Σχετικά με την κασέτα με τα Μπέμπικα τραγούδια, όταν γύρισα σπίτι έκανα ανασκαφές στο υπόγειο ένθα κείνται εξορισμένες οι εκατοντάδες κασέτες μου (αν και έχω πετάξει άπειρες, αφού δεν έχω κασετόφωνο πια), και την βρήκα. Κατά παράβαση κανόνων και δεοντολογίας, σκανάρισα το εξώφυλλο να δείτε τα αριστουργήματα που περιείχε και το όλο καλαίσθητο δημιούργημα. Copyright 1972, παρακαλώ. Προς εξιλέωσή μου, βάζω και το άλλο μέγα σουξέ της κασέτας, "A MODERN WIDOW". Δεν είναι με τη Σεβάς Χανούμ αλλά με την Μπέττυ Δασκαλάκη.
Δεν πλησιάζει καν την εκτέλεση της Καίτης Γκρέυ, αλλά είναι αξιοπρεπής, για το είδος αυτό πάντα, διότι το τραγούδι και η τραγουδίστρια είναι χάλια, αλλά λιγότερο χάλια.
Τελικά όλη η κασέτα είναι με τον Μπέμπη, γιατί βρήκα κι άλλα τραγούδια της στο youtube, και είναι οι εκτελέσεις που θυμάμαι, από μια κασέτα που έχω ακούσει πάμπολλες φορές ελλείψει άλλης ελληνικής μουσικής. Το "Σ'αγάπησα στ' αλήθεια" εκτός από τον Μπέμπη έχει και τον Ιορδάνη Τσομίδη στο μπουζούκι, τον Τάσο Χαλκιά κλαρίνο, και τη Σεβάς Χανούμ οπότε είναι ντοκουμέντο. (Έχει κι έναν Στέλιο Σουγιουλτζή που σήμερα πρωτοείδα το όνομά του οπότε δεν ξέρω πόσο σπουδαίος ήταν σ' αυτούς τους κύκλους)
Καλή σας όρεξη