Ταξιδιώτες μέσα στον χρόνο (Voyagers!)

nouarra

RetroN00b
Αντιδράσεις
1
Πω. πω τι μου θυμήσατε! Πόσο μου άρεσε αυτή η σειρά τότε και η ιδέα του ταξιδιού στο χρόνο η οποία φυσικά

εξακολουθεί να μου αρέσει κ τώρα! Σούπερ!

DoctorGalifrean

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
31
Κοντοζυγωνει και αυτο για ριμέϊκ....

Οχι, δεν εχω καμια απορρητη πληροφορια,

απλα σιγουρα καποιοι παλιοι πιτσιρικαδες

με καποια καλη θεση σε στουντιο, θα την

αναπολησουν και την ξαναγυρισουν... Στανταρ λεμεεεε

cloud

RetroAdept
Αντιδράσεις
105
Για κάτι άλλο άσχετο έψαχνα, σε αυτό έπεσα..

[video=youtube;Mm-o_7AGJRQ]

manos311

RetroActive
Αντιδράσεις
2.682
Άρθρο με την είδηση του θανάτου του Jon-Erik Hexum

HWScan00728.jpg

(πηγή: Σούπερ Κατερίνα, Νοέμβριος '84)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

AEON

Retromaniax Founder
Διαχειριστές
Αντιδράσεις
1.566
H καλύτερη (και απολαυστικά πιο εκτενής) ανάλυση που υπάρχει online για το περίφημο time travelling gadget, το Omni, το οποίο αποτέλεσε τεράστιο φετίχ για αρκετούς πιτσιρικάδες των 80s:

Επίσης ολόκληρο το εν λόγω site (Voyagers Guidebook) είναι αφιερωμένο στη σειρά, γεμάτο από εξαιρετικές πληροφορίες:

paulochelao24

Retro Member
Αντιδράσεις
2.991
Με το μαγικο "όμνι" ε?...

Μου αρεσε ο πιτσιρικος με το μαλί, τον συναντησαμε επισης και σε καποια κωμικη σειρα γουεστερν(δε θυμαμαι ονομα)

Ο δε πρωταγωνιστης,Τζων Ερικ Χέξουμ, σκοτωθηκε λιγο μετα σε καποιο ατυχημα(επαιζε με ενα οπλο το οποιο εκπυρσοκροτησε)...
Ο πιτσιρίκος έπαιζε και στην κωμική σειρά γουέστερν "Ένας σεριφης γκαφατζης" ...Meeno Peluce λεγοταν

Clemence

RetroAdept
Αντιδράσεις
168
Απ: "Voyagers"

Να ρωτήσω κάτι χαζό; Μόνο 1 σεζόν γυρίστηκε?

Έχω την εντύπωση ότι ήταν 2 κύκλοι πάντως αυτά που είδαμε, είχα πάρει τα dvd πριν χρόνια αλλά δεν κάθησα ποτέ να τα δω απ΄την αρχή, όμως μου έχει μείνει η εντύπωση ότι μεταξύ των ''πρώτων'' επεισοδίων και των ''επόμενων'' ήταν ένα ''μεταβατικό'' επεισόδιο που καλούσαν τον πρωταγονιστή σε απολογία σε κάποιου είδους δικαστήριο και αν καταδικαζόταν θα τον χώριζαν μια και καλή από τον μικρό. Δεν ξέρω αν θυμάται κανείς άλλος αυτή την λεπτομέρεια. (Bytheway πολύ χαίρομαι που ξαναβλέπω το θέμα αυτό μετά από τόσα χρόνια).

borg2004

RetroNoob
Αντιδράσεις
4
Έχω την εντύπωση ότι ήταν 2 κύκλοι πάντως αυτά που είδαμε, είχα πάρει τα dvd πριν χρόνια αλλά δεν κάθησα ποτέ να τα δω απ΄την αρχή, όμως μου έχει μείνει η εντύπωση ότι μεταξύ των ''πρώτων'' επεισοδίων και των ''επόμενων'' ήταν ένα ''μεταβατικό'' επεισόδιο που καλούσαν τον πρωταγονιστή σε απολογία σε κάποιου είδους δικαστήριο και αν καταδικαζόταν θα τον χώριζαν μια και καλή από τον μικρό. Δεν ξέρω αν θυμάται κανείς άλλος αυτή την λεπτομέρεια. (Bytheway πολύ χαίρομαι που ξαναβλέπω το θέμα αυτό μετά από τόσα χρόνια).
ενας κύκλος ήταν πάντα συμφωνα και με το imdb απλα το επεισοδιο ξεχώριζε γιατι δεν ειχε καποια συγκεκριμένη αποστολή αλλα πολλα κλιπάκια απο τα προηγούμενα.
H καλύτερη (και απολαυστικά πιο εκτενής) ανάλυση που υπάρχει online για το περίφημο time travelling gadget, το Omni, το οποίο αποτέλεσε τεράστιο φετίχ για αρκετούς πιτσιρικάδες των 80s:

Επίσης ολόκληρο το εν λόγω site (Voyagers Guidebook) είναι αφιερωμένο στη σειρά, γεμάτο από εξαιρετικές πληροφορίες:

εκτός από το voyagersguidebook υπάρχει και στο fb ομάδα με το αντίστοιχο όνομα της οποίας ειμαι μέλος την οποία έχει δημιουργήσει η ίδια κοπέλα που έχει και το σάιτ η Ginger Del Los Rios. παραμένει σχετικά ενεργή για μια σειρά 37 και πλέον χρόνων απόδειξη του πόσο έχει "γράψει" στην ψυχούλα μας...

επίσης σε μια εκπομπή στο youtube είχα στείλει και γράμμα για τη σειρά.ο παρουσιαστής ξεκινάει να το διαβαζει στο 1:26 :30 περιπου για οποιον ενδιαφερεται να το ακούσει

laura ingalls

RetroWannaBe
Αντιδράσεις
4.613
Ο ένας εκ των πρωταγωνιστών ο Meeno Peluce ο πιτσιρικάς δηλαδή:
d83ed91490e70ba04bb582a089d68a8f.jpg

Και υπάρχει και φωτογραφία του σήμερα:

Συνημμένα

• Meen-Peluce-2.jpg
    Meen-Peluce-2.jpg
    451,1 KB · Προβολές: 0
Μπλουζα