Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Εγω να δεις!stam1370 είπε:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
ChristosM, όσα θες να σου δώσει ο tsalk να μας τρελάνεις, σου δίνω τα ΤΡΙΠΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!![]()
![]()
Ότι είχα και 'γω ένα κολληματάκι μαζί της, το είχα! Και δικαίως! :dribble: :flower:
Πάντως αν η Μαρία Αλιφέρη είναι η Νο 1 υποψήφια για συνέντευξη στην Ρετρό Τηλεόραση θα μου επετρέψεται να εκφέρω άποψη και για την Νο 2 συνέντευξη (που εγώ τουλάχιστον θα ήθελα να πάρω) με έναν άνθρωπο που έχει σχολιαστεί από όλους μας εδώbernard.c είπε:!Επομένως, πιστεύω τι καλύτερο/πιο πρέπον από το να "εγκαινιάσουμε" τις συνεντεύξεις με ειδικότερο θέμα τη Ρετρο Τηλεόραση (στο πλαίσιο των συνεντεύξεων με Ρετρο θεματολογία) με τη Μαρία Αλιφέρη!
(αν είναι να το κανονίσετε, πείτε το μου για να έρθω κι εγώ Ελλάδα - χωρίς πλάκα!)
Είναι ποτέ δυνατόν, ειδικά με την ΤΡΙΤΗ φωτό, να ξεχαστούμε;;; Δεν είναι!!!!ChristosM είπε:
Η ακριβής ημερομηνία προβολής της συγκεκριμένης εκπομπής από την ΕΡΤ ήταν η Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 1981. Στην εκπομπή συμμετείχαν τα εξής αστέρια (με τη σειρά που ήταν καθισμένα): Θάνος Λειβαδίτης, Έλσα Ρίζου, Χρήστος Νέγκας, Γιώργος Ζαμπέτας, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Σταμάτης Κόκοτας, Άννα Μπαλή, Ντίνος Μπαλής και Χρήστος Αρβανίτης.stakovios είπε:Ευχάριστο μουσικό διάλειμμα στο παιχνίδι. Τραγουδά ο Γιώργος Ζαμπέτας και η χρονολογία στο ημερολόγιο λέει 1981.
Ντοκουμέντα ήταν και άλλες πολλές ακόμα εμφανίσεις καλλιτεχνών στα Τετράγωνα των Αστέρων, όμως αυτό δεν σταμάτησε την ΕΡΤ από το να σβήσει τις εκπομπές από το Αρχείο της...stakovios είπε:Ντοκουμέντο. Από τις τελευταίες εμφανίσεις του Νέγκα, ο οποίος πέθανε τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς.