Τα εφτά κακά της μοίρας μου (1991 MEGA)

sunset89 είπε:
174 μαζί με το δεύτερο κύκλο "Όλα τα κακά της μοίρας μου"
Είναι βέβαιο ότι είναι 174 στο σύνολο?

Διότι η RetroDB (και το βιβλίο του Βαλούκου) αναφέρει 172 - να το διορθώσουμε αν είναι...
 
Το Βιβλίο του Βαλούκου (δεν τον ξέρω τον κύριο) έχω διαβάσει σε άλλα posts ότι έχει κάνει λάθη,ότι στους Απαράδεκτους έχει 64 επεισόδια και στις 3 χάριτες 112 επεισόδια.
 
bernard.c είπε:
Είναι βέβαιο ότι είναι 174 στο σύνολο? Διότι η RetroDB (και το βιβλίο του Βαλούκου) αναφέρει 172 - να το διορθώσουμε αν είναι...
Πριν από περίπου δύο χρόνια είχα διαβάσει κάποια πράγματα σχετικά με αυτή τη σειρά, (καθώς έχει να προβληθεί αρκετά χρόνια) και θυμάμαι ότι έλεγε 174. Μπορεί να είναι με κάποια έξτρας. Δε θέλω να σας πάρω στο λαιμό μου. Το σίριαλ δεν το έχω παρακολουθήσει και δε μπορώ να πω με σιγουριά. Η retrodb μπορεί να έχει και δίκιο. ;)
 
thebest20 είπε:
Το Βιβλίο του Βαλούκου (δεν τον ξέρω τον κύριο) έχω διαβάσει σε άλλα posts ότι έχει κάνει λάθη,ότι στους Απαράδεκτους έχει 64 επεισόδια και στις 3 χάριτες 112 επεισόδια.
Ούτε εγώ τον ξέρω (προσωπικά) τον κύριο Βαλούκο, απλά έχει κάνει μία αρκετά αξιέπαινη προσπάθεια να καταγράψει όλες τις Ελληνικές σειρές που προβλήθηκαν στην Ελληνική τηλεόραση από το ξεκίνημα μέχρι το 1998 (αρχικά, διότι ακολούθησε και 2η έκδοση που φτάνει μέχρι σήμερα (το 2008 ) αν δεν απατώμαι...).

Το βιβλίο τα έχει τα λαθάκια του (και μερικές φορές έχει ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΛΑΘΗ, όπως αυτά που ανέφερες παραπάνω, ή ακόμα χειρότερα με τα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ που αναφέρει 12 επεισόδια αντί για τα 62 (!!)), τα οποία πολλές φορές μας μπερδεύουν, αλλά παρόλα αυτά είναι σημαντική η καταγραφή που έχει κάνει - ειδικά αν αναλογιστούμε ότι μετά από το 1980 δεν έχει ξανα-επιχειρηθεί να γίνει καταγραφή των Ελληνικών σειρών σε βιβλίο...

Και για να ακριβολογούμε, έχεις δίκιο για το λάθος στους "Απαράδεκτους" (γράφει 64 επεισόδια αντί για 49 (!!)), αλλά στις "Τρεις Χάριτες" έχει καταγράψει (σχεδόν) σωστά τα επεισόδια - 90. Που το βρήκες το 112? 8)
 
sunset89 είπε:
174 μαζί με το δεύτερο κύκλο "Όλα τα κακά της μοίρας μου"
Το "Όλα τα κακά της μοίρας μου" ειναι ο τριτος κυκλος (ή η τριτη χρονια αν προτιματε) της σειρας.
 
drspiros είπε:
Το "Όλα τα κακά της μοίρας μου" ειναι ο τριτος κυκλος (ή η τριτη χρονια αν προτιματε) της σειρας.
... και η λιγότερο καλή (κατά τη γνώμη μου...)
 
Μπράβο tsalk, ευχαριστούμε!
 
Mπράβο Χρήστο που το ξάθαψες από το αρχείο σου.
 
κατα τις 5 το πρωί είδα επεισόδιο .. πολύ γέλιο εχει και μετα απο τοσα χρόνια
 
Το εγραψα και ειδα και εγω ενα επεισοδιο.

Ειδα τον Κωνσταντινου σε σειρα μετα απο πολλα χρονια...

Ευχαριστες αναμνησεις ξυπνησαν απο τις σειρες του στην ΕΡΤ μιας και αυτες θεωρω ειναι απο τις καλυτερες του!!

Υ.Σ Την Αφρουλα παντα την εβρισκα διασκεδαστικη.
 
Το "Όλα τα κακά της μοίρας μου" ήταν και με την Ερήμου?
 
Μία ερώτηση προς όσους γράφουν/παρακολουθούν τη σειρά:

Μπορείτε να μας πείτε πόσα ακριβώς επεισόδια έχουν προβληθεί μέχρι σήμερα από το κανάλι; Γιατί έχω την εντύπωση ότι στα site γράφουν ό,τι τους κατέβει!
 
Αν παίρνεις στα σοβαρά τι λέει το site κάηκες. Ότι να ναι.

Μέχρι και σήμερα έχουν προβληθεί 45 επεισόδια.

Τις περισσότερες φορές προβάλουν 2 και 3 μαζί. (και 4 την δεύτερη μέρα μόνο)

(ανάλογα το κενό που έχουν δηλαδή)

edit: 45 επεισόδια μέχρι σήμερα 13-2-2010
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Άλκη, μιας και το γράφεις και παρακολουθείς τι γίνεται, μπορείς να μας πεις πόσα επεισόδια έχουν επακριβώς οι 2 πρώτοι κύκλοι της σειράς, χωρίς τον τρίτο (Όλα τα κακά της μοίρας μου) για να μπορέσουμε να το καταγράψουμε στη retrodb?? :)
 
Επειδή έχω καταμπερδευτεί...

Η retro db αναφέρει πώς η σειρά 'Τα 7 κακά της μοίρας μου' έχει 86 επεισόδια και πώς ο ανεπίσημος τρίτος κύκλος της, στην οποία μετονομάστηκε σε 'Όλα τα κακά της μοίρας μου έχει 43 επεισόδια. Χθές, σύμφωνα με το σάιτ του μέγκα, έπαιξε το 135ο επεισόδιο της σειράς ,που όμως είχε τους τίτλους του δεύτερου χρόνου, δηλαδή έγραφε 'Επτά κακά της μοίρας μου'(!). Τι γίνεται?????

Ξέρει κάποιος που τα 'γράφει'΄από την αρχή να μας πεί?
 
Λοιπόν ως και σήμερα το πρωί προβληθηκαν 126 επεισόδια + μια μέρα που μετά από ένα πρόβλημα του dvd μου που δεν έγραψε άντε να προβλήθηκαν 2 μαζί μας κάνουν σύνολο μέχρι τώρα 127 ή 128 επεισόδια να έχουν προβληθεί.

Λογικά πάντως και με δεδομένο τα 43 επεισόδια του 3ου κύκλου, ο δεύτερος κύκλος ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες.
 
Επομένως τα 7 κακά της μοίρας μου δεν έχει 86 επεισόδια,αλλά πολύ περισσότερα. Και αν πιστέψουμε το σάιτ του μέγκα( που γενικότερα δεν είναι πολύ αξιόπιστο) η σειρά ολοκληρώνεται στο 158ο επεισόδιο, άρα και ο τρίτος κύκλος έχει λιγότερα από 43...Μπέρδεμα!

Ευχαριστώ Tsalk!(Δεν τα είχες όλα τα επεισόδια και τα γράφεις τώρα?)
 
Πίσω
Μπλουζα