Τι ακούω απόψε ...

@bambinella 100

Και κάπου εδώ δεν θα μπορούσα να μην βάλω το φοβερό ντουέτο με τον Barry White (rip) στο τραγούδι All Around The World :

 
Γιατί μ αρέσει τόσο μα τόσο ο Τσιφόρος με το Σουγιούλ;;; Κι αν.. είναι της Κυριακίδου η προφορά βαριά... αλλά.. μ αρέσει...

 
@karapiperim Είναι Μαγκιόρα γυναίκα η Μπέμπα...Όμως όπως λέει και η ίδια στο (3:43) στο τραγούδι που έβαλες.. μ'αρεσει !!!! :love:
 
Αυτούς μικρός τους μπερδευα και τους έλεγα Παντιέρα, άλλες φορές Θαντερα και Πανθερα.. :rofl:
 
πολύ ωραία η Sade @Always Somewhere smooth operator αν καταλαβαίνω καλά σημαίνει κάτι σαν το σιγανό ποταμάκι που λέμε εμείς. έχω και ένα δίσκο της.
 
πολύ ωραία η Sade @Always Somewhere smooth operator αν καταλαβαίνω καλά σημαίνει κάτι σαν το σιγανό ποταμάκι που λέμε εμείς. έχω και ένα δίσκο της.


smooth-operator. Noun. (plural smooth operators) (idiomatic) A person who accomplishes tasks with efficiency and grace, especially one with verbal skills who is persuasive in interpersonal relationships, negotiation, etc. (idiomatic) A skillful, manipulative person, con artist, or clever scoundrel.

πηγή

;)
 
Deep Purple - Living Wreck απο τον δισκο In Rock (1970).


Το ειχα σε βινύλιο και φυσικα οταν βγηκε σε CD η επετειακή έκδοση για τα 25 χρονια έσπευσα να την αγορασω μονο και μονο για να πεσω θυμα της ελαττωματικής εκδοσης που κυκλοφορησε αρχικα. Και φυσικα ενα απο τα δυο λαθη ηταν στην εισαγωγή αυτης της τραγουδαρας. Μολις το ακουσα πηρα το cd και το LP ανα χειρας και βουρ στο δισκαδικο. Ανοιξε και το αλλο ιδιο cd που ειχε στο ραφι και τα ακουσαμε διπλα διπλα, αλλα ηταν και εκεινο το ιδιο πραγμα, οποτε μεχρι σημερα εχω την ελαττωματική πρώτη έκδοση...
 
Κυριακή, χειμωνιάτικο βροχερό σούρουπο, κρύο έξω, μέσα θαλπωρή, το τζάκι έχει φουντώσει για τα καλά, τα παιδιά μικρά παίζουν με τα παιχνίδια τους, η σύζυγος διαβάζει ένα βιβλίο και εγώ κάθομαι δίπλα της με ένα κονιάκ ακούγοντας στα στερεοφωνικά ακουστικά το "I Wanna Go" του Orso Maria Guerrini από την σειρά Call of the Wild εμπνευσμένη από το έργο του Jack London. Στιγμές που δεν θα ξανάρθουν πιά, απλά επανέρχοντα οι μνήμες ακούγοντας τη μουσική...........

Να σημειώσω ότι την σειρά την έπαιζε η ΥΕΝΕΔ στις αρχές των '70ς και με είχε εντυπωσιάσει η μουσική, την οποία κατάφερα να βρω στην εποχή του διαδικτύου.

 
Πίσω
Μπλουζα