Η Κιμ ηταν ο υπέρτατος κορίτσαρος των 80'ς, στο μουσικό στερέωμα.Kim Wilde - Cambodia (1981)
Ο πιο αγαπημένος μου δίσκος τους. Καταπληκτική δουλειά! Θυμάμαι όταν έκανα πρόγραμμα σε ένα καφέ μπάρ το 2002 έβαζα συχνά το "Elvis Presley and America" ένα όχι τόσο γνωστό τους κομμάτι. Είναι όλα ένα κι ένα απ' αυτόν τον δίσκο ακόμη και το "4th of July" που είναι κάπως πειραματικό και ορχηστρικό.
Glenn Miller - In the Mood - Sun Valley Serenade (1941) HQ
Ναι ναι, και για μένα αυτός είναι.Ο πιο αγαπημένος μου δίσκος τους. Καταπληκτική δουλειά!
Φανταστικό, το ξέρω το demo. Έχω αγάπη στα demo σε οποιοδήποτε format, αλλά κυρίως σε PC λόγω της ενασχολησής μου με την assembly σε αυτό. Μια υπερσυλλογή 638 mb με 9500 demo όλων των ειδών, σε PC πλατφόρμες (DOS, Windows, Java, Linux...) θα βρεις εδώ. Αξίζει να την κατεβάσεις (απενεργοποίησε όμως πρώτα το AV σου γιατί πιθανόν να πάθει ντελίριο).Το πρώτο δυνατό PC Demo που κοντραρε για πρώτη φορά την Amiga σε θέμα γραφικών και μουσικής. Μην ξεχνιόμαστε όμως....
C= Amiga Rulez!
Queensryche - Silent lucidity (live)
Καταπληκτική live εκτέλεση, σα να ακούς το δίσκο. Και τί ωραία φωνή αυτός ο Tate.
Ευχές κι από μένα στις εορτάζουσεςΕχουμε καμια Αννούλα εδώ μεσα για να ευχηθώ;
Καράλης - Αννα