Τηλεοπτικές διαφημίσεις με ρετρό παιχνίδια

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας katerinak
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
σουπερ μπαλα Balzac απο την primo :

ευχαριστουμε πολυ cauldron!!! (πρωτη φορα βλεπω αυτη τη διαφημιση)

να προσθεσω οτι στο πανω λινκ με το πακετακι που προσθεσε ο jimijoop περιλαμβανονται οι παρακατω διαφημισεις:

επιτραπεζιο trivial pursuit

προσφορες των καταστηματων jumbo για τα ηλεκτρονικα παιχνιδια: game boy και SEGA master system

Sindy dream room

βρεθηκε νεο λινκ με τη διαφημιση "μικρο μου πονυ στο σαλονακι" : [edit] Ούτε αυτό το βίντεο υπάρχει πλέον [edit]

το αλλο λινκ που υπαρχει στο θρεντ,δε λειτουργει πια

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
διαφημιση "atari - pacman" (1982) :

σχολιο του uploader MrRetromemories : " η κονσολα βιντεοπαιχνιδιων "ATARI " με το πασιγνωστο και διαχρονικο "PACMAN" στις οθονες σας που ειχε "ξετρελανει" μικρους και μεγαλους την δεκαετια του 80"

μικρο μου πονυ "πατιναζ" :http://www.youtube.com/watch?v=9XifD0Ctuw8

ευχαριστουμε πολυ cauldron!!!

ξαναπροστεθηκε η διαφημιση με τα αυγοζωακια και αυγοανθρωπακια της el greco (1983) :

ευχαριστουμε πολυ nick!!!

διαφημιση street fighter handheld (1993) :

σχολιο του cauldron: "ηλεκτρονικό παιχνίδι LCD από την Tiger"

[edit] The YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement. [edit]

Φιγούρες Rambo

διαφημιση super turbo(1986) :

σχολιο του uploader Akis Papadopoulos : "Διαφήμιση για τα αυτοκινητάκια "super turbo" που αν θυμάμαι καλά ήταν τα ελληνιστί "σουζάκια" που έκαναν θραύση στα μέσα της δεκαετίας του '80. Η διαφήμιση πάντως είναι του 1986"

Λοιπόν όχι, δεν είναι τα σουζάκια αυτά...!!! Στα σουζάκια έβαζες μια δραχμή στο πίσω μερος τους που ειχε μια υποδοχή και λόγω του βάρους(της δραχμής) έκαναν σούζες..!! Αυτα τα super turbo, ηταν τα ιδια σε μέγεθος αλλά έκαναν πιο πολλά κολπάκια και χωρίς να χρειάζεται η δραχμή.. ;)

Είναι τόσο τέλειες οι διαφημίσεις παιχνιδιών,μακάρι να βρίσκαμε τη διαφήμιση με το σπίτι των Playmobil.Έχω να δω τη διαφήμιση αυτή σχεδόν 20 χρόνια,και την έδειχνε ελάχιστα,στο MEGA!Από ότι έμαθα επίσης η ARTLINE θα ανεβάσει μεγάλο αρχείο με τις διαφημίσεις της στο youtube,και από ότι έχω παρατηρήσει οι περισσότερες διαφημίσεις της είναι με παιχνίδια!

thebest20 είπε:
Είναι τόσο τέλειες οι διαφημίσεις παιχνιδιών,μακάρι να βρίσκαμε τη διαφήμιση με το σπίτι των Playmobil.Έχω να δω τη διαφήμιση αυτή σχεδόν 20 χρόνια,και την έδειχνε ελάχιστα,στο MEGA!Από ότι έμαθα επίσης η ARTLINE θα ανεβάσει μεγάλο αρχείο με τις διαφημίσεις της στο youtube,και από ότι έχω παρατηρήσει οι περισσότερες διαφημίσεις της είναι με παιχνίδια!
που το εμαθες;

στο youtube το έχουν γράψει κάποια μέλη σε διαφημίσεις της artline!λογικά αληθεύει!

Για τους λάτρεις των playmobil [και ... είμαστε πολλοί εδώ μέσα :flower: :flower: :flower: ], αφιερώνω δύο τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ των playmobil από τα 80ς [ό,τι θυμάμαι από αυτά τελοσπάντων] :

- Για το γουιντσέρφινγκ της Playmobil θυμάμαι μια απαλή παιδική φωνούλα [μάλλον από κοριτσάκι] να τραγουδά το εξής : Παίξτε με Πλεημομπίλ / γουιντσέρφινγκ της Πλεημομπίλ / ανοίξτε πανιά κι όπου πάει / Γουιντσέρφιιιινγκ ... της πλεημομπίλ !!! Και κατά τη διάρκεια του σποτ βλέπαμε το γουιντσέρφινγκ της Playmobil να πλέει πάνω στα ήρεμα νερά !!! Τη διαφήμιση τη χρονολογώ στα μισά των 80ς ....

