Ωραίες οι επιλογές σου από 90s. Καλημέρα.Blue Aeroplanes "Jacket Hangs" (1990)
Αναγνωρίζω την αξία του βέβαια αλλά είναι από τα λίγα κομμάτια που όταν τα ακούω όχι μελαγχολία αλλά σφίξιμο στην καρδιά και στο στομάχι με πιάνει.
Αγαπώ Send Me An Angel.real life-send me an angel
επίσης ρομαντικό! υπάρχει και η διασκευή από deadstar assembly.
Θα σε ανεβάσω με κάτι πιο χαρωπό.Αναγνωρίζω την αξία του βέβαια αλλά είναι από τα λίγα κομμάτια που όταν τα ακούω όχι μελαγχολία αλλά σφίξιμο στην καρδιά και στο στομάχι με πιάνει.
Τι ωραία ταινία φίλε RIO. Αν δεν κάνω λάθος,τις τελευταίες μέρες σε μια "γύρα" μου στο forum για το ξένο σινεμά,είχα διαβάσει κάπου σε σχόλιο σου ότι δεν προτιμάς και τόσο πολύ ταινίες με "σχολεία". Πιστεύω ότι είναι από τις ελάχιστες αξιόλογες σ'αυτή την κατηγορία ταινιών. Σίγουρα δεν αποφεύγει κάποια κλασικά κλισέ,αλλά την βλέπεις ευχάριστα (φυσικά υπάρχει και στην ταινιοθήκη μου).
Όλο το album είναι ένα διαμάντι! Κι αφού ξεκίνησα το απόγευμά μου με progressive rock ας βάλω και κάτι από αυτούς εδώ που πάντα τους θεωρούσα πολύ ταλαντούχους.
Ναι είναι αλήθεια ότι δεν με ενθουσιάζει το συγκεκριμένο "είδος". Αν και την συγκεκριμένη που την είχα δει πριν κάμποσα χρόνια, θα την χαρακτήριζα καλή ταινία. Φυσικά την ανεβάζει πολύ και το εξαιρετικό soundtrack της.Τι ωραία ταινία φίλε RIO. Αν δεν κάνω λάθος,τις τελευταίες μέρες σε μια "γύρα" μου στο forum για το ξένο σινεμά,είχα διαβάσει κάπου σε σχόλιο σου ότι δεν προτιμάς και τόσο πολύ ταινίες με "σχολεία". Πιστεύω ότι είναι από τις ελάχιστες αξιόλογες σ'αυτή την κατηγορία ταινιών. Σίγουρα δεν αποφεύγει κάποια κλασικά κλισέ,αλλά την βλέπεις ευχάριστα (φυσικά υπάρχει και στην ταινιοθήκη μου).