Τι ακούω απόψε ...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας don dokken
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τέλειο, αυτό @Bajar είναι ένα track που αγαπώ από παιδί.

Πολύ ωραίο!

Mike Oldfield - Ommadawn (Part One) (1975)

Μεγάλη μορφή της μουσικής ο Mike Oldfield...ζωντανός θρύλος και ξεκίνησε πιτσιρικάς το ταξίδι του στην μουσική ,σχεδόν 19 με 20 όταν έγραψε το έργο "Tubular Bells''...

Pink Floyd-The dark side of the moon
από κασέτα όμως και περιέχει φυσικά το συγκλονιστικό brain damage
Άκουγα το άλμπουμ πρόσφατα και σκεφτηκα αν το TDSOTH είναι ο δίσκος που έχω ακούσει περισσότερες φορές στην ζωή μου. Ίσως, ίσως όχι, πάντως κάθε φορά που το ακούω ανακαλύπτω κάτι καινούργιο. Φίλε @Uskoke πρόσφατα άκουσα το The Endless River που κυκλοφόρησε το 2014. Δεν ξέρω γιατί το είχα προσπεράσει, στα δικά μου μουσικά γούστα είναι από τα ωραιότερα album των Pink Floyd. Instrumental, ονειρικό, ψυχεδελικό, στο προτείνω αν δεν έχει τύχει να το ακούσεις. Διαστημικό!

Γιάννης Πουλόπουλος - Όσα δεν βάνει ο Λογισμός (1969)

Manilla Road - flaming metal systems

...Up The Hammers to Stay...

[for the select few, and that's how it should be]

Ευτυχώς που τα ανεβάζεις εσύ Blue Max γιατί τόσα χρόνια οι καλλιτέχνες και οι τίτλοι της soul είναι αχταρμάς στο μυαλό μου (εκτός από ότι έχει τραγουδήσει ο Teddy βέβαια....)
Πολύ καλό το συγκεκριμένο. :)

Ευτυχώς που τα ανεβάζεις εσύ Blue Max γιατί τόσα χρόνια οι καλλιτέχνες και οι τίτλοι της soul είναι αχταρμάς στο μυαλό μου (εκτός από ότι έχει τραγουδήσει ο Teddy βέβαια....)
Πολύ καλό το συγκεκριμένο. :)
Χαίρομαι που σου αρέσει. Α καλά, και στο δικό μου μυαλό το ίδιο αχταρμάς είναι. Το topic αυτό είναι ευκαιρία να τα ξαναθυμηθώ. Διάβασα πως οι Mystic Merlin έκαναν ταυτόχρονα μαγικά σόου στα live τους. Τέλη 70s αρχές 80s. Φαντάσου την εικόνα. :)

Cry Before Dawn - Witness for the World (1989)

Πίσω
Μπλουζα