω να βλεπω τα τοπια!
Μα δεν ειπα οτι μου αρεσει, εχουνε δειξει πολυ λιγα πραγματα για να ξερω αν μου αρεσει ή οχι...(παντως μονο και μονο το Team με χαλαει ηδη) Σαν γραφικα ειναι εξαιρετικα και μου εκαναν εντυπωση , τι δεν καταλαβες ;Rygar είπε:Τι έγινε αγόρι μου; Εσύ δεν είσαι που έχεις δηλώσει ότι δε σ'αρέσουν οι "ταινίες";;![]()
Όχι δεν κάνω πλάκα. Είναι φυσικά εντυπωσιακό αλλά μάλλον δεν φτάνει κάποιους δυτικούς τίτλους και τις μηχανές γραφικών τους. Cryengine, Frostbyte 3, Unreal Engine 4, το Witcher 3 που βγαίνει σε λίγο καιρό, κλπ.Scatman είπε:Έπειτα, Leon νομίζω ότι κάνεις πλάκα. Διότι σε αυτή τη γενιά κονσολών, το συγκεκριμένο παιχνίδι δείχνει να βρίσκεται σε τοπ επίπεδο. Μετά, με δεδομένες τις καλές πωλήσεις του PS4 που αυτή τη στιγμή είναι η κονσόλες με τις υψηλότερες πωλήσεις, για ένα γνωστό franchise όπως το FF, οι καλές πωλήσεις είναι μάλλον αυτονόητες.