Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
εγω ουτε στο τοπ 30RIO είπε:Αμάν 13ος είμαι. Γκαντεμιά....![]()
Κι εγω εχω πολλα σχολια τη μερα, αλλα και γενικοτερα, ομως ημουν η πρωτη που αντεδρασε. Και απο ενα μελος με πολλα σχολια επρεπε να ερθει η αντιδραση δηλαδη, γιατι αλλιως ο καθενας θα μπορουσε να σκεφτει "Α, μιλαει κι αυτος με τα 40 μηνυματα".Wally είπε:Πρεπει οποιος εχει πολυ μηνυματα να αισθανεται ενοχος?? Εγω στα 9.5 χρονια εχω 5 ποστς ανα ημερα.
Άντε να σας λύσω μια απορία (ξέρω... θα με ευγνωμονείτε):iliekater είπε:Κοιτώντας τα στατιστικά , βλέπω πως το πρώτο μέλος ήταν ο ( η ; ) LadyHawke , στις 07 / 01 / 2006 ! Άραγε να το ξέρει πως βγήκε νικητής ;Λέω να του στείλω ένα μύνημα !
Ένας από τους πρώτους moderator του AEONRygar είπε:Ποιός είναι ο Wally;
Ακόμα μοντάρω τα ποστ σουWally είπε:Δεν ημουν moderator. Δεν ηθελα να εμπλακω σε συντονισμους διοτι χρησιμοποιουσα greeklish (!!!!) μετα μανιας και δεν ηθελα να τα αποχωριστω (απιστευτος!! θα με μπαναρα αμεσα)
Ημουν απλα στη πρωτη ομαδα που ξεκινησε τη φαση και στην ηρωικη συζητηση στο insomia![]()
Α, πώς θυμάμαι ότι ήσουν Moderator? Μάλλον είναι τόσο αρχαία ιστορία που τα έχω ξεχάσει. Αλλά φυσικά και θυμάμαι τα greeklish σου! Μάλλον μπέρδεψα τα 4 πρόσωπα/moderators με τους ιδρυτές του B2R.Wally είπε:Δεν ημουν moderator. Δεν ηθελα να εμπλακω σε συντονισμους διοτι χρησιμοποιουσα greeklish (!!!!) μετα μανιας και δεν ηθελα να τα αποχωριστω (απιστευτος!! θα με μπαναρα αμεσα)
Ημουν απλα στη πρωτη ομαδα που ξεκινησε τη φαση και στην ηρωικη συζητηση στο insomia![]()
Μπορείς και να αυτοbanαριστείς! Είσαι admin άλλωστεWally είπε:Kambia μπαναρε με να ησυχασω χαχαχαχαχα