Ο πιτσιρίκος έπαιζε και στην κωμική σειρά γουέστερν "Ένας σεριφης γκαφατζης" ...Meeno Peluce λεγοτανΜε το μαγικο "όμνι" ε?...
Μου αρεσε ο πιτσιρικος με το μαλί, τον συναντησαμε επισης και σε καποια κωμικη σειρα γουεστερν(δε θυμαμαι ονομα)
Ο δε πρωταγωνιστης,Τζων Ερικ Χέξουμ, σκοτωθηκε λιγο μετα σε καποιο ατυχημα(επαιζε με ενα οπλο το οποιο εκπυρσοκροτησε)...
Απ: "Voyagers"
Να ρωτήσω κάτι χαζό; Μόνο 1 σεζόν γυρίστηκε?
+1.(Bytheway πολύ χαίρομαι που ξαναβλέπω το θέμα αυτό μετά από τόσα χρόνια).
ενας κύκλος ήταν πάντα συμφωνα και με το imdb απλα το επεισοδιο ξεχώριζε γιατι δεν ειχε καποια συγκεκριμένη αποστολή αλλα πολλα κλιπάκια απο τα προηγούμενα.Έχω την εντύπωση ότι ήταν 2 κύκλοι πάντως αυτά που είδαμε, είχα πάρει τα dvd πριν χρόνια αλλά δεν κάθησα ποτέ να τα δω απ΄την αρχή, όμως μου έχει μείνει η εντύπωση ότι μεταξύ των ''πρώτων'' επεισοδίων και των ''επόμενων'' ήταν ένα ''μεταβατικό'' επεισόδιο που καλούσαν τον πρωταγονιστή σε απολογία σε κάποιου είδους δικαστήριο και αν καταδικαζόταν θα τον χώριζαν μια και καλή από τον μικρό. Δεν ξέρω αν θυμάται κανείς άλλος αυτή την λεπτομέρεια. (Bytheway πολύ χαίρομαι που ξαναβλέπω το θέμα αυτό μετά από τόσα χρόνια).
H καλύτερη (και απολαυστικά πιο εκτενής) ανάλυση που υπάρχει online για το περίφημο time travelling gadget, το Omni, το οποίο αποτέλεσε τεράστιο φετίχ για αρκετούς πιτσιρικάδες των 80s:
The Omni | Voyagers Guidebook
Learn all about the simple, yet mysterious omni. It was the most elegant time travel device used on televison.www.voyagersguidebook.net
Επίσης ολόκληρο το εν λόγω site (Voyagers Guidebook) είναι αφιερωμένο στη σειρά, γεμάτο από εξαιρετικές πληροφορίες:
Home | Voyagers Guidebook
Voyagers Guidebook is a retro, archival tribute to Voyagers! – a 1982 Time-Travel, adventure Televison series for all ages.www.voyagersguidebook.net