Ταξιδιώτες μέσα στον χρόνο (Voyagers!)

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
3.118
Δε νομιζω να λαβεις απαντηση εδω μεσα και αν μπορεις να μην ξαναγραψεις greeklish.

spyros_s

Human RetroDatabase
Αντιδράσεις
199
αμερικάνικη σειρά φαντασίας των 80's

Θέλω την εμπειρία σας σε αυτό...

υπήρχε μια σειρά που προβλήθηκε στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 80 με έναν ξανθό 30άρη και έναν έφηβο άριστο γνώστη της Ιστορίας που ταξίδευαν στο χρόνο διορθώνοντας τα λάθη από την ιστορική αλήθεια των γεγονότων με ένα "μαγικό" ρολόι το ΟΜΝΙ...θυμάμαι ότι όταν διόρθωναν της ιστορία εκείνο άλλαζε χρώμα και τότε ήταν έτοιμοι να φύγουν προς νέα περιπέτεια...

Κλασσικό επισόδειο εκείνο που βοηθούν τον Τόμας Έντισον να εφεύρει τον ηλεκτρικό λαμπτήρα και εκείνος κάνει σέρβις στο..ομνι...

Θυμάστε για πια σειρά μιλώ;

gomfaios

Retro Member
Αντιδράσεις
43
νομιζω η σειρα λεγοταν ταξιδιωτες στο χρονο...πρεπει να το εβλεπα μικρος...ωραια σειρα!

thamonas

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
42
!

εχει ξανααναφερθεί!

Η σειρά, φίλε μου λέγεται Voyagers (Ταξιδιώτες Μέσα στο Χρόνο) και υπάρχει προς αγορά στο ebay πολύ φθηνά, (γύρω στα 5-8 ευρώ). Την αγόρασα σχετικά πρόσφατα, ούτε μήνας.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

durion

RetroWannaBe
Αντιδράσεις
1
Εχει ελληνικούς υπότιτλους;Πολύ καλή τιμή την πήρες.Θα το ψάξω και εγω.

DoctorGalifrean

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
31
phil_vr είπε:
Ποιος δεν θυμαται αραγε αυτη την φανταστικη σειρα που μεσουρανουσε στην Ελλαδα των 80's? Με την δευτερη απολυτη χρονομηχανη (η πρωτη ειναι το Delorean απο το Back To The Future!) το Omni!
Παντα ο Phineas Bogg εκανε και την γκαφα του, αλλα καλα που ειχε και τον πιτσιρικα απο διπλα να τον ξελασπωνει, και να προχωρουν στο χρονο!

Κυκλοφορησε και επισημα πλεον σε DVD, και ειναι must για οσους την λατρεψαν στην Ελληνικη Τηλεοραση οταν προβαλοταν τον καιρο εκεινο.

Voyagers.jpg

Αυτη η φωτο δεν ειναι το επισημο DVD, αλλα 4 compiled DVD's με ολα τα επεισοδια που ηταν οτι καλυτερο υπηρχε μεχρι στιγμης πριν την επισημη κυκλοφορια.

..
Λυπαμαι αλλα θα διαφωνησω ως προς την καταταξη των Χρονομηχανων. Επειδη η τηλεοραση ηταν πιο διαδεδομενη απο το βιντεο και το σινεμα (εννοοντας οτι εμεις τα πιτσιρικια δεν ειμασταν και συχνα στα σινεμα), οι πιο γνωστη χρονομηχανη μετα το ΟΜΝΙ ηταν σαφεστατα το TARDIS του Doctor Who.

Clemence

RetroAdept
Αντιδράσεις
168
εξαρταται απο το ποιο πιτσιρικι!!! εγω αυτο δεν το εχω ακουσει ποτε!

DoctorGalifrean

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
31
Clemence είπε:
εξαρταται απο το ποιο πιτσιρικι!!! εγω αυτο δεν το εχω ακουσει ποτε!
Μου κανει εντυπωση επειδη αυτες οι 2 σειρες παιζονταν πολυ κοντα χρονικα στην Ελλ. τηλεοραση το '80. Δεν πρεπει να ηταν πανω απο 2 χρονια η μια απο την αλλη. Ισως λιγοτερο. Το Avatar μου δεν σου θυμιζει τιποτα?

Clemence

RetroAdept
Αντιδράσεις
168
μα τι δουλεια εχει μια σειρα της δεκαετιας του '60 με την εποχη που υπηρχαν οι ταξιδιωτες μεσα στο χρονο και η επιστροφη στο μελλον???

:sealed:

dadmin

Banned
Αντιδράσεις
112
Μια καποια σχεση εχει γιατι προβληθηκε επι 25 συνεχομενα χρονια (1963-1989) - εμεις βεβαια στο Ελλαντα δεν ειχαμε τη σχεση που ειχαν πχ οι Αγγλοι με το αντικειμενο.

Εδω πρωτα πορωθηκαμε με το omni - και μετα ηρθε το tardis.

(επισης μην ξεχνατε οτι ειμαστε στο thread του Voyager ;) )

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
3.118
Mια μικρη συνεντευξη των πρωταγωνιστων.

Clemence

RetroAdept
Αντιδράσεις
168
αν ζουσε θα ηταν, πιστευω, ενας πολυ γοητευτικος αντρας :)

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
3.118
Ειδα τελευταια καποια πρωτα επεισοδια μετα απο καιρο και εντυπωση μου εκανε το πλουσιο της παραγωγης και το οτι βλεπετε ανετα ακομα και σημερα (απο τους 80οβαρεμενους βεβαιως).

Θα επανελθω με περισσοτερα.

cutlaroc

RetroActive
Αντιδράσεις
10
Έχει κανείς τα επεισόδια σε αξιοπρεπή ποιότητα; Γιατί εγώ τα βρήκα αλλά είναι από τηλεόραση και είναι ψιλοχάλια...

Μιλάω για DVD βεβαίως βεβαίως...

cutlaroc

RetroActive
Αντιδράσεις
10
Ελπίζω να υπάρχουν μέχρι το βράδυ που θα πάω σπίτι...

retrox

RetroN00b
Αντιδράσεις
0
Έχει κανείς τους υπότιτλους για όλα τα επεισόδια;

Μπλουζα