Τηλεοπτικές διαφημίσεις με ρετρό παιχνίδια

katerinak είπε:
Προσθετω κι εδω την απορια μου : στην ταινια "το μεγαλο ρουθουνι" παραγωγης 1981 στην οποια πρωταγωνιστει ο Σωτηρης Μουστακας βλεπουμε το ζαβολακι της el greco ,η διαφημιση προβληθηκε στην τηλεοραση το 1981 ή αργοτερα; ποιος θυμαται;
Ω, για τη διαφήμιση των Ζαβολακίων της El Greco από το Σωτήρη Μουστάκα έχω γράψει και σε άλλα ποστς !!! Η διαφήμιση χρονολογείται μεταξύ 1980 - 1981 κι όχι αργότερα !!! Σε αυτήν βλέπαμε τον εξαιρετικό κωμικό να κρατάει διάφορα Ζαβολάκια και να κάνει αστείες γκριμάτσες, περιστοιχιζόμενος απο παιδάκια [έτσι τουλάχιστον θυμάμαι] !!! Θυμάμαι καλά την τελευταία σκηνή του σποτ [αφού, πλέον, είχαν παρουσιασθεί κάμποσα Ζαβολάκια - που κρατούσε ο Μουστάκας - με τα ονόματά τους] : Κρατάει ο Μουστάκας ένα Ζαβολάκι και λέει έντρομος : "Ααααχ, ο Αμάν Νταντά" :D :D!!!! Για μία ακόμη φορά θα εκφράσω την επιθυμία μου "να ξαναδούμε αυτή τη διαφήμιση μετά από πολλά χρόνια" !!!
 
ευχαριστουμε παρα πολυ γι ακομη μια φορα για ολα οσα μοιραζεσαι μαζι μας Rinus Cesar!!!!!!!!!!!!!!!!!! και φυσικα γιατι μου ελυσες και την απορια :)

οποτε μπορουμε να πουμε οτι τα ζαβολακια διαφημιστηκαν περιπου την ιδια χρονικη περιοδο και μεσα απ το διαφημιστικο σποτ αλλά και μεσα απ την ταινια

Ευχομαστε να ανεβει συντομα κι αυτη η διαφημιση στο ΥΤ ,ολο και καποιος θα μας ακουσει και θα πραγματοποιησει την επιθυμια μας :flower:
 
Rinus Cesar είπε:
Κρατάει ο Μουστάκας ένα Ζαβολάκι και λέει έντρομος : "Ααααχ, ο Αμάν Νταντά" :D :D!!!! !!!
Να συμπληρώσω ότι από τόοοτε μού εμεινε η .... παιδική απορία : Υπήρχε, άραγε, Ζαβολάκι με το όνομα "Αμάν Νταντά", ή ήταν "εύρημα" του Μουστάκα ???? :cool: :cool: :cool:
 
διαφημιση με το "αυτοκινητο ρολόι ΚΙΤΤ" της el greco (1984) :

σχολιο του uploader MrRetromemories : " Στα μεσα της δεκαετιας του 80 ,η αμερικανικη σειρα ο " Ιπποτης της Ασφαλτου " ειχε ηδη κατακτησει τις προτιμησεις των Ελληνων τηλεθεατων , περισσοτερο δε , των "πιτσιρικαδων" . Ετσι λοιπον οι εταιριες παιχνιδιων εψαχναν να βρουν την πιο πρωτοτυπη ιδεα για να δελεασουν τους μικρους φιλους του σουπερ αυτοκινητου που τα εκανε ολα .

η " El Greco" επινοησε το φανταστικο ρολοι του " Κιτ " , που εκανε σουζες , κοντρες και οτι αλλο μπορουσε να σκεφτει ενα παιδικο μυαλο , οπως και ο αληθινος " Kιτ " "

O MrRetromemories προσθεσε στο καναλι του και τη διαφημιση με τα "pin y pon" αλλά επειδη την εχουμε ηδη σε πακετακι διαφημισεων στο παρον θρεντ δεν τη βαζω ξανα,προσθετω μονο το σχολιο του : "η αξιοτιμη οικογενεια " Pin Pon " ,με το νεο μελος της τον " Piponita ", και ολη την προικα της παρελαυνει στις οθονες σας προσδοκωντας να δελεασει τους μικρους φιλους . η συγκεκριμενη σειρα ειναι της διασημης εταιρειας παιχνιδιων "Lyra" που μεγαλωσε πολλες γενιες "

ευχαριστουμε πολυ MrRetromemories!!!!!!!!!!!! μακαρι να δουμε κι αλλες διαφημισεις με ρετροπαιχνιδια :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Eχω ΞΕ-ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ...!!!!!!!!! Πω πωω...δεν το πιστεύω ότι τον τελυταίο καιρο ξεφυτρώνουν όλες αυτες οι διαφημίσεις..!!!!!!

Χίλια ευχαριστούμε και είναι λίγα...!!
 
Μόνο διαφημίσεις playmobil δεν υπάρχουν!Το γράφω όμως και εδώ,μήπως και το δουν,και βρουν καμιά διαφήμιση!
 
