Ταξιδιώτες μέσα στον χρόνο (Voyagers!)

Δε νομιζω να λαβεις απαντηση εδω μεσα και αν μπορεις να μην ξαναγραψεις greeklish.
 
αμερικάνικη σειρά φαντασίας των 80's

Θέλω την εμπειρία σας σε αυτό...

υπήρχε μια σειρά που προβλήθηκε στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 80 με έναν ξανθό 30άρη και έναν έφηβο άριστο γνώστη της Ιστορίας που ταξίδευαν στο χρόνο διορθώνοντας τα λάθη από την ιστορική αλήθεια των γεγονότων με ένα "μαγικό" ρολόι το ΟΜΝΙ...θυμάμαι ότι όταν διόρθωναν της ιστορία εκείνο άλλαζε χρώμα και τότε ήταν έτοιμοι να φύγουν προς νέα περιπέτεια...

Κλασσικό επισόδειο εκείνο που βοηθούν τον Τόμας Έντισον να εφεύρει τον ηλεκτρικό λαμπτήρα και εκείνος κάνει σέρβις στο..ομνι...

Θυμάστε για πια σειρά μιλώ;
 
νομιζω η σειρα λεγοταν ταξιδιωτες στο χρονο...πρεπει να το εβλεπα μικρος...ωραια σειρα!
 
!

εχει ξανααναφερθεί!

Η σειρά, φίλε μου λέγεται Voyagers (Ταξιδιώτες Μέσα στο Χρόνο) και υπάρχει προς αγορά στο ebay πολύ φθηνά, (γύρω στα 5-8 ευρώ). Την αγόρασα σχετικά πρόσφατα, ούτε μήνας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εχει ελληνικούς υπότιτλους;Πολύ καλή τιμή την πήρες.Θα το ψάξω και εγω.
 
phil_vr είπε:
Ποιος δεν θυμαται αραγε αυτη την φανταστικη σειρα που μεσουρανουσε στην Ελλαδα των 80's? Με την δευτερη απολυτη χρονομηχανη (η πρωτη ειναι το Delorean απο το Back To The Future!) το Omni!
Παντα ο Phineas Bogg εκανε και την γκαφα του, αλλα καλα που ειχε και τον πιτσιρικα απο διπλα να τον ξελασπωνει, και να προχωρουν στο χρονο!

Κυκλοφορησε και επισημα πλεον σε DVD, και ειναι must για οσους την λατρεψαν στην Ελληνικη Τηλεοραση οταν προβαλοταν τον καιρο εκεινο.

Voyagers.jpg


Αυτη η φωτο δεν ειναι το επισημο DVD, αλλα 4 compiled DVD's με ολα τα επεισοδια που ηταν οτι καλυτερο υπηρχε μεχρι στιγμης πριν την επισημη κυκλοφορια.

..
Λυπαμαι αλλα θα διαφωνησω ως προς την καταταξη των Χρονομηχανων. Επειδη η τηλεοραση ηταν πιο διαδεδομενη απο το βιντεο και το σινεμα (εννοοντας οτι εμεις τα πιτσιρικια δεν ειμασταν και συχνα στα σινεμα), οι πιο γνωστη χρονομηχανη μετα το ΟΜΝΙ ηταν σαφεστατα το TARDIS του Doctor Who.
 
εξαρταται απο το ποιο πιτσιρικι!!! εγω αυτο δεν το εχω ακουσει ποτε!
 
Clemence είπε:
εξαρταται απο το ποιο πιτσιρικι!!! εγω αυτο δεν το εχω ακουσει ποτε!
Μου κανει εντυπωση επειδη αυτες οι 2 σειρες παιζονταν πολυ κοντα χρονικα στην Ελλ. τηλεοραση το '80. Δεν πρεπει να ηταν πανω απο 2 χρονια η μια απο την αλλη. Ισως λιγοτερο. Το Avatar μου δεν σου θυμιζει τιποτα?
 
μα τι δουλεια εχει μια σειρα της δεκαετιας του '60 με την εποχη που υπηρχαν οι ταξιδιωτες μεσα στο χρονο και η επιστροφη στο μελλον???

:sealed:
 
Μια καποια σχεση εχει γιατι προβληθηκε επι 25 συνεχομενα χρονια (1963-1989) - εμεις βεβαια στο Ελλαντα δεν ειχαμε τη σχεση που ειχαν πχ οι Αγγλοι με το αντικειμενο.

Εδω πρωτα πορωθηκαμε με το omni - και μετα ηρθε το tardis.

(επισης μην ξεχνατε οτι ειμαστε στο thread του Voyager ;) )
 
Mια μικρη συνεντευξη των πρωταγωνιστων.

 
αν ζουσε θα ηταν, πιστευω, ενας πολυ γοητευτικος αντρας :)
 
Ειδα τελευταια καποια πρωτα επεισοδια μετα απο καιρο και εντυπωση μου εκανε το πλουσιο της παραγωγης και το οτι βλεπετε ανετα ακομα και σημερα (απο τους 80οβαρεμενους βεβαιως).

Θα επανελθω με περισσοτερα.
 
Έχει κανείς τα επεισόδια σε αξιοπρεπή ποιότητα; Γιατί εγώ τα βρήκα αλλά είναι από τηλεόραση και είναι ψιλοχάλια...

Μιλάω για DVD βεβαίως βεβαίως...
 
Ελπίζω να υπάρχουν μέχρι το βράδυ που θα πάω σπίτι...
 
Έχει κανείς τους υπότιτλους για όλα τα επεισόδια;
 
Πίσω
Μπλουζα