Blue Max
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 14.818
Μοναδικός και για μένα Bajar. Τι κομματάρα έβαλες.ήταν ένας μοναδικός καλλιτέχνης καθώς η φωνή του και τα τραγούδια του με συντρόφεψαν σε άπειρες στιγμές της προεφηβικής κι εφηβικής μου ηλικίας.
Patrice Rushen - Remind Me (1982) (σε instrumental cover του Christian Rossle που μου αρέσει)
Ούτε το ένα...ούτε το άλλο. Είναι all time classics.Την Παρασκευή το βράδυ θα έχουν την τιμητική τους αυτά με την Πρωτοχρονιάτικη συναυλία στη Βιέννη. Βιάζεσαι να έρθει ο καινούργιος χρόνος? Μπα, μάλλον βιάζεσαι να φύγει το 2021.
και η Ελληνική εκδοχή με την Μαίρη ΑλεξοπούλουPatty Pravo - La bambola
Το παρακάτω το είχα μικρός σε κασσέττα την οποία είχα λιώσει...Γιαννης Λογοθετης - Το Πρωί Στις 8. Απο τον δίσκο "ΛοΓοκρισιες" (1977).
Αν θελει κανεις να μου κανει ενα δωρο για τις γιορτες, θα ηθελα ενα cd box set με ολους τους δισκους του Γιαννη Λογοθετη remastered. Ευχαριστω.
'Οπως και να το κάνουμε ο ήχος του βινυλίου είναι αλλιώς. Τα cd είναι βέβαια πιο πρακτικά αλλά τα βινύλια έχουν την ιεροτελεστία τους. Πώς θα πιάσει κάποιος τον δίσκο από τις άκρες για να φύγει η όποια σκόνη υπάρχει και όταν τελειώσει η μία πλευρά να τον γυρίσει από την άλλη. Στα 33άρια δεν είναι τόσο πρόβλημα όσο στα 45άρια, αλλά τα τελευταία είναι άλλο πράγμα.Μεγαλωσα με αυτα γιατι οι γονεις μου ειχαν (και εχουν) πολλους απο αυτους τους δισκους απο οταν ηταν καινουριοι.
Τα εχω πρακτικα ολα σε mp3 με σχετικα καλη ποιοτητα, αλλα οπως και να το κανεις αλλο το mp3 απο παλια βινύλια και αλλο ενα καλο ψηφιακο remaster... πραγματικά θα το αγόραζα επι τοπου αν κυκλοφορούσε ενα cd box set.