- Για το πειρατικό καραβάκι της Playmobil [με τα πανιά του, τα κανόνια του το σεντούκι με το θησαυρό κλπ κλπ, που η συναρμολόγησή του - με τη βοήθεια των γονένων μας φυσικά - ήταν απ' τις πιο όμορφες παιδικές μας εμπειρίες] : Θυμάμαι τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση, όπου μια παρέα παιδιών λέει τα κάλαντα κρατώντας στολισμένο το εν λόγω καραβάκι της Playmobil !!! Όταν η playmobil συναντήθηκε με τα πολύ όμορφα ελληνικά χριστουγεννιάτικα έθιμα ..... Η διαφήμιση αυτή χρονολογείται στις αρχές των 80ς ....

:flower: :flower: :flower:

Αυτές οι διαφημίσεις δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν!Προφανώς είναι αυτά που κυκλοφόρησαν από τη LYRA!!!

Rinus Cesar είπε:
- Για το γουιντσέρφινγκ της Playmobil θυμάμαι μια απαλή παιδική φωνούλα [μάλλον από κοριτσάκι] να τραγουδά το εξής : Παίξτε με Πλεημομπίλ / γουιντσέρφινγκ της Πλεημομπίλ / ανοίξτε πανιά κι όπου πάει / Γουιντσέρφιιιινγκ ... της πλεημομπίλ !!! Και κατά τη διάρκεια του σποτ βλέπαμε το γουιντσέρφινγκ της Playmobil να πλέει πάνω στα ήρεμα νερά !!! Τη διαφήμιση τη χρονολογώ στα μισά των 80ς ....
Όχι μόνο τη θυμάμαι, αλλά πιθανότατα και δε θα την ξεχάσω ποτέ!... Θυμάμαι το windsurf να πλέει μπροστά στα μάτια μου κι εγώ να το κοιτάζω σαν υπνωτισμένη! :)

Θυμάμαι να πηγαίνω και να κλαίγομαι στη μαμά μου "μήπως μπορούμε να το πάρουμε, ε, φανταστική μου μανούλα?!" και όταν δεν έπιασε το γλύψιμο, να τρέχω στην αγκαλιά του μπαμπά μου, που ποτέ δε με χάλασε χατήρι! :D

Έχω στο μυαλό μου την εικόνα από τη στιγμή που άνοιξα το κουτί και που έπαιξα μαζί του, λέγοντας ότι το ανθρωπάκι αυτό, είμαι εγώ που μια μέρα, θ' ανέβω στο windsurf (που δεν είχα! :P ) και θα πάω να γυρίσω όλες τις παραλίες!

Τελικά, κάποια στιγμή δόθηκε κι αυτό εν αγνοία μου (αααρργκκκγγρκκ! τα νεύρα μου! :) )....

Πριν από 3-4 χρόνια όμως που ξεκίνησα να κάνω windsurf, όλες αυτές οι αναμνήσεις μου ήρθαν στο μυαλό, με το που κατόρθωσα ν' ανέβω στη σανίδα (....και να παραμείνω εκεί! :D )

Ευχαριστώ, Rinus! :flower:

διαφημιση "καστρα και πολιορκητες" (1985) :

σχολιο του uploader Akis Papadopoulos: "Διαφήμιση ενός πολύ δημοφιλούς παιχνιδιού που έκανε την εμφάνιση του γύρω στο 1984. Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία έπαιξε η πολύ προσεγμένη διαφήμιση που ψάρωνε τα παιδιά τα οποία πίστευαν ότι πρόκειται για πολύ υψηλού επιπέδου παιχνίδι.Η απογοήτευση ερχόταν με το που οι γονείς υπέκυπταν στο ψηστήρι και τελικά το αγόραζαν στα παιδιά τους.'Ολη η...υπερπαραγωγή ήταν δύο χαρτόνια,δύο πλαστικαδούρες πύργοι-καταπέλτες με τελείως "κακοτεχνίξ" λαστιχάκια. Για να φτάσουν στον αντίπαλο τα πολεμοφόδια στάνταρ έσπαγαν τα λαστιχάκια και κάθε λίγο είχαμε time-out για αντικατάσταση. Εκτός αυτού υπήρχαν ένα κάρο "extra" εξαρτήματα (εξίσου κακής ποιότητας) που πωλούνταν ξεχωριστά. Όπως και να'χει πάντως το παιχνίδι αυτό είναι ένα απ'τα σημαντικότερα μιας συγκεκριμένης γενιάς (των σημερινών τριαντα-λίγο...) και έκανε θραύση κατα την περίοδο των εορτών τόσο του 1984 όσο και του '85. Αυτή ήταν και η περίοδος προβολής της"ψαρωτικής"όπως είπαμε διαφήμισης" .

Πίσω
Μπλουζα