Καραλάικ!!!! Πες μου τώρα ότι το πιάνο του Song for Denise είναι δανεισμένο από αυτό εδώ;;;
Μάλλον ναι, φαίνεται το άκουσαν, τους άρεσε, συμβαίνει στην μουσική. Εγώ το βρίσκω νορμάλ. Μόνο τον Vanilla Ice σταυρώσανε οι Φαρισαίοι...Καραλάικ!!!! Πες μου τώρα ότι το πιάνο του Song for Denise είναι δανεισμένο από αυτό εδώ;;;
Υπέροχο @paulochelao24, αγαπημένη μπάντα.Όταν το πρωτάκουσα αυτό το κομμάτι γύρω στο 1994 είχα συγκλονιστεί,αυτό ακούω και τώρα. Επίσης δυνατή και συναισθηματική στιγμή σε αυτό το βιντεάκι (πέρα απ' το ίδιο το κομμάτι των Waterboys), είναι και τα διάφορα άλμπουμς που αρχίζουν να περνάνε γρήγορα απ' την οθόνη (απ' το 3:00 και μετά), αρχικά αχνά και μετά πιο καθαρά, άλμπουμς απ' το ανεξάρτητο ροκ της δεκαετίας του '80 ή κολλεγιακό ροκ όπως το έλεγαν τότε οι δισκοκριτικοί :
Μου αρέσουν κάποια παλιά track των Aerosmith όπως αυτό που το έχω σε βινύλιο.Aerosmith - Janie's got a gun
Σε αντίθεση με τους Cult που είμαι μεγας φαν τους, αυτοί εδώ δε μ'αρέσουν ιδιαίτερα. Αυτό μ'αρέσει πολύ όμως.