Λοιπόν σκεφτόμουν αυτές τις μέρες να σε ρωτήσω τι έγινε με τον Ατλαντίς, μια που τον είχα μόνιμα στη μνήμη του ραδιοφώνου στο αυτοκίνητο χρόνια τώρα (κι ο οποίος κατά ένα περίεργο τρόπο έπιανε πάντα καλύτερα στα δυτικά προάστια και μέχρι το Κιάτο παρά στο Σύνταγμα).
Γύρισα από ένα ταξίδι στις 4 αυτού του μήνα, νωρίς το βράδυ, μπαίνω στο αυτοκίνητο, ανοίγω ραδιόφωνο, έπαιζε το Highway Star αλλά κάτι δε μου πήγαινε καλά. Σαν να μην ήταν το τραγούδι όπως το ξέρω. Συνειδητοποιώ ότι είναι άλλη εκτέλεση (τις πιάνω σχετικά εύκολα, ακόμη κι αν είναι 98% κοντά στο αυθεντικό, λέμε τώρα) κι απόρησα γιατί ξέρω ότι ο σταθμός βάζει τα ορίτζιναλ. Μετά παίζει κάτι επίσης τρομερά γνωστό, νομίζω Hello από Doors, πάλι τα ίδια, αυτή τη φορά πιο εμφανής η διασκευή. Μέχρι να φτάσω Αθήνα, συνέχισε αυτό το βιολί και ξαφνικά πετάει και το διαφημιστικό Rebel 105,2. Έπαθα σοκ! Τι 'ν' τούτο;;; Για να μην τα πολυλογώ, πήρα τέτοια απογοήτευση που ούτε πήγα να ψάξω τι έγινε με τον Ατλαντίς όλες αυτές τις μέρες. Σήμερα το πρωί έβαλα από περιέργεια να ξανακούσω, πάλι έβαλε κάτι πολύ γνωστό από παλιά ροκ, πάλι δεν μου έκανε 100% original εκτέλεση (δεν είχα και το κινητό δίπλα να το shazamαρω), ε κι εκεί είπα "τέλος" και βγήκε από τη μνήμη η συχνότητα με συνοπτικές διαδικασίες.
Καλά έκανες και το πόσταρες εδώ, έστω κι αν πρόκειται για πικρά νέα. Δεν είχα άλλο σταθμό ν' ακούω μέταλλα στο αυτοκίνητο, να πω την αλήθεια (δεν ξέρω κιόλας αν υπάρχει και κάποιος άλλος γενικά στο λεκανοπέδιο και να τον πιάνω στην περιοχή μου). Τώρα πάει κι αυτό. Θα βάζω playlist σε κάρτα μνήμης πλέον. Κρίμα! (και για το τέλος του σταθμού και για μας τους επί σειρά ετών ακροατές).