Τα μυστικά ομορφιάς των σταρ!

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Joined
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
28.586
Αντιδράσεις
50.457
Στο θέμα μας αυτό , διάφοροι σταρ που αγαπήσαμε μας μιλάνε για τα "μυστικά" ομορφιάς τους. Για το μακιγιάζ τους , για το ντύσιμο που χρησιμοποιούσαν στην προσωπική τους ζωή και όχι μόνο...

 


Μάρω Κοντού


 


111.jpg
Προβολή συνημμένου 126489
 
Πολυ ωραιο θεμα. Ειναι ενδιαφερον που θα δουμε την πορεια των τασεων στο ντυσιμο και το μακιγιαζ μεσα στο χρονο και τις αλλαγες που γινονται.

Πιστεψτε με, ειναι θεαματικες!
 
εμενα μου αρεσει πολύ το παλιό μακιγιαζ, ηταν φοβερό και χαρακτηριστικό! αν βρεις και αλλα ανεβασετα για να χρησιμοποιήσουμε και εμείς κάποια μυστικά των δικών μας σταρ/ ένα θεμα επίσης με τις ξένες σταρ και το στυλ τους θα ηταν καλό να γίνει ;) πχ. το χτενισμα της μπε-μπε το περίφημο λάχανο, δεν ηταν εύκολο να γινει( ρωτησα παλια κομωτρια και μου είπε περίπου πως ΄γινότανε)
 
Είμαι περίεργος να δω αν υπάρχει κάποια καταχώρηση για την Ναθαναήλ. β?

Η επιτομή της ανεπιτήδευτης κομψότητας μαζί με τις Βαλσάμη, Καρέζη, Λιβανού.
 
Μάρθα Καραγιάννη

 

122.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κακως δε μακιγιαρεται η Μαρθα, κατα τη γνωμη μου, οταν βρισκεται μαζι με φιλους.

Ειναι καλυτερο να μας βλεπουν απεριποιητες οι ξενοι και οι αγνωστοι, παρα οι φιλοι και τα κοντινα μας προσωπα. Δε λεω να βαζουμε το μακιγιαζ με τη σπατουλα. Πουδρα, μολυβι στα ματια κι ενα κραγιον σε φυσικους τονους ειναι αρκετα για να παρουσιαζομαστε στους δικους μας ανθρωπους περιποιημενες και ομορφες.
 
Καλά βρε, αυτά τα έκανε πριν 45 χρόνια.
 
Για τοτε μιλαω κι εγω. Δεν ξερω τι κανει σημερα, αλλα μαλλον το ιδιο βιολι θα συνεχιζει γιατι αν δεν ηταν ιδιαιτερα φιλαρεσκη στα νιατα της, δυσκολα θα εγινε τωρα που μεγαλωσε.
 
Για την Αλίκη μπορούμε να βρούμε τίποτα;
 
Αριάδνη είναι δυνατόν να μιλάμε για ομορφιά και να μην είναι μέσα η Αλίκη;;; Ορίστε , πάρτε μαθήματα!!! :)

 

129.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αμφιβαλλω εαν η Αλικη θα αποκαλυπτε ποτε στα αληθεια τα μυστικα της νεοτητος της στις αλλες γυναικες.

Δεν ηταν του χαρακτηρος της.
 
Η Ωντρευ Χεμπορν έλεγε πως όμορφα κορίτσια είναι τα ευτυχισμένα κορίτσια, η ευτυχια και η χαρά είναι μυστικα ομορφιάς σύμφωνα με κεινη τωρα αν το έλεγε για να το πει απλά, ποιος ξέρει;εγω όμως συμφωνώ
 
bambinella 100 είπε:
Αμφιβαλλω εαν η Αλικη θα αποκαλυπτε ποτε στα αληθεια τα μυστικα της νεοτητος της στις αλλες γυναικες.Δεν ηταν του χαρακτηρος της.
Το άρθρο είναι παπάτζα, εννοείται πως δεν θα αποκάλυπτε ποτέ τα μυστικά της που δεν είναι άλλα από πολυάριθμες μικροχειρουργικές επεμβάσεις.

αριαδνη είπε:
Η Ωντρευ Χεμπορν έλεγε πως όμορφα κορίτσια είναι τα ευτυχισμένα κορίτσια, η ευτυχια και η χαρά είναι μυστικα ομορφιάς σύμφωνα με κεινη τωρα αν το έλεγε για να το πει απλά, ποιος ξέρει;εγω όμως συμφωνώ
Και εγώ συμφωνώ και ισχύει για κάθε άνθρωπο και προφανώς δεν εννοεί την ομορφιά ως στερεότυπη εικόνα, αλλά αυτή που πηγάζει από μέσα μας και ακτινοβολεί προς τα έξω.
 
PT8 είπε:
Το άρθρο είναι παπάτζα, εννοείται πως δεν θα αποκάλυπτε ποτέ τα μυστικά της που δεν είναι άλλα από πολυάριθμες μικροχειρουργικές επεμβάσεις.
Νομίζω και τα botox που τότε είχαν πρωτοξεκινήσει με δυσάρεστες συνέπειες για την υγεία.
 
Ζωή Λάσκαρη

 


137.jpg
137.jpg
 
Η φωτογραφια δεν ειναι απο τις καλυτερες της Ζωης. Ωστοσο, δικαιως επιμενει στη μινι φουστα αφου τα ποδια της ειναι εξαισια.
 
Μπέττυ Αρβανίτη

 


147.jpg
147.jpg
 
http://nymag.com/thecut/2012/10/raw-eggs-in-milk-marilyn-monroes-diets.html

Αυτή η πηγή αναφέρει τη διατροφή που ακολουθούσε η Μονρό .(Είχε δώσει μία συνέντευξη σε ένα περιοδικό το 1952). Το πρωϊ έτρωγε δύο ωμά αυγά :p με γάλα και το βράδυ κρέας με καρότα.
 
Τώρα, αν σου πω, ότι αυτό με το καυτό γάλα και τα ωμά αυγά πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσω, για να έχω άποψη, τι θα πεις? :D

Η δίαιτα παρεπιπτόντως είναι αξιοθρήνητη... Για πολλά χρόνια έγραφα σε ένα άλλο φόρουμ που ασχολείται με προπονητική & διατροφή. Αν ποστάριζα αυτό ...το πράγμα εκεί, θα μου πετούσαν τα μέλη τα ωμά αυγά τζάμπα!

Το μόνο που σώζει την κατάσταση και λειτουργεί ως ελαφρυντικό είναι ότι οι γνώσεις περί διατροφολογίας τότε ήταν ελάχιστες, εξ' ού και τα κραυγαλέα λάθη που έχει η εν λόγω δίαιτα.
 
Καλα τοτε η μερλιν δεν επρεπε να 'ναι πάνω από 45 κιλά :sealed: ενω ειχε πλουσιες καμπύλες ! η ωντρευ ναι το πιστευω πως ήταν πολύ αδύνατη!μου φαινεται καπως επικινδυνη η παραπάνω διαιτα, θα μπορουσε να εχει πολύ περισσότερα πραγματα για να είναι ισορροπημένη
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα