Rinus Cesar είπε:
- Για το γουιντσέρφινγκ της Playmobil θυμάμαι μια απαλή παιδική φωνούλα [μάλλον από κοριτσάκι] να τραγουδά το εξής : Παίξτε με Πλεημομπίλ / γουιντσέρφινγκ της Πλεημομπίλ / ανοίξτε πανιά κι όπου πάει / Γουιντσέρφιιιινγκ ... της πλεημομπίλ !!! Και κατά τη διάρκεια του σποτ βλέπαμε το γουιντσέρφινγκ της Playmobil να πλέει πάνω στα ήρεμα νερά !!! Τη διαφήμιση τη χρονολογώ στα μισά των 80ς ....
Όχι μόνο τη θυμάμαι, αλλά πιθανότατα και δε θα την ξεχάσω ποτέ!... Θυμάμαι το windsurf να πλέει μπροστά στα μάτια μου κι εγώ να το κοιτάζω σαν υπνωτισμένη!
Θυμάμαι να πηγαίνω και να κλαίγομαι στη μαμά μου "μήπως μπορούμε να το πάρουμε, ε, φανταστική μου μανούλα?!" και όταν δεν έπιασε το γλύψιμο, να τρέχω στην αγκαλιά του μπαμπά μου, που ποτέ δε με χάλασε χατήρι!
Έχω στο μυαλό μου την εικόνα από τη στιγμή που άνοιξα το κουτί και που έπαιξα μαζί του, λέγοντας ότι το ανθρωπάκι αυτό, είμαι εγώ που μια μέρα, θ' ανέβω στο windsurf (που δεν είχα!
) και θα πάω να γυρίσω όλες τις παραλίες!
Τελικά, κάποια στιγμή δόθηκε κι αυτό εν αγνοία μου (αααρργκκκγγρκκ! τα νεύρα μου!
)....
Πριν από 3-4 χρόνια όμως που ξεκίνησα να κάνω windsurf, όλες αυτές οι αναμνήσεις μου ήρθαν στο μυαλό, με το που κατόρθωσα ν' ανέβω στη σανίδα (....και να παραμείνω εκεί!
)
Ευχαριστώ, Rinus! :flower: