Αυτό σε μένα αναφερόταν ή στον Pooky?starsky είπε:εχεις δικιο
You can use this procedure to delete network connections that you no longer need. Wired LAN connections cannot be deleted by using this procedure. To delete a wired LAN connection, either disable or uninstall the network adapter.
Δε θα σε...μπανιαρίσω φυσικά,αλλά θα ήθελα να σου πω ότι,κακά τα ψέμματα,συμβαίνει συχνότατα να ξεφεύγει η κουβέντα για 6-7 posts,είναι αναπόφευκτο αυτό και,πίστεψέ με,αν επεμβαίναμε κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο,θα γινόμασταν τρομερά δυσάρεστοι και θα "χαλάγανε και οι καρδιές μας" συχνότατα και πραγματικά θα ήταν κρίμα αυτό...metsgr είπε:Στον κο Μοντ αναφερομουν πανω που θα με "μπανιαρισει" σε λιγο...
οκ αλλα και σε μενα να αναφεροσουνα παλι no problem....δικιο ειχες, οποτε κλεινω και εγω εδω το offtopic απο μερους μου ωστε να συνεχισει το ενδιαφερον τοπικ.metsgr είπε:Αυτό σε μένα αναφερόταν ή στον Pooky?
(Έγώ δεν αναφερόμουν σε σενα παντως, σορρυ... Στον κο Μοντ αναφερομουν πανω που θα με "μπανιαρισει" σε λιγο...
Αλλά, βρε παιδια, και γω μια απορια ειχα πριν 10 ποστς και δε φιλοτιμηθηκε κανενας να μου τη λυσει... με πηρε το παραπονο...)