Αυτή η κασέτα πλέον μου εξάψει την περιέργεια μόνο και μόνο για τις διασκευές. Την έχεις ακόμη; αν είναι, να την ψηφιοποιήσουμε!Αυτό το τραγούδι βρισκόταν σ'εκείνη την κασέτα του 1982-83 με τη μπλε ετικέτα που είχε ανάμεσά τους το Moskau/Ghingis Kan και το Just an illusion που έχω αναφέρει κι άλλες φορές. Οταν μεγάλωσα αρκετά και αφού τα MP3 είχαν μπει για τα καλά στη ζωή μας, έπεσε στα χέρια μου η εκδοση αυτή που έβαλες που είναι και η πρωτότυπη και συνειδητοποίησα ότι η δική μου ηταν διασκευή. Μαλιστα τώρα μου ήρθε φλασιά. Στην κασέτα εκείνη βρισκόταν μια διασκευή του Eye of the tiger.
Ο ορισμός του headbanging!Εγώ έπεσα πάνω σε αυτό (ποιος τα θυμάται αυτά τα τρελοκομεία εκεί μέσα 80ς;Επαιζαν στο Μουσικοραμα,από εκεί τους είχα μάθει): Sigue Sigue Sputnik "Love Missile F1-11":
Μμμμμ....δεν είμαι βέβαιος. Παρ'ολ'αυτά, μολις ανοίξουν...τα σύνορα και πάω για μερικές μερες στο πατρικό μου στη Χαλκίδα, θα βαλω τη μάνα μου να ψάξει. Μέχρι πριν αρκετά χρόνια που της είχα πει να ξεσκονίσει λίγο την αποθήκη, είχε βρει αυτά που της είχα ζητήσει, και δεν ήταν κασέτες. Οι μανάδες καλές χρυσές όταν σε γεννάνε και τους κάνεις την τιμή που είσαι παιδί τους, αλλά όταν μεγαλώνουν...τα σκατώνουν σε κάτι τέτοια θέματα. Ενας συνάδελφος μου είχε πει κάποτε ότι η μάνα του είχε σκίσει ένα Πιξελ για να τυλίξει φρούτα για μία γειτόνισσα. Θα πρέπει ήταν τα πρώτα bit-fruits.Αυτή η κασέτα πλέον μου εξάψει την περιέργεια μόνο και μόνο για τις διασκευές. Την έχεις ακόμη; αν είναι, να την ψηφιοποιήσουμε!
Ε μα τι μητρικός θηλασμός, ξενύχτια με τις ιώσεις και φτιάξε φρουτόκρεμες με πέντε βιολογικά φρούτα και ψαρόσουπες με σχολαστικότατο ξεκοκκάλισμα και άλλες τινές μπούρδες. Αυτό που θα μείνει στο τέλος είναι η κούτα με τα γκορμίτι και τα bayblade να εκφράζει την αγάπη μου στο γιό μου.Ο ορισμός του headbanging!
Μμμμμ....δεν είμαι βέβαιος. Παρ'ολ'αυτά, μολις ανοίξουν...τα σύνορα και πάω για μερικές μερες στο πατρικό μου στη Χαλκίδα, θα βαλω τη μάνα μου να ψάξει. Μέχρι πριν αρκετά χρόνια που της είχα πει να ξεσκονίσει λίγο την αποθήκη, είχε βρει αυτά που της είχα ζητήσει, και δεν ήταν κασέτες. Οι μανάδες καλές χρυσές όταν σε γεννάνε και τους κάνεις την τιμή που είσαι παιδί τους, αλλά όταν μεγαλώνουν...τα σκατώνουν σε κάτι τέτοια θέματα. Ενας συνάδελφος μου είχε πει κάποτε ότι η μάνα του είχε σκίσει ένα Πιξελ για να τυλίξει φρούτα για μία γειτόνισσα. Θα πρέπει ήταν τα πρώτα bit-fruits.
Με παρεξήγησες. Για τα lego/playmobil μιλάω μόνο, αυτά που χωρίς να σε ρωτήσουν τα πετάνε επειδή σκέφτονται ότι "μεγαλωσες" και δε θα θες να ξαναπαίξεις. Αν και πρέπει να ομολογήσω ότι η δική μου έχει πετάξει ελάχιστα πράγματα και κάποια ήταν κατά λάθος σε κούτες που δεν έπρεπε.Rygar θέλεις ξύλο.
Πάντως για τα playmobil και τα lego συμφωνώ και υπάρχει ειδική μέριμνα.
Αλήθεια τώρα @Bajar, έχεις ποστάρει αυτό το track? Ήθελα να το βάλω εγώ. Ας είναι...Disco για σήμερα. Όσο προχωράει το καλοκαίρι κι εν αναμονή των διακοπών, η ανάγκη για πιο ανάλαφρα ακούσματα μεγαλώνει.
Oh yeah!
Pino D'Angiò - Ma quale idea (1981)
Και δεν το έβαζες; τόσες φορές έχουμε επαναλάβει τραγούδια εδώ μέσα. Άλλωστε είχε να παίξει από πέρσι, θα ήταν ωραίο να το ξαναθυμηθούμε.Αλήθεια τώρα @Bajar, έχεις ποστάρει αυτό το track? Ήθελα να το βάλω εγώ. Ας είναι...