Τα πρώτα ''βιβλία'' Αγγλικών

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tanan
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ζιγκζαγκ.jpg
αυτό δεν το έχω διδαχτεί εγώ (είχα το Sam on Channel 9 και είχα πάρει μάλιστα και τις κασέτες) αλλά μια πρώην πελάτισσα μου το χάρισε είναι του '70 μάλιστα και ένας από τους πρωταγωνιστές αρρωσταίνει από ιλαρά! (measles)

Από Στρατηγάκη σε συνεργασία με Europress Mc Millan 1985IMG_5328.jpegIMG_5327.jpeg

Σας θυμίζει κάτι;

Συγγραφέας ο John Boukouvalas.

Συνημμένα

• b7ac4735-9eb0-462c-a19c-f61689e93147.jpg
    b7ac4735-9eb0-462c-a19c-f61689e93147.jpg
    17,3 KB · Προβολές: 4
θυμάμαι την καθηγήτρια που είχα στο Βρετανικό Συμβούλιο, Βρετανίδα εννοείται, που μας έλεγε για την πατρίδα της:

"We're big on stodge and starch!! It's the bloody climate!!!"

ναι πολύ bloody climate, ειδικά στην Σκωτία που πήγα εγώ. Τη βραδιά που έφτασα στη Γλασκόβη έπαιζαν οι Celtics, τα τραίνα γεμάτα με φιλάθλους, Παναγίες εννοείται, και με κοντομάνικα ενώ εγώ είχα γίνει παγοκολόνα απ' το κρύο. 25/11 ήταν, αξέχαστα του 2015 νομίζω.
Δεν ξέρω αν έχεις φάει το σκωτσέζικο πρωινό, fryup το λένε, φαντάσου την ποικιλία που έχουν εδώ στα σουβλατζίδικα να την τρως για πρωινό. Μέχρι και Haggis είχε μέσα. Το τρως και μετά πας κατευθείαν για μπαλονάκι. Ή αλλιώς, στον παράδεισο είναι οι μηχανικοί Γερμανοί, οι εραστές Έλληνες, οι μάγειρες Γάλλοι, οι αστυνομικοί Βρετανοί, και όλα είναι οργανωμένα από τους Ελβετούς. Στην κόλαση, είναι οι μηχανικοί Γάλλοι, οι εραστές Ελβετοί, οι μάγειρες Βρετανοί, οι αστυνομικοί Γερμανοί και όλα είναι οργανωμένα από τους Έλληνες.

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα