Blue Max
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 14.814
Εξαιρετική συλλογή, όλα αυτά τα έχεις γνήσια?Η συλλογή όπως είναι καταχωρημένη στο discogs περιλαμβάνει ως σήμερα 444 (τα υπόλοιπα είναι ακαταχώρητα). Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν πωλούνται.
Check out g1973tony's music collection on Discogs
Dig through g1973tony's collection on the world's biggest online music database and marketplace & start cataloging your own. Happy Collecting!www.discogs.com
Προφανώς αναφέρεσαι στα CD. Ναι. Τα περισσότερα είναι αγορασμένα πρώτο χέρι, ενώ λίγα είναι μεταχειρισμένα τα οποία έχουν αγοραστεί εντός του 2021 (κάποια της Μαντώς και όχι μόνο).Εξαιρετική συλλογή, όλα αυτά τα έχεις γνήσια?
ααα εχόρτασα φάε τώρα ένα κρουασάν....Συνήθως θυμίζει απόκριες αλλά εγώ το είχα ακούσει πρώτη φορά σε παραλία κάποιο καλοκαίρι του '90 και το χορεύαν κάτι έφηβοι μάλλον. Ήταν σούρουπο και ήταν από τις πιο όμορφες καλοκαιρινές εικόνες που έχω. Καμιά φορά αναρωτιέμαι τι να έγιναν αυτά τα παιδιά που χορεύαν και γελούσαν κορίτσια και αγόρια ανάκατα. Τι ωραία που είναι τα νιάτα!
Την εικόνα ολοζώντανη την ανακάλεσα στη μνήμη μου όταν είδα το βιντεοκλιπ, μεγάλη πια, και σχεδόν δεν το πίστευα!