Τι ακούω απόψε ...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας don dokken
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Matt Monro - I will wait for you

Υπέροχη μουσική,υπέροχο τραγούδι..Η μουσική φυσικά δεν είναι από τη συγκεκριμένη ταινία στο βίντεο,αλλά είναι το soundtrack απ τις "Ομπρέλες του Χερβούργου" (δεν θυμάμαι όμως να είχε και την αγγλική version.Μπορεί..).
Από τις πιο δυνατές σκηνές,η σκηνή στο βενζινάδικο στο τέλος της ταινίας [βρε "άμυαλη" μάνα,άφησες το παιδάκι έξω στο ψοφόκρυο, για να "ζητήσεις άφεση" και να "δικαιολογηθείς" (έμμεσα βέβαια)]. Ο έρωτας και η αγάπη δεν χρειάζονται "ομπρέλες"..Δεν φοβούνται την βροχή!
Έχω χρόνια να την δω την ταινία,αλλά το instrumental που παίζει όταν φεύγει η Ντενέβ από το βενζινάδικο,είναι αξέχαστο!..Δεν ξέρω τι ένιωθα στο τέλος.Λύπη, ικανοποίηση?..Πάντως,η μουσική δεν ήθελα να τελειώσει.

Υπέροχη μουσική,υπέροχο τραγούδι..Η μουσική φυσικά δεν είναι από τη συγκεκριμένη ταινία στο βίντεο,αλλά είναι το soundtrack απ τις "Ομπρέλες του Χερβούργου" (δεν θυμάμαι όμως να είχε και την αγγλική version.Μπορεί..).
Από τις πιο δυνατές σκηνές,η σκηνή στο βενζινάδικο στο τέλος της ταινίας [βρε "άμυαλη" μάνα,άφησες το παιδάκι έξω στο ψοφόκρυο, για να "ζητήσεις άφεση" και να "δικαιολογηθείς" (έμμεσα βέβαια)]. Ο έρωτας και η αγάπη δεν χρειάζονται "ομπρέλες"..Δεν φοβούνται την βροχή!
Έχω χρόνια να την δω την ταινία,αλλά το instrumental που παίζει όταν φεύγει η Ντενέβ από το βενζινάδικο,είναι αξέχαστο!..Δεν ξέρω τι ένιωθα στο τέλος.Λύπη, ικανοποίηση?..Πάντως,η μουσική δεν ήθελα να τελειώσει.

Εννοείται ότι η μουσική δεν είναι από την ταινία αυτή. Έχουν κάνει όμως όμορφο κολάζ από την ρώσικη ταινία "Ναύαρχος" (ADMIRAL). Συνήθως, γράφω στο YouTube το τραγούδι που θέλω να ακούσω και μετά διαλέγω τη version που μου αρέσει περισσότερο... :)

Και μιας και "πιάσαμε" τον Matt Monro, να προτείνω και το "Wednesday's child" που είναι το sountrack της ταινίας "Απόρρητος φάκελος Κουίλερ (1966)"..Φανταστικό τραγούδι,υπέροχο soundtrack, πανέμορφη Senta Berger!..Θα το ποστάρω το βράδυ,για να είμαι και μες στο thread (να ανακαλύψω βέβαια πρώτα πως ποστάρετε βρε παιδιά τα clipάκια, γιατί δεν έχω ιδέα)

Και μιας και "πιάσαμε" τον Matt Monro, να προτείνω και το "Wednesday's child" που είναι το sountrack της ταινίας "Απόρρητος φάκελος Κουίλερ (1966)"..Φανταστικό τραγούδι,υπέροχο soundtrack, πανέμορφη Senta Berger!..Θα το ποστάρω το βράδυ,για να είμαι και μες στο thread (να ανακαλύψω βέβαια πρώτα πως ποστάρετε βρε παιδιά τα clipάκια, γιατί δεν έχω ιδέα)

Κάτω από κάθε βιντεάκι στο YouTube γράφει "Κοινοποίηση". Πατάς και σου βγάζει ένα http:....... το οποίο κάνεις Αντιγραφή (Copy) και το μεταφέρεις εδώ με Επικόλληση (Paste).

Κάτω από κάθε βιντεάκι στο YouTube γράφει "Κοινοποίηση". Πατάς και σου βγάζει ένα http:....... το οποίο κάνεις Αντιγραφή (Copy) και το μεταφέρεις εδώ με Επικόλληση (Paste).
Ευχαριστώ, για τη βοήθεια, θα το προσπαθήσω το βράδυ ( ωραία!..έβαλα το "προσπαθήσω" και διαβάζεται λες και πρόκειται να λύσω το γόρδιο δεσμό..)

Matt Monro λοιπόν, το "Wednesday's child",soundtrack της ταινίας "Απόρρητος φάκελος Κουίλερ (1966)"..Το clipάκι περιέχει και σκηνές από την ταινία, σχεδόν είναι η περίληψη της ταινίας, και περιέχει και μερικά spoiler..Διάλεξα το συγκεκριμένο,επειδή είναι γεμάτο με την πανέμορφη Senta Berger που δεν "χορταίνω" να την βλέπω..(η ταινία είναι είναι κατασκοπικό θρίλερ-δράμα,πιο "προσγειωμένο" σε σχέση με Τζέιμς Μποντ ταινία και ένα μικρό love story).

Γιωργος Μαρινος - Μη μου μιλας γι' αγαπη

Φίλε metalcandyman, το "ελάφρυνες" μ'αυτό σήμερα..Θα απαντήσω λοιπόν και εγώ με ανάλογο light άκουσμα (γιατί μας αρέσει ΚΑΙ το hard rock φυσικά)..Για περισσότερο όμως επικό,power,heavy τις επόμενες νύχτες..Απόψε πιο "ελαφρύ":

Απο νωρίς λίγο λίγο στο κλίμα...Σαν αύριο. 4/2/2019 Keith Flint (κρίμα κ με πιο χαζό τρόπο...)

Φίλε metalcandyman, το "ελάφρυνες" μ'αυτό σήμερα..Θα απαντήσω λοιπόν και εγώ με ανάλογο light άκουσμα (γιατί μας αρέσει ΚΑΙ το hard rock φυσικά)..Για περισσότερο όμως επικό,power,heavy τις επόμενες νύχτες..Απόψε πιο "ελαφρύ":
χαχαχαχαχα ετσι ακριβως φιλαρακι μου.Απλα οπως θα δεις απο την ωρα του post το ποσταρα στης 10 παρα το πρωι οποτε θελω λιγο ετσι κανα δυο τραγουδακια ποιο αναλαφρα και μετα βαζω της επομενες λιστες μου οταν εχω δουλεια η απλα καθομαι στο μαγαζι κυνηγοντας τους πελατες με το δικανο :p :p :p :p :p

Διαβάστε αυτά που γράφει..

:)

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα