SurvivalHorror
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 116
Και κοιτούσα όλες τις προηγούμενες σελίδες,εκτός από την τελευταία Σμπαρακουάκ το ξέρω εγώ πάντως.johnny19818 είπε:Σμπαρεκουκάκ δεν είναι :what:
Και κοιτούσα όλες τις προηγούμενες σελίδες,εκτός από την τελευταία Σμπαρακουάκ το ξέρω εγώ πάντως.johnny19818 είπε:Σμπαρεκουκάκ δεν είναι :what:
Είχε πρωτοαναφερθεί στη δεύτερη σελίδα, ποστ 17, αλλά δεν ήταν με σκούρα γράμματα και δεν φαινόταν καλά. Είδες τι πονοκέφαλος είναι να ψάχνεις αν κάτι έχει ειπωθεί ήδη; Α, κι εγώ μόνο ως Σμπαρακουάκ το έχω δει ως τώρα, αλλά πρέπει να βγήκε και με παραλλαγές.SurvivalHorror είπε:Και κοιτούσα όλες τις προηγούμενες σελίδες,εκτός από την τελευταία Σμπαρακουάκ το ξέρω εγώ πάντως.
Όπως και Βρουουμμ & Βρρρ... (Από Ποπάϋ πάλι).johnny19818 είπε:Όταν ένα αυτοκίνητο φεύγει με ταχύτητα κάνει Ζουμ!!
Και όταν η μηχανή ζοριζόταν έκανε πατ πατ νομίζω.perlastar είπε:Όπως και Βρουουμμ & Βρρρ... (Από Ποπάϋ πάλι).
Δεν το θυμόμουν αυτό, τώρα κάτι μου λέει...Επίσης θυμήθηκα το πιφ για εκδήλωση περιφρόνησης/αηδίας, η Όλιβ το έκανε συνήθως αυτό.johnny19818 είπε:Και όταν η μηχανή ζοριζόταν έκανε πατ πατ βνομίζω.