πολύ ωραίο το κομμάτι αυτό της Μαριάννας (νομίζω μας είχε εκπροσωπήσει με άλλο κομμάτι το 1990 ; )Λίγο που ήρθα στα πάτρια (επιτέλους!) λίγο που πέτυχα παλιούς συμμαθητές στο δρόμο, λίγο που ξέθαψα κάτι κασέτες από τότε που είχαν ακόμη χρώμα μπεζ ή μαύρο, λίγο που σήμερα έχει Eurovision*, ε μ' έπιασε μια νοσταλγία και σήμερα η Italo του Σαββάτου ξεκίνησε από (πολύ) νωρίς.
Mariana - Talk about love (1985)
*Εκτός από τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο στους στίχους έβαλε το χέρι του και ο Βασίλης Δερτιλής, το έτερον μέλος του group Bang (το ένα ήταν ο Θάνος Καλλίρης) που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διαγωνισμό της Eurovision το 1987 καταλαμβάνοντας τη 10η θέση.
Ναι, όντως μας έχει εκπροσωπήσει όχι μια αλλά δυόμιση φορές. Μία το 1989 με "Το δικό σου αστέρι" (9η θέση), μία το 1996, με απευθείας ανάθεση νομίζω, με το "Εμείς φοράμε το χειμώνα ανοιξιάτικα" (14η θέση) και η μισή φορά ήταν με τους Bang που είπαμε πιο πριν στο Stop όπου έκανε backing vocals. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποτε την αποκαλούσαν Μις Eurovision.πολύ ωραίο το κομμάτι αυτό της Μαριάννας (νομίζω μας είχε εκπροσωπήσει με άλλο κομμάτι το 1990 ; )
Like για το κομμάτι, και για το σχόλιο. Ήταν η εποχή που οι CEOs του ξενόφερτου και αλλότριου μονοθεϊσμού Α.Ε. έκαναν ακτιβισμό , με το νόμο Τρίτση, μετά με το έργο του Σκορσέζε (που εν τω μεταξύ βαθιά θρησκόληπτος και που για όποιον είχε IQ > Bible belt, το έργο είναι εξωφρενικά "faithful".. τι ψαχνς'...). Μυαλα απο το παρελθον της θρησκο-φορμολης. Τα δικα μας μυαλα απο το μελλον κ ας ειν ρετρο-βιντατζο-φουτουριστικο-80ςEurovision γαρ και θυμήθηκα το κομμάτι της Πωλίνας που δεν συμμετείχε το 1986 εξαιτίας των χριστιανο-ρασοφόρων του Μεσαίωνα.
Αγαπημένο σαξόφωνο και κλασικά ποπ-ροκ σολαρίσματα με την υπογραφή του Χάρη Χαλκίτη, πατέρα της Βικτώριας.
Ψάξτε για φωτογραφίες της όταν ήταν πολύ μικρή. Η ομορφιά της για εκείνη την εποχή ηταν από άλλο πλανήτη.