Αν και δεν ειδα ποτε την ταινια,συμφωνα με το σάιτ της ταινιοθηκης της Ελλαδος
εδω ,αφηγητρια της ταινιας "
δουκισσα της Πλακεντιας" ειναι η Δεσπω Διαμαντιδου
Στην ταινια "
αλλος.. για το εκατομυρριο" προλογιζουν
1ος: ο Μιμης Φωτοπουλος πριν "πεσουν" τα γραμματα με τους τιτλους εναρξης της ταινιας
2ος: (καπου στα ενδιαμεσα των τιτλων εναρξης)εμφανιζεται ο Βασιλης Αυλωνιτης που λεει "μη μου πειτε οτι δεν τα βαριεστε τα γραμματα,εγω τουλαχιστον δεν τα διαβαζω ποτε μου.
Πώς ειπατε μανταμ; (απευθυνομενος στο κοινο/θεατες)
συμφωνειτε μαζι μου
μερσι μπιεν"
3ος: (αμεσως μετα το τελος της εμφανισης,στους τιτλους, των ονοματων με τους ηλεκτρολογους ) εμφανιζεται ο Γιαννης Γκιωνακης λεγοντας "ενδιαφεροντα πραματα ετσι; να μαθουμε ποιος ειναι ο ηλεκτρολογος Α',ο ηλεκτρολογος Β',ο ηλεκτρολογος Γ'..αυτα τα γραμματα με κανουν εξω φρενων"
4ος: (λιγο πριν το τελος των τιτλων)κανει την εμφανιση του ο Σταυρος Παραβας και λεει "τελειωνουμε; ε αντε λοιπον να δουμε και καμμια σκηνη
δεν ακουσα; (απευθυνομενος στο κοινο/θεατες)
εγω τι ρολο παιζω;
θα με δειτε σε λιγο"
5ος: (αμεσως μετα το τελος των τιτλων)εμφανιζεται ο ιδιος ο σκηνοθετης, ο Ορεστης Λασκος και λεει "επιτελους,τελειωσαν τα γραμματα.. και τωρα κυριες μου και κυριοι,σαν σκηνοθετης της ταινιας,θα σας πω μερικα λογια: η κωμωδια μου αυτη αρχιζει πολυ πολυ πρωτοτυπα: απο την Ακροπολη"
Τον Ορεστη Λασκο τον βλεπουμε να συμμετεχει στον επιλογο της ταινιας συνομιλωντας με εναν απ τους πρωταγωνιστες,τον Μιμη Φωτοπουλο
Τελος απευθυνομενος στο κοινο
,
ρωταει "και τωρα εσεις,τι θα κανατε; θα το δινατε πισω το εκατομμυριο ή δε θα το δινατε; δε μιλαει κανεις; καταλαβα... δε θα το δινατε...
αλλα ουτε κι εγω θα το 'δινα!! γεια σας"