Blue Max
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 14.814
Ααααα!! Πόσες αναμνήσεις!!!Θα βάλω ένα αγαπημένο που σίγουρα έχει ξαναμπεί αλλά έλα που πρέπει να τιμηθεί η Ιταλία που το σήκωσε μέσα στο Γουέμπλεϊ κόντρα στην Αγγλία. Έτσι και αλλιώς δε χορταίνεται το sara perche ti amo.
VIVA ITALIA!
Καταπληκτικό! Αν και είμαι λάτρης της italodisco, δεν το ήξερα αυτό. Καταγράφηκε στο αρχείο μου.Simoncioni - Hello (1986)
Και μετά λένε ότι οι μεταλλάδες δεν έχουν κλασική παιδεία. Από Tchaikovsky μέχρι Beethoven έχει το κομμάτι και τα σπάει!Accept-Metal Heart
Δέχομαι-σιδερένια καρδιά
και από τα αγαπημένα μου ο Udo στα χάϊ του φοβερός στούντιο δίσκος πάλι τον είχα σε κασέτα τώρα στο γιουτούμπι!
Την Μαρινέλα την θεωρώ την καλύτερη φωνή στην Ελλάδα. Δεν μ αρέσει το ρεπερτόριό της όμως. Δεν συγκρίνεται ας πούμε με αυτό της Μοσχολιού, η οποία έχει και αυτή φοβερή φωνή αλλά νομίζω όχι σαν της Μαρινέλας. Η Μαρινέλα έχει πει πολλά χαζά τραγούδια τα οποία τα έχει εξυψώσει με την φωνή της. Αυτό το τραγούδι της όμως μ αρέσει, το αγαπώ και συγκινούμαι όταν το ακούω. Έχει μεταδώσει πολύ συναίσθημα η ερμηνεύτρια, έχει συγκινητικό στίχο, έχει ωραία μουσική. Συγκινούμαι επίσης γιατί μου θυμϊζει τον γάμο δύο πολύ καλών μου φίλων που το χορέψαν σαν πρώτο χορό με πολύ συναίσθημα όμως και χωρίς χορογραφίες και φιοριτούρες ή σαν να βαριούνται. Χάρηκα που το έβαλες Βιβή.Μαρινελλα - Παρ' το φεγγαρι και καντο βερα μου