froudakis nikos
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 0
pou mporo na to bro?an mporeis stile mou.euxaristo
Λυπαμαι αλλα θα διαφωνησω ως προς την καταταξη των Χρονομηχανων. Επειδη η τηλεοραση ηταν πιο διαδεδομενη απο το βιντεο και το σινεμα (εννοοντας οτι εμεις τα πιτσιρικια δεν ειμασταν και συχνα στα σινεμα), οι πιο γνωστη χρονομηχανη μετα το ΟΜΝΙ ηταν σαφεστατα το TARDIS του Doctor Who.phil_vr είπε:Ποιος δεν θυμαται αραγε αυτη την φανταστικη σειρα που μεσουρανουσε στην Ελλαδα των 80's? Με την δευτερη απολυτη χρονομηχανη (η πρωτη ειναι το Delorean απο το Back To The Future!) το Omni!
Παντα ο Phineas Bogg εκανε και την γκαφα του, αλλα καλα που ειχε και τον πιτσιρικα απο διπλα να τον ξελασπωνει, και να προχωρουν στο χρονο!
Κυκλοφορησε και επισημα πλεον σε DVD, και ειναι must για οσους την λατρεψαν στην Ελληνικη Τηλεοραση οταν προβαλοταν τον καιρο εκεινο.
Αυτη η φωτο δεν ειναι το επισημο DVD, αλλα 4 compiled DVD's με ολα τα επεισοδια που ηταν οτι καλυτερο υπηρχε μεχρι στιγμης πριν την επισημη κυκλοφορια.
..
Μου κανει εντυπωση επειδη αυτες οι 2 σειρες παιζονταν πολυ κοντα χρονικα στην Ελλ. τηλεοραση το '80. Δεν πρεπει να ηταν πανω απο 2 χρονια η μια απο την αλλη. Ισως λιγοτερο. Το Avatar μου δεν σου θυμιζει τιποτα?Clemence είπε:εξαρταται απο το ποιο πιτσιρικι!!! εγω αυτο δεν το εχω ακουσει ποτε!