Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Μετάφραση ;;;Ντα! Τοβαριτς Άντονυ για χατσιου γκαβαριτς Ντίμα!
Ποιος είναι καλέ ο σύντροφος Αντώνης; από δω μέσα είναι; δύο Αντώνηδες έχουμεΝτα! Τοβαριτς Άντονυ για χατσιου γκαβαριτς Ντίμα!
Κάτι τέτοια ακούει ο συνεργάτης στο γραφείο (ευτυχώς με ακουστικά γιατί προσωπικά δεν τα έχω καλά με το είδος...).
Κοματάρα που έρχεται καπάκι μετά το A View To A Kill της προηγούμενης Bond ταινίας.Κατά την άποψη μου ένα απ' τα καλύτερα τραγούδια που ακούστηκαν σε ταινία James Bond,αλλά και ένα απ' τα πιο άψογα ποπ κομμάτια όλων των εποχών... A-Ha "The Living Daylights":
O Al Corley που έπαιζε στην Δυναστεία! Ένα σοφό μέλος το έχει ανεβάσει παλιότερα, στα One Hit Wonders.Al Corley - Square rooms
Σε κάποια στιγμή χτυπιέται σα να'χει πάρει LSD, κρατώντας τις μπαγκέτες με το δεξί χέρι, αλλά μοιάζει σα να πρόκειται να ρίξει μια μεγάλη ζαριά. Επιπλέον κοιτάει τα ντραμς και μοιάζει να ντρέπεται να τα βαρέσει, κι αντί αυτού βαράει τα ποδάρια του. Τεσπα. Περαν τούτου το τραγουδάκι είναι απίθανο.
Πόσα χρόνια είχα να το ακούσω! Υπέροχο κομμάτι, από την παλιά καλή εποχή της ψυχεδέλειας, νοσταλγικό αλλά και πικρό ταυτόχρονα.
Εννοείται πως βάζεις ότι ακούς, σου αρέσει και σου κάνει κλικ. Έτσι λειτουργώ και εγώ.Πόσα χρόνια είχα να το ακούσω! Υπέροχο κομμάτι, από την παλιά καλή εποχή της ψυχεδέλειας, νοσταλγικό αλλά και πικρό ταυτόχρονα.
Ζητώ συγγνώμη όμως που χαλάω την όμορφη ατμόσφαιρα αλλά το παρακάτω κομμάτι είναι στο μυαλό μου δυο βδομάδες τώρα και δεν ξεκολλάει, γιατί αυτό το ρημαδοσήριαλ μου έχει κάψει τον εγκέφαλο*.
Ρίτα Σακελλαρίου - Θέλω να κάνω ταραχή (1979)
*το βλέπω όμως γιατί αναφέρεται στην ιδιαίτερη πατρίδα μου και ψοφάω να βρίσκω λάθη και ανακρίβειες![]()
τοβαριτς=σύντροφος