Blue Max
The King of Retro®
- Αντιδράσεις
- 16.504
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ο τέταρτος προσωπικός δίσκος της Μαντώς και πρώτος χρυσός του Γιώργου Θεοφάνους.Μαντώ - Αισθήσεις (1992)
Τον έχω σε βινύλιο, είναι πολύ ωραίος δίσκος. Οι δε "Αισθήσεις" είναι αγαπημένο track.Ο τέταρτος προσωπικός δίσκος της Μαντώς και πρώτος χρυσός του Γιώργου Θεοφάνους.
Η Μαντώ επιπλέον του χρυσού δίσκου έλαβε και την αναμνηστική πλακέτα του συνθέτη καθώς έχει συνθέσει τα δύο τελευταία κομμάτια
του δίσκου: "Ξύπνα" σε στίχους Λίλας Ράνου και "Μεσάνυχτα" σε στίχους Ναταλίας Γερμανού. Πρόκειται για τις πρώτες συνθετικές της δημιουργίες που έχουν περιληφθεί σε δικό της δίσκο.
![]()
Μαντώ - Αισθήσεις...
View credits, reviews, tracks and shop for the 1992 Vinyl release of "Αισθήσεις..." on Discogs.www.discogs.com
Το Fantasia Theme είναι ακριβώς το ίδιο με το αντίστοιχο κομμάτι του 1984 Ken Freeman - The Tripods, από την ομώνυμη σειρά του BBC .
Εννοείται ότι τους έχω όλους και κάποιους μάλιστα διπλούς γιατί τους βρήκα σε καλύτερη κατάσταση. Εν τω μεταξύ σχετικά πρόσφατα απέκτησα σφραγισμένο τον δίσκο "Κίνηση Τρίτη" και άνοιξα με προσοχή την ζελατίνα για να μην την χαλάσω.Τον έχω σε βινύλιο, είναι πολύ ωραίος δίσκος. Οι δε "Αισθήσεις" είναι αγαπημένο track.
Σωστά. Είναι το track που ξεκίναγε το πρόγραμμα της και η disco Barbarella αν δεν κάνω λάθος. Εγώ το βρήκα σε βινύλιο Eva And Friends – You're All Alone, αγορασμένο από το Μοναστηράκι κάπου στα 00s.Το Fantasia Theme είναι ακριβώς το ίδιο με το αντίστοιχο κομμάτι του 1984 Ken Freeman - The Tripods, από την ομώνυμη σειρά του BBC .
![]()
Ken Freeman - The Tripods
View credits, reviews, tracks and shop for the 1984 Vinyl release of "The Tripods" on Discogs.www.discogs.com
Ken Freeman - Main Theme from the Tripods (1984)
Στην περιγραφή του βίντεο αναγράφονται :Ακούω το κανάλι του Γίώργου Παπαστεφάνου σήμερα. Καλύτερο από κάθε ραδιόφωνο.
Την είχα δει αυτή την εκπομπή (δεν έβλεπε κανείς τη Ρόζα Εσκενάζυ να χορεύει κάθε μέρα), αλλά δεν ήξερα την ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο οργανικό. Και λάτρευα τον Μαθιό Μπαλαμπάνη.
Καλή χρονιά. Κορυφαίοι στίχοι… Αποτύπωση της σχέσης μου με τη χώρα μας.Καλή Χρονιά σε όλες & όλους, με λίγο διαφορετική φέτος διάθεση.
Υγεία, τύχη και καλά ξεμπερδέματα σε όλους μας.