Και αυτη είναι η αγαπημένη μου μουσικοχορευτική σκηνή έβερ, από τα 28 χρόνια ζωής μου. ΕΒΕΡ! Κάτω από το βίντεο ακολουθεί σχετική ιστοριούλα (για σένα που γουστάρεις τις αναμνήσεις των αλλωνώνανε).
Κάπου λίγο πριν το καλοκαίρι του 1986, πριν τελειώσω την εκτη δημοτικού, ενας συμμαθητής κάλεσε οριζμένους από εμάς σε πάρτυ γεννεθλίων. Καποια στιγμή βάζει στο βίντεο την ταινία Beat street, με περιεχόμενο break dance. Γιατί εβαλε ταινία break dance; Γιατί ήταν της μόδας. Ολοι προσπαθούσαμε να κάνουμε ό,τι κινήσεις μπορούσαμε και σκεφτείτε ότι ήμασταν με το ζόρι 12 κλεισμένα οι περισσότεροι. Μολις είδα την πιο πάνω σκηνή, μου έπεσε το σαγώνι, πρώτον γιατί το τραγουδάκι το έψαχνα σαν τρελός και δεύτερον γιατί μ'άρεσαν πολύ τα χορευτικά. Από εκείνη τη μέρα, κόντεψα να σπάσω ποδάρια αρκετές φορές. Ολοι στο σχολείο είχαμε μουρλαθεί. Ντάξει, όχι όλοι αλλά όσοι είχαμε χορευτικές βλέψεις. Το τραγουδάκι έμαθα σε ποιά ταινία ήταν, αλλά δε συγκράτησα τον τίτλο. Επρεπε να περάσουν πάρα πολλά χρόνια για να ξαναδώ την ταινία όπου έμαθα τον τίτλο της και από τότε εχω ξαναδεί αυτή τη σκηνή άπειρες φορές. Πόσο πιο απλό και πιο γνήσιο ήταν το break dancing τότε....