Elena
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 2
Έρχονται, έρχονται, σχεδόν τελείωσα την πρώτη..Απλώς είμαι 'κομματάκι' πιο αργή..akaliakoukou είπε:Χμμμ... περιμένουμε επίσης και τις δικές σου!!!!!
Έρχονται, έρχονται, σχεδόν τελείωσα την πρώτη..Απλώς είμαι 'κομματάκι' πιο αργή..akaliakoukou είπε:Χμμμ... περιμένουμε επίσης και τις δικές σου!!!!!
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:Elena είπε:Έρχονται, έρχονται, σχεδόν τελείωσα την πρώτη..Απλώς είμαι 'κομματάκι' πιο αργή..
Εεεε.... χμμμ... αυτό το έλεγα στη Juanita. Εσύ δεν το άκουσες!!! Εεε;; Άκουσες κάτι;;; Οοοοοοχι!!!misspepper77 είπε:Κυριά Μετς είδατε για να θέλετε να ζωγραφίζετε μόνη σας ,τι "έργα τέχνης" χάσατε;
Τι ειναι αυτο? Που μπορω να βρω λεπτομεριες?[size=4 [FONT='Comic Sans MS']Μets ίσως έχεις ακουστά το Guerra Florida. Σκέφτομαι να συμμετάσχω με τα έργα σας... Καλά ντε... [/FONT] :frypan: μη βαράτε... όλες μαζί...
Μπορούμε να στείλουμε τη δική μας συμμετοχή!
@ Κάμπια, Ακάλια, Λορένα (και όποιος άλλος ) αν θέλετε να συμμετάσχετε θα σας ενημερώσω οσονούπω...
Ποσταρε ο,τι θελεις misspepper77...αλλωστε εδω ειναι εικαστικος χωρος για τους/τις candy-fansmisspepper77 είπε:Θα μπορώ να τις ποστάρω εδώ ή υπάρχει κάποιο άλλο νημάτιο πιο σχετικό;
Δεν μπορω να δω κανενα αλμπουμ στο προφιλ σου :wait2:misspepper77 είπε:Καλή μου Χουανίτα σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου,κατάφερα και έκανα ένα αλμπουμάκι τελικά ,ποστάροντας τις 2 πρώτες ζωγραφιές των παιδικών μου χρόνων...Έπονται πολλές ακόμη, γιατί μόλις άνοιξα την τσάντα, μου ήρθε κάτι τις... :wait2: