Τα μικυμάους ηχούν αλλιώς!

SurvivalHorror είπε:
Και κοιτούσα όλες τις προηγούμενες σελίδες,εκτός από την τελευταία :p Σμπαρακουάκ το ξέρω εγώ πάντως.
Είχε πρωτοαναφερθεί στη δεύτερη σελίδα, ποστ 17, αλλά δεν ήταν με σκούρα γράμματα και δεν φαινόταν καλά. Είδες τι πονοκέφαλος είναι να ψάχνεις αν κάτι έχει ειπωθεί ήδη; :p Α, κι εγώ μόνο ως Σμπαρακουάκ το έχω δει ως τώρα, αλλά πρέπει να βγήκε και με παραλλαγές.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπουέε και μπουχουχού για κάποιον που έκλαιγε και ήταν συνήθως ο Ρεβυθούλης ή η Όλιβ.
 
Όταν ένα αυτοκίνητο φεύγει με ταχύτητα κάνει Ζουμ!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
johnny19818 είπε:
Και όταν η μηχανή ζοριζόταν έκανε πατ πατ βνομίζω.
Δεν το θυμόμουν αυτό, τώρα κάτι μου λέει...Επίσης θυμήθηκα το πιφ για εκδήλωση περιφρόνησης/αηδίας, η Όλιβ το έκανε συνήθως αυτό.
 
Αυτή τη φορά είπα να δώσω λίγο ζωντανή εικόνα των πραγμάτων.

IMG_20150425_095649.jpg

IMG_20150425_095722.jpg
 
Πολύ ωραίο Johnny, αυτό που έβαλες ανήκει στο δεύτερο περιοδικό Ποπάϋ που απέκτησα ποτέ, και θυμάμαι πολύ καλά την ιστορία με την Όλιβ πυργοδέσποινα. Κλασική σπαστική Όλιβ, πήγε στον Μπρούτο για άλλη μία φορά λόγω χρημάτων, και μετά γύρισε στον Ποπάϋ. Κι αυτός ο βλάκας την δεχόταν πάντα...Ωραίο παράδειγμα για τους ήχους, έχει αρκετούς. Ξεχωρίζω ειδικά κάποιους πρωτότυπους, το σλιινγκ για το σπαθί που πέφτει προς τα πίσω, στα μούτρα του Μπρούτο, το γκρουφ για τον ήχο των σκυλιών που δαγκώνουν, και το σλαπ για τα σκυλιά που γλείφουν.
 
Το "χαρ χαρ" που κάνει ο Μαύρος Πιτ όταν γελάει το έχουμε αναφέρει;
 
«Σγκρουντ» και «γκρουμφ» είναι μερικές από τις πιο αφηνιασμένες εκφράσεις οι οποίες αποδίδονται συνήθως στον φυλάργυρο και τσιγκούνη Scrooge McDuck.
 
Σε κάποια ιστορία Ποπάυ, ο Πόλντο είχε βρει κάποιο τέχνασμα για να φάει δωρεάν, και αφού τελείωσε είπε: "Ούργκ, χρόνια είχα να φάω έτσι". Μέχρι σήμερα το λέμε με τον αδελφό μου μετά από ένα καλό γεύμα.
 
Πίσω
Μπλουζα