Τα καλύτερα παιχνίδια του 1991

Τα καλύτερα παιχνίδια του 1991

  • Another World

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Civilization

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Lemmings

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Monkey Island 2

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Sonic the Hedgehog

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Super Mario World

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Turrican 2

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%

  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    0
πάταγα να δω αν μπορώ να τα ψηφίσω όλα αλλά λίγο δύσκολο.. επέλεξα Lemmings μόνο και μόνο επειδή είχα φάει άπειρες ώρες σε όλες τι σειρές και πραγματικά ήταν ενα ξεχωριστό και πολύ πρωτότυπο παιχνίδι..

manos426f είπε:
Μα γιατί το θάβεις το παιχνίδι έτσι,τι σου 'φταιξε ;;; :D :D :D

πλάκα πλάκα..χαχαχαχα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Tα τεστ λανθάνουν!!! :sure:

Civilization και ξερό ψωμί (νομίζω δλδ πως έτσι λεγόταν... :nervous: )
 
Αρκετά καλά παιχνίδια όλα τους.. αλλά μόνο ένα παιχνίδι έκανε την πλήρη διαφορετικότητα.. Lemmings.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η σιωπή μου προς απάντησή σας... :cheers:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6fvO__ywTZg]YouTube - Monkey Island 2 Intro (mt32 midi music)
 
Μιλήστε και σεις βρε παιδιά....

picture.php

Μπορεί τα παιχνίδια της Psiygnosis να είχαν κορυφαία γραφικά και παρουσίαση αλλά αυτά της Rainbow Arts είχαν στο φουλ και το στοιχείο του Gameplay!!!!!

Μουσική που σε κάνει υπερήφανο που ασχολήθηκες με τους H/Y και πλούσια δράση σε γη,νερό και αέρα που σε καθηλώνει!!! :award:

Αξίζει να αναφερθεί και το Sonic που με το hardware της SEGAAAAAA έδειχνε κυριολεκτικά από άλλο πλανήτη! :eek:

Κατα τη γνώμη μου παίζει σε άλλη κατηγορία μόνο του....

Τι να κάνουμε όμως που δεν βγήκε στον ST..... :angry:

 
Lemmings αέρα!! ...Τι να πρωτοσκεφτείς... Πες τα Miko!
 
Πολύ απλά τα πράγματα: super mario world!
 
Παρότι επανελειμένως προσπάθησα να παίξω τα Monkey Island , ποτέ δεν τα κατάφερα και αυτό διότι ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τα adventures . Απεναντίας τα platform είταν άλλο πράγμα ! Και το Sonic κέρδιζε κάτα κράτος τον Mario . Η ψήφος μου ήταν δεδομένη ! Πάντως ακόμα και έτσι , όλα ήταν φοβερά παιχνίδια (σίγουρα και το Monkey Island) .
 
Turrican 2 χαλαρά! Halo της εποχής του δεν ξέρω αν ήταν αλλά παιχνιδάρα σίγουρα!
 
Η λίστα αυτή πάντως περιέχει παιχνίδια για διαφορετικά συστήματα για τα οποία μάλιστα δεν κυκλοφόρησαν όλα και σε όσα κυκλοφόρησαν, τα συστήματα τα απέδιδαν με εντελώς διαφορετικές δυνατότητες. Π.χ. το Another world στο PC λίγη σχέση είχε με το αντίστοιχο στην Α500, ιδίως στον ήχο. Αυτό απόσο θυμάμαι. Επίσης το Sonic είχε βγει σε Α500; Απόσο θυμάμαι, όχι. Εγω ψηφισα το Another world που είχα παίξει στην Α500 μου γιατί αποτελούσε την επιτομή των 3D γραφικών αναπαραγόμενων από ένα σύστημα που τεχνολογικά τοποθετούνταν 6 χρόνια πίσω από τα υπόλοιπα (τα πισιά και τις Σέγκες :D )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
8 ψήφους το Monkey Island 2 ;;;

Έχω μείνει έκπληκτος,δεδομένης της "σύνθεσης" του forum...!!!

Πάμε για την πρωτιά γερά ! :D
 
Μία αποροία : υπάρχει δυνατότητα να δούμε μία λίστα όλων των προηγούμενων δημοσκοπίσεων ;
 
manos426f είπε:
8 ψήφους το Monkey Island 2 ;;;Έχω μείνει έκπληκτος,δεδομένης της "σύνθεσης" του forum...!!!

Πάμε για την πρωτιά γερά ! :D
Χλωμό το βλεπω Mano :xm:
 
Αν και είμαι τεράστιος fan των MI series, θα ψηφίσω το πιο innovative (τότε) platform game ....

2gv4she.jpg


Με μικρή διαφορά πίσω απο τα δύο παραπάνω ακολουθεί το Turrican με το εκπληκτικό soundtrack του Huelsbeck ... ;)
 
keeper7k είπε:
Αν και είμαι τεράστιος fan των MI series, θα ψηφίσω το πιο innovative (τότε) platform game ....
Θες να πεις, το πιο innovative... racing, γιατί τους κορόιδεψε όλους κάνοντάς τους να πιστεύουν πως είναι platform... (Βασικά, τους κορόιδεψε όλους κάνοντάς τους να πιστεύουν πως είναι... game, ήθελα να γράψω, αλλά από ό,τι κατάλαβα το forum SEGA-κρατείται, οπότε δεν θέλω να προκαλέσω -κι άλλο-...)

