Τα Τετράγωνα των Αστέρων

Είχα πάντα αμυδρά στο μυαλό μου πως η πρώτη φορά που είδα "Τετράγωνα των αστέρων" ήταν καλοκαίρι στο εξοχικό μου στη Λούτσα, νομίζω πως με αυτό το βίντεο η μνήμη μου επιβεβαιώνεται-αφού το 8ο επεισόδιο μεταδόθηκε στις 3 Αυγούστου, το πρώτο πρέπει να μεταδόθηκε κάπου τον Ιούνιο λογικά...

Τί αλλο να πω.... γλυκιές αναμνήσεις, γλυκά καλοκαίρια, εποχές με μεγαλύτερη τηλεοπτική ποιότητα γενικά
 
πριν λιγο ανεβηκε ακομη ενα μικρο αποσπασμα του τηλεπαιχνιδιου :


σχολιο του uploader Akis Papadopoulos: "Απόσπασμα του τηλεπαιχνιδιού "Τα τετράγωνα των αστέρων" που προβαλλόταν απο την ΕΡΤ Στην συγκεκριμένη εκπομπή συμμετείχαν ποδοσφαιριστές απο ομάδες της πρώτης εθνικής το 1980-81. Παρουσίαση Μαρία Αλιφέρη"
 
http://www.youtube.com/watch?v=SMBTrVju0Zg

σχολιο του uploader Akis Papadopoulos: "Η επιτυχία του 1980 "πάμε για καφέ", ερμηνευμένη απο τον Σπύρο Σερεμέτη στο πλαίσιο της εορταστικής εκπομπής "Τα τετράγωνα των αστέρων" που προβλήθηκε στις 27/12/1980"
 

σχολιο του uploader Akis Papadopoulos:"Ένα μικρό απόσπασμα απο το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι "Τα τετράγωνα των αστέρων" και συγκεκριμένα της εκπομπής που προβλήθηκε στις 8 Μαρτίου '81. Δυστυχώς η εικόνα είναι άθλια όμως το ντοκουμέντο παραμένει σπάνιο".
 
Περιοδικό Τηλέραμα 14 -20 Ιουνίου 1980 Τεύχος 171

attachment.php


και το αντίστοιχο τεύχος της Ραδιοτηλεόρασης!

14 - 20 Ιουνίου 1980 Τεύχος 540

attachment.php


Το πίσω εξώφυλλο του περιοδικού

attachment.php
 
Κρίμα που δεν το πρόλαβα αυτό το παιχνίδι. Γιατί μια προσπάθεια που έγινε πριν λίγα χρόνια , για αναβίωση της εκπομπής με παρουσιαστή τον Γιώργο Μαρίνο , ήταν μάλλον αποτυχημένη....
 
Τι μνήμες μου ξύπνησε το ωραίο υλικό σου, αγαπητέ Άλκη! Στο οπισθόφυλλο της ''Ραδιοτηλεόρασης'' διακρίνονται ο Νίκος Βασταρδής, η Κάκια Αναλυτή, ο Ντίνος Καρύδης, η Μαίρη Χρονοπούλου, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, η Άννα Καλουτά, ο Ντάνος Λυγίζος, η Καίτη Λαμπροπούλου και (με μούσι) ο Κώστας Ρηγόπουλος.
 
Φοβερα τα εξωφυλλα. :thumbup:
 
Νίκο σε υπέρ ευχαριστούμε!!! Ντοκουμέντο πραγματικά!!!
 
Ας δούμε και κάτι άλλο:

[video=youtube_share;DZ9qmj7dp5I]

 
Θυμάμαι πόσο ήταν "αυτονόητο" να περιμένουμε ότι κάποια μέρα, όλα τα τετράγωνα θα τα γέμιζαν ποδοσφαιριστές ! Ίσως να ήταν δύσκολο, γιατί η εκπομπή μεταδιδόταν Κυριακή, και μάλλον ζωντανά.

Ωστόσο, μια μέρα, να σου τα τετράγωνα γεμάτα άσους, από τους οποίους θυμάμαι μόνο το Νίκο Σαργκάνη.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΦΖΠ1 είπε:
Θυμάμαι πόσο ήταν "αυτονόητο" να περιμένουμε ότι κάποια μέρα, όλα τα τετράγωνα θα τα γέμιζαν ποδοσφαιριστές ! Ίσως να ήταν δύσκολο, γιατί η εκπομπή μεταδιδόταν Κυριακή, και μάλλον ζωντανά.Ωστόσο, μια μέρα, να σου τα τετράγωνα γεμάτα άσους, από τους οποίους θυμάμαι μόνο το Νίκο Σαργκάνη.
Οι υπόλοιποι ήταν: Σπύρος Λιβαθινός, Γιάννης Κυράστας, Αντώνης Αντωνιάδης, Δημήτρης Μαυρίκης, Πέτρος Καραβίτης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Κώστας Ορφανός και Μιχάλης Τζιράκης.
 
Εύγε ! Δε θυμόμουν ούτε έναν ! :clap: :clap: :clap:

Πάντως, 4 Παναθηναϊκοί στους 9 ! Άντε τρεις, ο Αντωνιάδης δεν πρέπει να έπαιζε πια...
 
[edit] Dead pathfinder img [edit]
 
Πίσω
Μπλουζα