Ταξιδιώτες μέσα στον χρόνο (Voyagers!)

dadmin

Banned
Αντιδράσεις
111
Και γιατι δεν πατε μεχρι εδω ?

Δεν κοστισε εξωφρενικα. Υπαρχει και η εναλλακτικη στο γνωστο μαγαζακι στην Πανεπιστημιου που εισαγει δεκαδες τιτλους απο σηριαλ της γενιας μας σε dvd.

Εντωμεταξυ μολις προσεξα οτι ειναι η δευτερη φορα σε αυτο το thread που προτρεπω για αγορα της σειρας....οχι κυριοι δεν ειμαι μετοχος της Universal :biglaugh:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Captain Kal

RetroNuts!
Αντιδράσεις
138
Εντωμεταξυ μολις προσεξα οτι ειναι η δευτερη φορα σε αυτο το thread που προτρεπω για αγορα της σειρας....οχι κυριοι δεν ειμαι μετοχος της Universal
Απλά ο ιδιοκτήτης της. :tease:

Perseas

Retro Member
Αντιδράσεις
22
Την είδα τη σειρά πρόσφατα, και σε αντίθεση με άλλες retro που καταλήγω να δω ...μισό επεισόδιο (κακά τα ψέμματα, καλές οι αναμνήσεις αλλά αλλάζουν κι οι ηλικίες και τα ενδιαφέροντα), από αυτήν είδα 2 συνεχόμενα. Πραγματικά καλογυρισμένη ακόμα και για σημερινά δεδομένα, και ακριβή παραγωγή.

Perseas

Retro Member
Αντιδράσεις
22
Sorry MOD, παρανόηση. Διορθώθηκε.

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
3.102
Παλι δεν προλαβα. :banghead:

Perseas

Retro Member
Αντιδράσεις
22
Παίδες δείτε αυτό! Απλησίαστο σε τιμή αλλά πάρα πολύ καλό!!!

http://replicaprops.com/cart2/index.php?main_page=product_info&products_id=42

Οι δίσκοι και η υδρόγειος περιστρέφονται κανονικά κι ανάβουν και τα φωτάκια του! Λέτε να κάνει και κανένα ταξιδάκι; :rolleyes:

iliekater

RetroMasteR
Αντιδράσεις
202
Βρε 'σεις , είναι το δεύτερο θέμα που πέφετι στην αντίληψή μου το στο οποίο η αρχική δημοσίευση έχει διαγραφτεί .

Τι είναι αυτό ; Έχει πέσει επιδημία ; ! Θέλω να πω , πάω να διαβάσω , αλλά δεν βγάζω νόημα πέρι τι πρόκειται δίτι λείπει το αρχικό μύνημα .

dadmin

Banned
Αντιδράσεις
111
Ισως αλλα δεν εχουν σχεση μεταξυ τους - εδω ο αρχικος poster εκρινε (για τους χ ψ λογους) οτι δεν ηθελε να δημοσιευτει το review που εγραψε και το απομακρυνε (ειναι δικαιωμα του φυσικα) - στο αλλο link που δινεις ειναι εμφανες οτι ο Telonio το ξαναγραφει (πληρεστερο φανταζομαι).

phil_vr

RetroNuts!
Αντιδράσεις
52
Sorry for the trouble guys... Επανερχονται σιγα σιγα..

..

Perseas

Retro Member
Αντιδράσεις
22
Ο πιτσιρικάς την ώρα των τίτλων τέλους του επεισοδίου για τον Τιτανικό και τον Παστέρ λέει:

"If you want to know more about the Titanic or Louis Pasteur, take a Voyage to the public library. It's all in books!"

Νομίζω ότι όταν μια τηλεοπτική σειρά όχι απλά μαθαίνει ιστορία, αλλά προτρέπει και στην αναζήτηση σχετικών βιβλίων σε βιβλιοθήκη, τα λόγια για την ποιότητά της είναι περιττά. Το ίδιο φυσικά γινόταν σε κάθε επεισόδιο. Ποιος είπε ότι όσοι βλέπουν τηλεόραση διαβάζουν λιγότερο; Τί θαύματα επιτυγχάνεις όταν ξέρεις να χρησιμοποιείς τα μέσα...

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
3.102
"Voyagers"

Διασκεδαστικη περιπετεια με τον Φινεας Μπογκ και εναν πιτσιρικα ,μαθητη σχολειου, πανεξυπνο και αυθεντια στην ιστορια πασχιζαν σε καθε επεισοδιο να εξασφαλιζουν τον ρου της ιστοριας.

Βοηθεια τους στα ταξιδια αναμεσα στον χρονο ειχαν ενα gadget σε μορφη ρολογιου τσεπης ονοματι "Ομνι" και ενα βιβλιο οδηγιων με γνωσεις απο παρελθον και μελλον.

Στο πρωτο επεισοδιο θυμαμαι ειχε σχεση με το καλαθι που ειχε μεσα το μωρο Μωυση που ταξιδευε στον Νειλο και αυτοι προσπαθησαν να εξασφαλισουν την συναντηση του με την κορη του Φαραω.

2004955677438609864_fs.jpg

2000703297411449456_rs.jpg

We travel through time

to help history along;

Give it a push when it's needed.

When the Omni's red,

it means history's wrong;

Our job is to get

everything back on track.

Green light, kid: We did it!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Mm-o_7AGJRQ]YouTube - Voyagers!

2004954760586942764_fs.jpg

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
3.923
Απ: "Voyagers"

Οποτε θα ξερεις και πoιο παιδι παιζει στο

Last In Line του Dio ;)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZL1RguQL4jQ]YouTube - Dio-Last In Line

domniki

RetroJunkie™
Αντιδράσεις
1.912

omni...the ultimate gadget:)

Παντα ηθελα να ειχα ενα τετοιο. Φοβερη σειρα, ειδικα γι'αυτους που μισουν να διαβαζουν ιστορια. Οταν την εβλεπα μικρη αναρωτιωμουν πως ο μικρουλης μπορουσε να θυμαται τοσες λεπτομερειες :p

Shock

Retired Admin
Αντιδράσεις
226

Να ρωτήσω κάτι χαζό; Μόνο 1 σεζόν γυρίστηκε?

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
3.102

Ναι 21 επεισοδια ,ισως επειδη πεθανε ο πρωταγωνιστης. :(

Εχω και λινκς για οποιον θελει. ;)

Shock

Retired Admin
Αντιδράσεις
226

Το λεγα εγώ, έτσι όπως πέφτουν, όλο και κάπου απότομα θα σκάσουν...

Black humor, κρίμα για τον άνθρωπο. Απλά μου κάνει εντύπωση πως δεν πήγαν σε λύση Dr Who, κάθε σεζόν νέος πρωταγωνιστής. Έτσι δεν έχουν και υψηλές απαιτήσεις οι ηθοποιού.

breezer

RetroN00b
Αντιδράσεις
0
Έχει κανείς Ελληνικούς υπότιτλους;

Captain Kal

RetroNuts!
Αντιδράσεις
138
Οποτε θα ξερεις και πoιο παιδι παιζει στοLast In Line του Dio

Μεγάλε με έφτιαξες με το video. (O πρώτος δίσκος του Dio που πήρα. Αν και μου έχει μείνει το "One night in the city" :D ).

Μπλουζα