Τα ανεξήγητα των Windows

(Τώρα υποτίθεται ότι είστε εντός θέματος;;; :D )
 
:) εχεις δικιο

παιδια σας ευχαριστω για τη βοηθεια,μαλλον θα τα ξαναπερασω στον αλλο σκληρο που εχω,γιατι δε θελω να το διακινδυνεψω με τον τωρινο,κατι δε παει καλα.

ευχαριστω και παλι. :)
 
starsky είπε:
Αυτό σε μένα αναφερόταν ή στον Pooky?

(Έγώ δεν αναφερόμουν σε σενα παντως, σορρυ... Στον κο Μοντ αναφερομουν πανω που θα με "μπανιαρισει" σε λιγο...

Αλλά, βρε παιδια, και γω μια απορια ειχα πριν 10 ποστς και δε φιλοτιμηθηκε κανενας να μου τη λυσει... με πηρε το παραπονο...)
 
Είναι απλό, έκανες το λάθος να κάνεις την ερώτηση στην μέση άλλου διαλόγου και απλά προσπεράστηκε γρήγορα.

Οι απαντήσεις σου υπάρχουν εδώ από την Microsoft.

You can use this procedure to delete network connections that you no longer need. Wired LAN connections cannot be deleted by using this procedure. To delete a wired LAN connection, either disable or uninstall the network adapter.
 
metsgr είπε:
Στον κο Μοντ αναφερομουν πανω που θα με "μπανιαρισει" σε λιγο...
Δε θα σε...μπανιαρίσω φυσικά,αλλά θα ήθελα να σου πω ότι,κακά τα ψέμματα,συμβαίνει συχνότατα να ξεφεύγει η κουβέντα για 6-7 posts,είναι αναπόφευκτο αυτό και,πίστεψέ με,αν επεμβαίναμε κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο,θα γινόμασταν τρομερά δυσάρεστοι και θα "χαλάγανε και οι καρδιές μας" συχνότατα και πραγματικά θα ήταν κρίμα αυτό...

Εξάλλου,σ' αυτό που σου είπε κι ο Μaddog περί της χρονικής στιγμής της ερώτησης,μάλλον είχε δίκιο.. ;)
 
@Manos426f(καλά τοʼγραψα; ) : Ούτε μια πλάκα δεν μπορεί να κάνει κανείς... :D Μα, λες να ήθελα να σας μαλώσω;; Και φυσικά έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές υπάρχουν (και έχω συμμετάσχει :p ενίοτε σε ) τέτοιου είδους παρεκτροπές από το κεντρικό θέμα. Δεν τίθεται θέμα...

Η επιλογή της χρονικής στιγμής της ερώτησής μου ήταν πράγματι ατυχής. Δεν είχα προσέξει ότι η κουβέντα συνεχιζόταν. Παντως η χρονικη στιγμή της παρέμβασής μου ήταν απολύτως πετυχημένη... Τουλάχιστο πήρα μια κάποια απάντηση! :)

(Γιατί το πήραμε στο επίσημο; Σε λίγο θα αρχίσουμε και τους πληθυντικούς! :D )

@Maddog: Δε μιλάω για συνδέσεις δικτύου (Network connections) αλλά για θέσεις δικτύου (Network places), που δημιουργούνται όταν τρέχεις τον οδηγό εγκατάστασης δικτύου (Network Setup Wizard ). Ενώ μπορείς να εγκαταστήσεις ένα πχ οικιακό (ή γραφείου) δίκτυο επικοινωνίας μεταξύ δυο υπολογιστών, δεν μπορείς να το απεγκαταστησεις. Σε ένα τέτοιο δίκτυο ο ένας υπολογιστής βλέπει (δε γνωρίζω πολλά από υπολογιστές και η ορολογία που χρησιμοποιώ μπορεί να φανεί αστεία σε μερικούς... θέλετε να το πω «έχει πρόσβαση»; ) πχ. τα κοινόχρηστα αρχεία του αλλου. Ο μόνος τρόπος να μη βλέπει ο ένας υπολογιστής τον άλλο είναι να τους αλλάξεις ονόματα. Είναι σαν να προσπαθείς να κρύβεσαι! Και delete να κανεις μια θέση δικτύου, το δίκτυο δε διαγραφεται και ο υπολογιστης εξακολουθει να ανηκει στο δικτυο. Λίγο κουφό μου φαίνεται, να μπορείς να εγκαταστησεις κάτι που μετά δεν μπορείς να το απεγκαταστησεις... Anyway, αυτή ήταν η απορία μου...

Andsorry, guys, που σας διεκοψα την κουβεντα! #)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
metsgr είπε:
Αυτό σε μένα αναφερόταν ή στον Pooky?
(Έγώ δεν αναφερόμουν σε σενα παντως, σορρυ... Στον κο Μοντ αναφερομουν πανω που θα με "μπανιαρισει" σε λιγο...

Αλλά, βρε παιδια, και γω μια απορια ειχα πριν 10 ποστς και δε φιλοτιμηθηκε κανενας να μου τη λυσει... με πηρε το παραπονο...)
οκ :) αλλα και σε μενα να αναφεροσουνα παλι no problem....δικιο ειχες, οποτε κλεινω και εγω εδω το offtopic απο μερους μου ωστε να συνεχισει το ενδιαφερον τοπικ.
 
(ενδιαφερον τοπικ;;; αν μετρησεις τα ποστ, πιο πολλα ειναι τα εκτος παρα τα εντος!! :D )
 
Πίσω
Μπλουζα