[edit] http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?19954-%D4%E7%EB%E5%EF%F0%F4%E9%EA%DD%F2-%E4%E9%E1%F6%E7%EC%DF%F3%E5%E9%F2-%EC%E5-%F1%E5%F4%F1%FC-%F0%E1%E9%F7%ED%DF%E4%E9%E1&p=378711&viewfull=1#post378711 [edit]

σχόλιο του uploader:

η αξιοτιμη οικογενεια " Pin Pon " ,με το νεο μελος της τον " Piponita ", και ολη την προικα της παρελαυνει στις οθονες σας προσδοκωντας να δελεασει τους μικρους φιλους . η συγκεκριμενη σειρα ειναι της διασημης εταιρειας παιχνιδιων " Lyra " που μεγαλωσε πολλες γενιες .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
η διαφημιση αυτη προερχεται απο VHS (διαρκειας 3 ωρων που περιλαμβανει εορταστικο προγραμμα του ΑΝΤ1 την παραμονη πρωτοχρονιας 1991) που βρηκα στο καναλι http://www.youtube.com/vagiul (την προσθετω τωρα για να μην την ξεχασω..)

διαφημιση με λουτρινα παιχνιδια της animals club :

σχολιο του uploader Akis Papadopoulos : "Ενα αρκετά δημοφιλές αλλα και οικονομικό παιχνίδι της δεκαετίας του '80 ήταν το ελικοπτεράκι "τουρμπίνο". Η διαφήμιση προβαλλόταν απο το 1982 έως τουλάχιστον το 1986"
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

σχολιο του uploader : Τα " Στρουμφ " εχουν μπει δυναμικα στην τηλεοπτικη " ζωη " της χωρας και τα μικρα παιδια παρακολουθουν μανιωδως απο την ΕΡΤ τα επεισοδια των ηρωων του χωριου ..Ετσι , η " El Greco " μας παρουσιαζει το " Στρουμφοτηλεφωνο " στο οποιο ειναι μαγνητοιφωνημενες οι φωνες του " Γκρινιαρη " , της " Στρουμφιτας " , του " Μπαμπαστρουμφ " , του " Χαχανουλη " και ολη της στρουμφοπαρέας
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αν δει ο makisimos αυτή τη διαφήμιση με το στρουφμοτηλέφωνο θα μπει μέσα στην οθόνη από τη χαρά του :)
 
krios είπε:
Αν δει ο makisimos αυτή τη διαφήμιση με το στρουφμοτηλέφωνο θα μπει μέσα στην οθόνη από τη χαρά του :)
γι αυτο κι εγω τον ενημερωσα με μηνυμα μονο που δεν του ειπα για ποια διαφημιση προκειται.. αλλιως θα χαλουσα την εκπληξη ;)

ΥΓ: συμπληρωθηκε και η λεξη που ελειπε απ το σχολιο του MrRetromemories, "και ολης της στρουμφοπαρεας"

(ηταν ευκολο καταλαβουμε ποια λεξη ελειπε :flower: )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Του έστειλα για το windsurfing των playmobil,ελπίζω να την έχει!!!!!!!!!!!
 
Και τα δάκρυα βροχήηηη...!!!!!!!!!!!!! ΕΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους για την διαφημιση αυτη..!! Πάω ευθύς αμέσως να πάρω τηλ την στρουμφίτα να της πω τα ευχάριστα..!!!! :)

Katerinak οσα ευχαριστω και να πω.......

Κριος, με επιασε ενα δυνατο σφιξιμο στο στομάχι.......
 
διαφημιση "τα κολλητηρια" της el greco (1985) :

σχολιο του uploader MrRetromemories : " η "El Greco" μας παρουσιαζει τα " Κολλητηρια " , το καινουργιο παιχνιδι ζωγραφικης - " ξεπατικοτουρα " για τα μικρα παιδια το οποιο ειχε μεγαλη δημοτικοτητα μεταξυ των μαθητων στα μεσα της δεκαετιας του 80 . Φυσικα , το " δολωμα " για την αγορα του συγκεκριμενου προιοντος ηταν τα " Στρουμφ " , του δημοφιλεστερου παιδικου προγραμματος στα 80s , αλλα και οι " ηρωες " του Γαλατικου χωριου , Αστεριξ και Οβελιξ .. "

ευχαριστουμε πολυ MrRetromemories!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπραβο προσωπικα μετα απο τοσο καιρο λιγα πραγματα με εκπλησουν πλεον.


Πολυ δυνατο κομματι,να'ναι καλα ο ανθρωπος.
 
Βρέθηκαν ''τα κολλητήρια''! Αν και δεν τα θυμάμαι, χάρηκα που είδα τη διαφήμιση!

Μια ερώτηση: το αντίστοιχο θέμα με τίτλο ''Καλκίτος'' είναι κάτι όμοιο με τα ''κολλητήρια''. Υπήρχαν δύο ονομασίες;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βρήκα αυτό...

Ελληνική διαφήμιση Pacman για το Atari 2600

index=273&feature=plcp
 
Donnie_D ευχαριστουμε αλλά εχει ηδη αναρτηθει η διαφημιση αυτη εδω , καλο ειναι να μην επαναλαμβανουμε τα ιδια λινκς ή και διαφορετικα λινκς αλλά με διαφημισεις που ηδη υπαρχουν στο παρον θρεντ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Συγνώμη... δεν το είδα! θα είμαι περισσότερο προσεκτικός...
 
Ενίοτε όλοι μας έχουμε επαναλάβει κάτι που ήδη έχει γραφεί. Λαθάκια γίνονται, δεν χάθηκε κι ο κόσμος. (Για την οικονομία του χώρου / χρόνου σαφώς και η όποια επισήμανση δεκτή). Πού να δείτε όταν επαναλαμβάνουμε τον εαυτό μας (πρόσφατο παράδειγμα αυτό :) ) πόσο καλά νιώθουμε !!!
 
Πίσω
Μπλουζα