Τα μυστικά ομορφιάς των σταρ!

Η Λιζ Τέιλορ βάζει σκιά. Μου αρέσει πάρα πολύ το πως ελέγχει τον εαυτό της και το πως θα φαίνονται τα μάτια της υπό γωνία.

 
Πολυ ωραιες γυναικες και οι δυο, ιδιως η Λιζ η οποια ειχε υπεροχα, ξεχωριστα ματια που ηξερε ομως να τα βαφει και πολυ σωστα, δηλαδη με τον τροπο που τα κολακευε περισσοτερο. Εχω παρατηρησει οτι σε καθε της σχεδον εμφανιση χρησιμοποιουσε γκρι - σιελ σκια σε ολοκληρο το πανω βλεφαρο μεχρι το φρυδι.

Η Τζοαν παλι, εχει ωραιο χαμογελο και θαυμασιο στομα γενικα, που το τονιζει παντα με εντονα χρωματα. Ενα στομα καθαρα αγγλικο το οποιο μου θυμιζει το στομα μιας αλλης πανεμορφης Αγγλιδας ηθοποιου, της Λεσλι-Ανν Νταουν.
 
bambinella 100 είπε:
Εχω παρατηρησει οτι σε καθε της σχεδον εμφανιση χρησιμοποιουσε γκρι - σιελ σκια σε ολοκληρο το πανω βλεφαρο μεχρι το φρυδι.
Πράγματι. Είχα δει φωτογραφία από το μπουντουάρ της λίγο πριν "φύγει" και οι γαλάζιες σκιές ήταν παντού καθώς και τα αρώματά της. Ήταν της σχολής μακιγιάζ των 50s όπου έλεγαν πως στα γαλάζια μάτια βάζεις γαλάζια σκιά, στα πράσινα πράσινη κ.ο.κ. Ειδικά όμως μετά την Κλεοπάτρα δεν τα αποχωριζόταν.

Τώρα πρόσεξα πως το θέμα αυτό είναι σε υποενότητα για Έλληνες σταρ. Αν θέλετε, το μεταφέρετε αλλού.
 
QueenofHearts είπε:
Τώρα πρόσεξα πως το θέμα αυτό είναι σε υποενότητα για Έλληνες σταρ. Αν θέλετε, το μεταφέρετε αλλού.
Oντως, ετσι ειναι, αλλα νομιζω πως δεν υπαρχει αναλογο θεμα για τις ξενες σταρ, οποτε ισως να μην πειραζει και τοσο αν παραμεινει εδω....
 
658.jpg
658.jpg
 

Άννα Φόνσου


 


185.jpg
185.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα