tsalk
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 962
Όχι τώρα να γράφω. Να δούμε όμως πότε θα τα δω!whatohh είπε:Ευχαριστώ Tsalk!(Δεν τα είχες όλα τα επεισόδια και τα γράφεις τώρα?)
Όχι τώρα να γράφω. Να δούμε όμως πότε θα τα δω!whatohh είπε:Ευχαριστώ Tsalk!(Δεν τα είχες όλα τα επεισόδια και τα γράφεις τώρα?)
drspiros είπε:Τσου! Εκοψαν το δευτερο επεισοδιο στη μεση (δεν τελειωνει ετσι), γιατι πολυ απλα ειναι ξεφτιλες!
Απλα κορυφαιο, γιατι επαιζε και ο αξεχαστος Ντινος Ηλιοπουλος στο ρολο ενος γρουσουζη συγγενη του Κωνσταντινου (ή κατι τετοιο) που παει να του κανει ποδαρικο την Πρωτοχρονια!argng είπε:Δυστυχώς δεν έχουν παίξει το Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του 1992, που ήταν από τα πιο καλά της σειράς.
Άλκη σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Σύντομα θα καταχωρηθεί στη ρετροdb.tsalk είπε:ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σήμερα το πρωί προβλήθηκαν τα 2 τελευταία επεισόδια της σειράς και στην συνέχεια πέρασαν στον 3ο κύκλο της σειράς με την αλλαγή στον τίτλο σε ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ
Συνολικά το Mega αναφέρει 172 επεισόδια από τα οποία βέβαια δεν έχει προβάλει τα εορταστικά.
Εγώ έχω μετρήσει 167 επεισόδια (έχω χάσει τα επεισόδια 1 μόνο μέρας που ήταν 1 ή 2) και επομένως λογικά είναι 169 επεισόδια + τα εορταστικά για να γίνουν 172 σαν σύνολο.