katerinak
Expert
- Αντιδράσεις
- 3.097
μετα απο μια συζητηση που ειχαμε με την Αριαδνη βγαλαμε το συμπερασμα οτι το βιβλιαρακι που φαινεται στη σειρα "Ελλη και Αννα" ειναι παραμυθι και οχι κομικ
Ίσως είναι περιοδικό..katerinak είπε:μετα απο μια συζητηση που ειχαμε με την Αριαδνη βγαλαμε το συμπερασμα οτι το βιβλιαρακι που φαινεται στη σειρα "Ελλη και Αννα" ειναι παραμυθι και οχι κομικ
θα σε γελασω και εδω δεν ξεχωρισω πολλάkaterinak είπε:Αριαδνη ελπιζω να ειναι πιο ευκολα τα πραγματα με τα παραμυθια που βρηκα στη βιντεοταινια "Ενα ονειρο για εξυπνουληδες και υπναραδες"ελεγαν οτι το παραμυθι αυτο ειναι ο "Πινοκιο"
"Κοκκινοσκουφιτσα","Κοντορεβυθουλης" και "Πινοκιο""Χιονατη"
κατι μου θυμιζει το οπισθοφυλλο του παραμυθιου "Χιονατη" αλλά δε θυμαμαι τον εκδοτικο οικο
Candy4ever σ ευχαριστουμε για τις πληροφοριες!!Candy4ever είπε:Το οπισθόφυλλο με τα παιδάκια με τις ποδιές είναι από τη σειρά "Τα πρώτα μου βιβλία" του εκδοτικού οίκου "Άγκυρα". Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής παραμύθια (σε μέγεθος Α3): 1. Η Σταχτοπούτα, 2. Η Χιονάτη και οι εφτά Νάνοι, 3. Ο Κοντορεβυθούλης, 4. Ντίλι-ντίλι-ντίλι... (το είχα μικρή και το ξαναβρήκα σε παλαιοπώλη! Η κόρη μου το διάβαζε μετά μανίας, γιατί το κάνανε σαν σκετς στη σχολική γιορτή), 5. η Σουσουράδα, 6. Η Φάρμα με τα τεμπέλικα Ζώα, 7. Τα 3 Γουρουνάκια, 8. Η Κοκκινοσκουφίτσα.
το βιβλιο ομως που κραταει ειναι η "Ιλιαδα",τα εβαλα με τη σειρα για να ξερουμε ποια ιστορια προερχεται απ το καθε βιβλιοαριαδνη είπε:Η ιστορια της ωραιας Ελένης ήταν μέσα στην ελληνική μυθολογία α' τομος, οπως και ο Προμηθέας
η να ειναι το πρώτο που φαινεται ο ''φτωχος και ο πρίγκηπας''; το δευτερο λεω για την ωραια κοιμωμένη, όμως σιγουρη δεν είμαιkaterinak είπε:τα δυο εξωφυλλα που φαινονται στη σειρα "Γυναικες" ειναι απο παραμυθια;