Wally είπε:
Για κανε ενα μικρο review εντυπωσεων οταν βρεις χρονο και καμια φωτο του εσωτερικου.
Λοιπον επαιξα λιγο χτες , πολυ καλη αισθηση ακουμπανε ωραια τα χερια πανω και δεν πιανεσαι , γενικα ειναι πολυ εργονομικο!
Sanwa κουμπια εβαλα για να τα δοκιμασω και τελικα μου αρεσουν παρα πολυ γιατι θελουν ελαχιστη δυναμη για να πατηθουν.
Μοχλο εβαλα sanwa οχι γιατι παιζω fighting ,αλλα γιατι ειχε τον ιδιο και το arcadejoy και τον εχω συνηθησει λιγο. (ετσι και αλλιως τα αγαπημενα μου fighting games τα παιζω με Snes Pad οπως τα επαιζα και μικρος και εχω την καλυτερη αποδοση
).
Παμε στην συναρμολογιση : Πολυ ευκολα βιδωσα τον μοχλο στο "σασι" μετα αρχισα να βαζω τα κουμπια τα οποια ηθελαν αρκετη πιεση για να κουμπωσουν! Αφου εβαλα ολα τα κουμπια εβαλα τα καλωδια των κουμπιων και εβαλα και μονωτικη ταινια για μονωση στους ακροδεκτες των κουμπιων (δεν ειχα αυτο το διαφανο λαστιχακι
). Μετα σκεφτομουν που να βαλω την πλακετα ελεγα να βαλω κατι πανω στο σιδερο και να την κολλησω καπου αλλα τελικα τις εβαλα ενα χαρτονακι στην πισω πλευρα της και στην αφησα χυμα ετσι και αλλιως τα καλωδια δεν την αφηνουν να κουνηθει και πολυ... εβαλα και λιγη μονωτικη στις βιδες του μοχλου για να μην ακουμπησει πανω και ετοιμος. Μετα ακολουθησε και ο βανδαλισμος τον καλωδιων για να τα βαλω με την σωστη σειρα! Εκλεισα το κουτι και ετοιμος
Wally είπε:
Hint:Αν δεν εβαλες (ή δεν εφτασε) το χοντρο κομματι του καλωδιου του USB να σφηνωσει στη εξοδο του κουτιου, πιασε το καλωδιο με ενα χοντρο tire-up ωστε οσο και να το τραβας να μην ζοριζεις το εσωτερικο και τo κουμπωμα με τον encoder
Εφτασε μια χαρα το καλωδιο και το εβαλα στην εγκοπη του κουτιου!
ps. Αυτο με το λαμπακι ειναι καλη φαση αλλα βαριεμαι να μπω στην διαδικασια αφου δεν θα προσφερει κατι ουσιαστικο
Τη φωτο απο το εσωτερικο εισαι σιγουρος οτι θες να την δεις;; Γινεται πανικος ενωσεις μονωτικες ταινιες παντου χαχαχααχαχαχα!! Σημασια εχει οτι δουλευει
. Αν παρολαυτα θες ακομα να το δεις το απογευματακι αμα παω σπιτι θα το βγαλω...