Τα Τετράγωνα των Αστέρων

tonytony είπε:
452.jpg
Τέλεια!! Είναι από το 23ο σε σειρά παιγνίδι, το οποίο μεταδόθηκε την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 1980.




 
Υποθέτω το δημοσίευμα αναφέρεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι... :xm:

140.jpg
 
[edit] Dead pathfinder img [edit]
 
In America, "Squares" was also the victim of their deletion. The squares in the states lived longer than the squares in Greece, which lasted about 15 years. Do any of you fans have a collection of home recordings? Did anyone, by chance, download the deleted videos on this forum? I would love to see them!
 
bernard και bambinella, καλησπέρα! Εξαιρετικό το εύρημα του bernard, πράγματι!
 
bernard και bambinella, καλησπέρα! Εξαιρετικό το εύρημα του bernard, πράγματι!
Kαλησπερα, Θαναση, κι απο μενα. Χαιρομαι πολυ που εισαι ξανα μαζι μας. Καλως ηρθες και παλι! :)
 
Μακράν το κορυφαίο τηλεπαιχνίδι όλων των εποχών με μια απαστράπτουσα παρουσιάστρια όπως ήταν η Μαρία Αλιφέρη που κυριολεκτικά λάτρευε αυτό που έκανε και είχε αναπτύξει όχι άδικα μια πολύ στενή ας μου επιτραπεί ο όρος ερωτική σχέση με τους τηλεθεατές και όχι άδικα εξ ου και η τρομερή επιτυχία της εκπομπής που δεν την προσέγγισε κανένα τηλεπαιχνίδι στο μέλλον.
Δυστυχώς στο απώγειο της επιτυχίας και της αποδοχής από το κοινό, κάποιοι λόγω των ευρύτερων μεταβολών εκείνης της χρονιάς, αποφάσισαν την διακοπή του τηλεπαιχνιδιού, για λόγους που δεν είχαν καμμία σχέση με την λαμπερή παρουσιάστρια, στερώντας από τους τηλεθεατές μια υπέροχη Κυριακάτικη ψυχαγωγία πριν την έναρξη μιας δύσκολης εβδομάδας για όλους.
Το τηλεπαιχνίδι υπέροχο, οι ερωτήσεις γνώσεων καταπληκτικές (ψυχαγωγία και γνώση μαζί), ως παίκτες του τηλεπαιχνιδιού παρήλασαν όλα τα αστέρια της ηθοποίας και του τραγουδιού εκείνης της εποχής, ακόμα και του αθλητισμού και των καλλιστείων σε κάποιες εκπομπές, με εμβόλιμα κωμικά σκέτς από ηθοποιούς, όλα αυτά μαζί συνετέλεσαν να αγαπηθεί πάρα πολύ η εκπομπή από το κοινό.
Και όμως εν μια νυχτί κάποιοι σταμάτησαν την εκπομπή στον βωμό της ευρύτερης αλλαγής που έπρεπε να γίνει σε όλα τα δρώμενα της χώρας εκείνη την χρονιά. Αθάνατη Ελλάδα!
 
Ο μουσάτος δίπλα στον Ψαριανό ποιός είναι?
 
Μάλλον ανήκει στους "κι άλλους εκλεκτούς καλεσμένους" που αναφέρει το κατατοπιστικότατο κατά τα άλλα άρθρο..
 
Πίσω
Μπλουζα