//Αν μου έλεγε κάποιος πως με τόσες παιχνιδάρες στη λίστα, θα ήταν αυτή τη στιγμή πρώτο το ανούσιο "βλέπω τις πίστες να περνάνε κάτω από τα πόδια μου", θα τον πέρναγα για τρελό... Μάλλον τελικά είχα υπερεκτιμήσει το μορφωτικό επίπεδο των μελών του GRM σε ό,τι έχει να κάνει με video games... :precry:
 
Μην αγνοούμε το γεγονός όμως, ότι 49 άτομα έχουν ψηφίσει κάποιο άλλο παιχνίδι και 13 έχουν ψηφίσει το Sonic, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει οτι όποιος ψήφισε Sonic, ψήφισε κάποιο κακό παιχνίδι...

Εγώ, ποτέ μου δε συμπάθησα το συγκεκριμένο παιχνίδι και την εταιρία, αλλά σέβομαι την άποψη των άλλων, θεωρώντας πως σέβονται και αυτοί τη δική μου... :)
 
Olorin είπε:
//Αν μου έλεγε κάποιος πως με τόσες παιχνιδάρες στη λίστα, θα ήταν αυτή τη στιγμή πρώτο το ανούσιο "βλέπω τις πίστες να περνάνε κάτω από τα πόδια μου", θα τον πέρναγα για τρελό... Μάλλον τελικά είχα υπερεκτιμήσει το μορφωτικό επίπεδο των μελών του GRM σε ό,τι έχει να κάνει με video games... :precry:
Να σε διαβεβαιωσω οτι το "μορφωτικο επιπεδο" των παιδιων του GRM στα Video Games ειναι υψηλοτατο,πραγματικα επαγγελματικο.Δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι... :precry:

Μαλιστα αν κανεις υπομονη λιγες μερες...
 
Olorin είπε:
Αν μου έλεγε κάποιος πως με τόσες παιχνιδάρες στη λίστα, θα ήταν αυτή τη στιγμή πρώτο το ανούσιο "βλέπω τις πίστες να περνάνε κάτω από τα πόδια μου", θα τον πέρναγα για τρελό... Μάλλον τελικά είχα υπερεκτιμήσει το μορφωτικό επίπεδο των μελών του GRM σε ό,τι έχει να κάνει με video games... :precry:
Φιλε Olorin...

To πως βλεπει καθε ενας απο εμας την ανωτερω λιστα ειναι καθαρα υποκειμενικο. Οσο και αν δεν χωνευω την Nintendo και τα Marioειδη, τοσο παλι λατρευω την Lucasfilm/Lucasarts και τη εκπληκτικη σειρα ΜΙ, οπως και το Turrican 2 που το ειχα λιωσει. Αλλα ενα παιχνιδι που την εποχη που βγηκα δεν το ειχα παιξει (αδυνατο να δικαιολογησω ΚΑΙ κονσολα διπλα στα αιματηρα αγορασμενα ST/Amiga) και το χαζευα οπου εβρισκα (καθως η console shop αγορα ηταν υβριδιο ακομα τοτε) ηταν το Sonic.

Για την αξια του παιχνιδιου σεβαστες οι αποψεις σου και απολυτα κατανοητες ειδικα αν δεν εισαι fan του ειδους. Εγω απο την αλλη λατρευω ακομα τα Text Adventures οποτε αν υπηρχε καποιος εκπροσωπος στην λιστα ισως και η ψηφος μου να μην ηταν τοσο αμεροληπτη! :)

Παρολα αυτα, οταν ακουω τον ορο videogame, στο μυαλο μου δεν ερχονται τα μοντερνα τερατουργηματα αλλα το Genesis με το Sonic να παιζει και μια οχλαγωγια τριγυρω του να κοιτανε σαν χανοι. Για εμενα με εχει κερδισει η ικανοτητα του να διαθετει τα παρακατω: χρωματα της ιριδος, χαρουμενη μουσικη (με σπαστικο ηχο απο τα δακτυλιδια ομολογουμενως), το gameplay που ειναι απλα παιχνιδι, και η ικανοτητα του να καθηλωσει απο ενα πιτσιρικι μεχρι παππου! Στην οικογενεια μου επαθαν πλακα οταν το ειδαν, και μιλω ειδικα για τον πατερα μου που με ειχε σαπισει στα σκορ στο Pacmania (!), και η μητερα μου που τερματισαμε μαζι το Bubble Bobble στις 100 πιστες του! (Ολα αυτα χρονια πριν στον STFM!!).

Και ας μην ξεχναμε οτι απο μονο του απογειωσε τις πωλησεις και εδραιωσε μια ολοκληρη εταιρεια. Και μην φανταστεις οτι αυτα τα γραφει Segaκιας! Kαμενος Ataraς ειμαι! :)
 
Πίσω
Μπλουζα