Blue Max
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 14.814
Με το που πιάνει Ιούνιος και καύσωνας μπαίνω στο 70s Athenian Riviera mood και δεν έχω διόλου μυαλό να δουλέψω! Ανέβασες κι εσύ βρε Blue Max το υπέροχο, μοναδικό, συγκλονιστικό κι ανεπανάληπτο κομμάτι του Ψυχή και Σάρκα και απόγινα!Λείπει το vocal λαλαλα αλλά και έτσι μου αρέσει πολύ.
Μωρέ τώρα που το σκέφτομαι, και ανάποδα να έπαιζε πάλι θα μου άρεσε. Είναι Σατανικό, τέλος.
Γιώργος Χατζηνάσιος - Εσύ και εγώ (Ορχηστικό 1974)
Είναι μια μουσική ανάμνηση της παιδικής μου ηλικίας. Από τις ωραιότερες μου. Βλέπω πως είναι και άλλων παιδιών και χαίρομαι πολύ. Με κάνει να νιώθω άνετα. Το Anonimo Veneziano εδώ μέσα το άκουσα πρώτη φορά. Αυτόματα σταμάτησα ότι έκανα και είπα ουάου.Ανέβασες κι εσύ βρε Blue Max το υπέροχο, μοναδικό, συγκλονιστικό κι ανεπανάληπτο κομμάτι του Ψυχή και Σάρκα και απόγινα!
Λοιπόν αυτή η ζέστα μου έχει προκαλέσει Υστερία. Ειδικά στη δουλειά μου (βιομηχανία με θερμό περιβάλλον) η κατάσταση είναι ανυπόφορη.
Κ'φή Λεπάρδαλη - Υστερία
Το τραγουδάκι δεν είναι καν μεταλ, πιο πολύ AOR θα έλεγα. Αλλωστε στο wikipedia, η μπαντα χαρακτηρίζεται ως rock band, και προφανώς δεν είναι τυχαία γραμμένο αλλά με τις ευλογίες της μπάντας. Από τις αγαπημένες μου μπαντες. Είχα σκάσει όταν είχε πεθάνει ο Κλαρκ.
Αφού απομακρυνθείς 2-3 χλμ από τα διόδια των Αφιδνών στο ρεύμα προς Χαλκίδα και χωρίς να αλλάξεις συχνότητα, θα ακούς τον Αρμονία, τον κατ'εμέ πιο ποιοτικό σταθμό Ευβοιας και Βοιωτίας. Αν εχεις ακούσει Μουσικό, παίζει το ίδιο στυλ ελληνικής μουσικής.Βρε συ Rygar, σε είxα στο μυαλό μου το προηγούμενο ΣΚ γιατί ήμουν στην ΠΑΘΕ και κάποια στιγμή μετά το Σχηματάρι το Ατλαντίς έπαψε να εκπέμπει (λογικό). Εσύ τι ακούς μετά; Γιατί το μόνο που κατάφερα ήταν να πήξω στα κλαρίνα.