BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 7.477
επέλεξα την ταινια "Εκεινο το καλοκαιρι", αγαπημενο τραγουδι και για μένα το "Σαν με κοιτας"...
Nαι, αλλά το χαστούκι που τρώει από τον Αντωνόπουλο στην "Αναζήτηση", ανεπανάληπτο! :supergrin:αριαδνη είπε:και όπως εχω ξαναπει η ναθαναηλ δένει με τον κομνηνο απολυτα
χε, χε ο αντωνοπουλος πήγαινε παραλία με τον υπηρέτη τουprisma είπε:Nαι, αλλά το χαστούκι που τρώει από τον Αντωνόπουλο στην "Αναζήτηση", ανεπανάληπτο! :supergrin:
Η ταινια Εκεινο το καλοκαιρι ειναι αυτη που μου αρεσει λιγοτερο απο τις τεσσερις.αριαδνη είπε:'Ολα τα κοριτσακια η μαλλον τα περισσοτερα επιλέξαμε ''εκεινο το καλοκαίρι'' και μάλλον ξερουμε τους λόγους, είναι ισως το πιο ρομαντικό από τα αλλα και όπως εχω ξαναπει η ναθαναηλ δένει με τον κομνηνο απολυτα.
Γιατι το σεναριο της ταινιας Κοριτσια στον ηλιο, ανηκει στον Ιακωβο Καμπανελλη.PT8 είπε:....αλλά γιατί λείπουν τα Κορίτσια στον Ήλιο;;
Πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από "λίγο σαμπάνια, λίγο θάλασσα και τ' αγόρια μου".bambinella 100 είπε:Ειναι ολες εγχρωμες, φωτεινες, κοσμοπολιτικες, και ειναι απο μονες τους μια ζωντανη διαφημιση για την Ελλαδα
Η Αναζήτηση θα προτιμούσα να είναι πιο εσωτερικής φύσεως και όχι "του τιτιού μας ο χαβάς".bambinella 100 είπε:Απο τις ταινιες αυτες, υπαρχει καποια που ξεχωριζετε;
Τί έκανε, καλή μου Αριάδνη, απλώς γύρισε το διακόπτη και άλλαξε χαρακτήρα;αριαδνη είπε:αλλα ενταξει μετα στο τελος που γνωριζει την ελενα αλλαζει
μια γυναικα μπορει, την ζωη σου ν'αλλαξει μπορειΑισυμνήτης είπε:Τί έκανε, καλή μου Αριάδνη, απλώς γύρισε το διακόπτη και άλλαξε χαρακτήρα;
Πώς το λέγανε οι Πυξ Λαξ;
Σαν έχεις δει πολλές στεριές, καμμία δεν σ' αράζει...